korkuyorum kızlar :(

:nazar: aman nazar değmesin bugünlerinin kıymetini bil bence.. ben haftalarca aç dolaştım hala da ara ara yokluyo bulantı.. inşallah hiç yaşamazsın mide bulantısı..söylenenlere de kulak asma mide bulantısının bebeğin sağlığıyla hiç alakası yok

benimde bulantım yok dün bebeğimi gördüm Allaha şükürler olsun bir problemimiz yok doktor da önemli değil dedi bulantının olmaması:3:

Bende bebegimi ve kalp atışını gördümmmm ama doktor mide bulantisinin olmamasının iyi yorumlanmadigini söyledi kafamı karıştırdı :( umarım kötü seyler yasamayız cevaplarınız icin teşekkürler

Bende bebegimi ve kalp atışını gördümmmm ama doktor mide bulantisinin olmamasının iyi yorumlanmadigini söyledi kafamı karıştırdı :( umarım kötü seyler yasamayız cevaplarınız icin teşekkürler

ben ilk 6+4 de gittim doktora kalp atışı yok alalım dedi bide özellikle sordu bulantın var mı diye yok dedim şaşırdı ama ne oldu onu diyen doktora uysaydım şimdiye bebeğimi öldürmüş olacaktı başka doktora gittim 10 haftalığım şimdi daha dün kontrol ettti ve bir problem yok dedi çok şükür ve bulantın olmamasını çok önemsemdi bakma sen o doktora annenin var mıymış bulantısı benim annemin yokmuş mesela

Anneminde olmamış bulantisi hemde 5 cocugundada :) kayınvalidem de de hic olmamış ins onlara çekmisimdir
Ya bu doktorlar neden böyle yapiyo bende doktorumu değiştirmeye karar verdim

Anneminde olmamış bulantisi hemde 5 cocugundada :) kayınvalidem de de hic olmamış ins onlara çekmisimdir
Ya bu doktorlar neden böyle yapiyo bende doktorumu değiştirmeye karar verdim

annene çekmişsin o zaman bende büyüdüğünü gördüm kalp atışını duydum rahatladım çok şükür valla bu doktorları anlamdım bende değştir doktorunu o zaman insanı karamsar yaparlar bunlar

Bence de zaten psikolojimiz hormonlardan coşmuş durumda :) bu arada Zehrah profilinde gördüm bende Bursa iznikliyim :)

Hic önemli birsey degil bence.Benimde suan ikinci hamileligim,19 haftalik hamileyim sadece 2 kere midem bulandi.Hic böyle seylerle kafani bulandirmamalisin.

Umarım sansliyimdir küçük meleğime birsey olmasında tek derdim o hayirlisiyla hepimiz kucağımıza alalım :)

aman sükret bulantin olmadigina ne güzel bulantin yok..ama daha 7 haftaliksin basindasin..baslayabilirde..benimde 7inci haftamdan sonra baslamisti 13üncü haftama kadar.sadece sabah bulantilarim vardi..ve mesela ablalarimda hic bulanti olmamisti hatta sasirmislardi bizde olmadida sende niye bulanti oluyor diye..bi kocakari lafi vardir bulanti olunca kiz olur olmazsa erkek olur diye..bende inanmamistim ama kizim oldu:)))

Benimde icime hep erkek doğuyor :) bakalım ne çıkacak hangi hafta belli oluyordu tam olarak

benim annemin bana hamileyken hiç bulantısı olmamış doğru düzgün kontrole bile gitmemiş sapasağlam doğmuşum inanma öyle şeylere.. ben mide bulantısından ölürken düşük tehlikesiyle karşı karşıyaydım

benim annemin bana hamileyken hiç bulantısı olmamış doğru düzgün kontrole bile gitmemiş sapasağlam doğmuşum inanma öyle şeylere.. ben mide bulantısından ölürken düşük tehlikesiyle karşı karşıyaydım

aman sükret bulantin olmadigina ne güzel bulantin yok..ama daha 7 haftaliksin basindasin..baslayabilirde..benimde 7inci haftamdan sonra baslamisti 13üncü haftama kadar.sadece sabah bulantilarim vardi..ve mesela ablalarimda hic bulanti olmamisti hatta sasirmislardi bizde olmadida sende niye bulanti oluyor diye..bi kocakari lafi vardir bulanti olunca kiz olur olmazsa erkek olur diye..bende inanmamistim ama kizim oldu:)))

ya herkeste olması gerekmiyo bebeğin sağlığını mide bulantısına bağlayan dr.un diplomasını kontrol etmek gerekiyo bence
:1: benim dr. olsa beni sopayla kovalar deli misin sen diye :57:böyle şeylere inanmam ama bende bulantıdan öldüm ve kızım olcakk

evet bebegin sagliligi bulantilarla alakasi yok.banada is yerinde midem bulaninca bebegin saglikli olacak diyorlardi bence beni rahatlatmak icindi:))))koca kari lafi iste asli varmi bilmiyorum.ama söyle bi etrafima bakinca tanidiklarim arkadaslarim bulantisi olanlarin hep kizi oldu olmayanlarin oglu..allah en sagliklisini en hayirlisini versin kiz oglan hiiiic fark etmiyo..

Bugun baska bir doktora gittim kontrolumuz vardı. kalbi gayet guzel atiyo bebeğimin hersey normal gözüküyor doktora hic midem bulanmiyo dedim bebekle ilgisi var mı dedim. Kesinlikle yok diyemedi kimi hamilelikler boyle oluyo dedi :) en önemlisi evet sağlıklı olmaları kız erkek farketmez

Back
X