korkuyorum :( lütfen yardım

heyjoe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
3
0
32
Merhabalar. Öncelikle belirteyim bekarım. Her zaman olmasa da bi süredir düzenli zamanlamayla adet görüyordum normalde her ayın 18inde kanamam başlıyordu bir kaç gün oynadığı oluyor elbet. Uçak yolculuğu ile şehir değiştirdim haziran ayının 14ünde hastalandım yani erken geldi. Yine haziranın 27sinde erkek arkadaşımla ilk kez sürtünme yolunu denedik. Kesinlikle içine girmedi ve dışına boşaldı. Çok fazla değmedi 10 15 dk içerisinde eve dönüp temizlendim. Bugun ayın 21i hala adet görmedim. şu an aşırı stresliyim. neredeyse 1 aydır gece uyanığım gündüz uyuyorum akşama kadar. Adet öncesi olan sancılar gibi hafif sancılarım var ara ara. Akıntım yok kanama yok. Acaba uyku düzenimden dolayı gecikmiş olabilir mi? yoksa hamile miyim? bana yardımcı olursanız çok sevinirim test yapmadan önce rahatlamaya ihtiyacım var korkuyorum :KK43:

stres geciktirir
bence değilsiniz.... tabi ne kadar dışa dediyseniz de bulaşmasına engel olamadıysanız bilemem
ayrıca genel de herkes de mevsim değişikliğinde 1 haftaya kadar oynayabilir diye düşünüyorum.... ancak mevsimi yaşamaya başladık çok fazla stres yaptığınız için geciktiğinizi düşünüyorum

stres geciktirir
bence değilsiniz.... tabi ne kadar dışa dediyseniz de bulaşmasına engel olamadıysanız bilemem
ayrıca genel de herkes de mevsim değişikliğinde 1 haftaya kadar oynayabilir diye düşünüyorum.... ancak mevsimi yaşamaya başladık çok fazla stres yaptığınız için geciktiğinizi düşünüyorum

engel olduğumu düşünüyorum ama net olarak da hatırlayamıyorum korkumun sebebi bu.
ayrıca geçen zamanı hesaplarsak test yapmak için uygun bir zaman mıdır?

Canim bosuna kendine sters yapiyorsun hamile degilsin :) burda aylarca hergun birliktelik kurup hamile kalmaya calisan ve kalamayan cok insa var oyle kolay degil ki senin disa bosalma olmus suan kafana cok taktigin icin adetin sterse bagli geciyor ama sen icini rahatlatmak istiyorsan erken gebelik testleri var 15 tl falan onlardan yap ki sonuc eminim negatiftir :)sıkıntı etme bu kadar canim mumkun degil yani

Canim bosuna kendine sters yapiyorsun hamile degilsin :) burda aylarca hergun birliktelik kurup hamile kalmaya calisan ve kalamayan cok insa var oyle kolay degil ki senin disa bosalma olmus suan kafana cok taktigin icin adetin sterse bagli geciyor ama sen icini rahatlatmak istiyorsan erken gebelik testleri var 15 tl falan onlardan yap ki sonuc eminim negatiftir :)sıkıntı etme bu kadar canim mumkun degil yani

bugun test yapıcam inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim yorumunuz için :)

X