korkuyorum kızlar :(

canım mide bulantısı&yanması&ekşimesi, şeker rahatsızlığı, halsizlik, uyku hali, ağrılar, sızılar vs... bunların hepsi kişiden kişiye tamamen farklılık gösteren ama hamileliğin gidişatı ile ilgili en ufak bir olumlu ya da olumsuz fikir vermeyen durumlardır.
gönlün rahat olsun, bebeğinin sağlık durumunu sadece doktorun ultrason ve bunun yanında gerektikçe senden isteyeceği tahliller gibi tıbbi anlamda geçerliliği olan sonuçlara göre değerlendirmelisin.

Herkese güzel hamilelikler diliyorum :49:

ben 9.haftama gırdım, ne mıde bulantısı ne aş erme ne de tıksınme gıbı seyler hıc olmadı, kısıden kısıye degısıyor gercekten..ben de cok takıyordum, hala etrafımdakılere soruyorum sıze de boyle mı oldu dıye ama kıyaslamak gereksız sanırım...herkesın hamılelıgı farklı:)sanslı bıle sayılırız :)

ben 9.haftama gırdım, ne mıde bulantısı ne aş erme ne de tıksınme gıbı seyler hıc olmadı, kısıden kısıye degısıyor gercekten..ben de cok takıyordum, hala etrafımdakılere soruyorum sıze de boyle mı oldu dıye ama kıyaslamak gereksız sanırım...herkesın hamılelıgı farklı:)sanslı bıle sayılırız :)

bende hic asermedim.asernlerin naz yaptigini bile düsündüm ben :)))9 ay boyunca benim canim sadece 1 kez gercekten pirzola cekmisti:))

Son düzenleme:
ben de hiç aşermedim.bence anne adayı kendi sevdiği şeyleri canı çekiyor ona da aşerme deniyor.yani benim normalde sevmediğim ama hamileyken çok canımın istediği bir ürün olmadı.sadece inciri çok sevmezdim yaz boyu inciri çok yedim.onun dışında kendi sevdiğim yemekleri ve tatları yedim.

Yalnız degilmisim kızlar demekki biz bulantisi olmayan şanslı kesimiz :) hayirlisiyla bebeklerimizi inssss kucağımıza alırız :)

Back
X