Korkuyorum karın altında batma hissi

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Bugün sık sık tekrarlanıyor 2 defa ard ardarda oluyor sonra biraz dürüyor sonra tekrar oluyor batma hissi gibi karının tam altında değil aslında tam olarak ifade edemiyorum ama öyle iste nette baktım normal gebeliktede olurmuş dış gbelik veya düşük tehdidide olabilirmiş tam bı bilgi yok ama anormal bisi olsa ben şimdiye kadar fark etmezmiydim mesla dış gebelik veya düşük olsa leke kanama olmazmı yoksa bu Ağrı kötümü transferden sonra kasıkta hissettim batma gibi ama kasıkta değil yardım ltfen

canım transferden sonra kaçıncı günündesin acaba..

dış gebeliklerde genellikle tek taraflı kasık ağrısı olur..senin şu anki sıkıntıların olumlu yönde

24.gün galiba 5+2 günlük hamileyimmmmmm transferden sonra çift arafli kasık batması olsada genelde sag tarafımda hissediyorum 10.gün 35.612.gun95.614.gün 216 çıkmıştı sonucum

hayatım bende henüz 5 haftalık gebeyim we benimde aynı bahsettiğin şekilde batma ağrı gibi şeyler oluyor dr normsl olduğunu söledi o yüzden rahatladım.

Vet ama daha kese görmeye gitmedik bu Ağrı beni korkutuyor

24.gün galiba 5+2 günlük hamileyimmmmmm transferden sonra çift arafli kasık batması olsada genelde sag tarafımda hissediyorum 10.gün 35.612.gun95.614.gün 216 çıkmıştı sonucum

canım bence kafanı takma ..şuan içerde o kadar hummalı bir çalışma varki ..aklımızın hayalimizin hayal edemeyeceği şeyler oluyor..gebeliğin ilk dönemlerinde çok normal canımm..iyice yerleşiyor şuan içeriyee..

ama yinede çok kafana takılıyorsa dr sor..ama kafaya takılcak yada endişelenecek bir şey değil..

olaki kanaman filan olursa inşş olmazz ..hemen gidersin dr una

canım korkmanı gerektirecek bir durum yok ortada ayrıca kan değerlerinde artışda çok güzel

Senin tam nerende oluyor canım ağrın ben tam anliyamiyorum karın alti gibi ama tam altta değil sag tarafta

ınsallah Allahım ya inşallah bebeğim iyidir Dr anlamıyor bu ağrıları da önce sormuştum kasık ağrısını ama yumurta toplamadan dedi gebelimi takip etcek Dr sordum gebelikten demişti ama Salı gunü keseye gidicez

canım seninle aynı durumdayım.bende 4+5 hamileyim.aynı ağrı bende de oluyor çok korkuyorum.bende doktorumla yarın görüşecem.inş herşey yolunda gider benimde ağrı tam kasıklarımda değil.genelde solda oluyor.sağda biraz daha az.inş üzülmeyiz arkadaşlar.bende12 gün sonra keseyi görmeye gidecem.çok sabırsızım.Yüce Rabbim bize sabır ver.!!!!

kese için ne zaman çağırdı dr?
endişelenme rahim büyüyor ondan olabilir...
dış gebelik olsa daha çok idrar yolları ağrıyor yani benim öyleydi....
ağrı kesici falan alma bu aralar.dr unu da ara sor bence....belki kese için erken çağırır.....

En dururmuyum gittim beta hcg yaptırdım 3200cikmasi gerekti 27haz216cikmisti bugün 3732 çıktı ultrasona girdim poliklnikte kese göremedi küçük bisi var o olabilir dedi illa altan bakım diye ısrar etti asla kabul etmedim rahim duvarım çok kalınmış dış gebelikte böyle olmaz dedi Dr Salı gunü asıl genelimi takip etcek Dr gidicem birde bugün ultrason aleti çok eskiydi sararmisti rengi acaba ondanmi göremedi

Canım gülencim ya, yine nerelere takılmışsın...
Bi rahat bırak yeğenlerimi bakiiim....
Gitmiş erken erken ultrasonlara girmiş, canım benim....
Kız sabretmeyi öğrenemedin mi sen daha....
Bebek veya bebeklerin eminim çok iyi durumdadırlar....
Salı günü sen keseleri görceksin inşallah, bende güzel haberler vercem size :)

süper değerin canım....hiç korkma......
canım alttan baktırmanda bir sakınca yokki neden çekiniyosun.....
kalp atışlarını da erken görmek istiyorsan alttan baktırmalısın......

Senin tam nerende oluyor canım ağrın ben tam anliyamiyorum karın alti gibi ama tam altta değil sag tarafta

canım benimde tam sağ tarafımda batma şeklinde ağrı var bazen geçiyo bazen başlıyo ..hatta sağ bacağıma bile vuruyo ağrısı bende çok korkuyorum inşallah önemli bişey değildir..

kızlar. benim transfer gunu dahıl bu gun 5. gunum. yaklasık bir saat once acayip bir acı gıbı bişey hıssettım. yanı hıssettıklerıme en uygun baslık buydu, tarıfı zor bısey. sankı söylemesı ayıp otururken rahmıme bıcak saplanıyor gıbı. yanı eğer bebeğim tutunduysada cok erken değilmi bu. ne olur buna benzer bır belırtısı olan varsa yazsın. yaklasık bır saattır suruyor aynı sey.

ay insallah hamilesindir canim ya
hamilelik belirtilerinde hep var bu batmalar
bende kendimde hep batma olsun diye bekliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…