- 6 Mart 2021
- 29
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi lastquarter
-
Teşekkürler duanız için. Sabrediyorum yeter ki bi ilerleme olsa ona zarar verecek bi şey yapmak istemiyorum bugün ilaçlarını vermeyeceğim daha iyi olursa yarından itibaren yarım şekilde vereceğim zaten iki gün oldu birkaç gün daha alışamazsa bi yandan doktora nereye götürebilirim diye araştırıyorum. Eğitim araştırmalar geç veriyor randevuları özele de annemi ikna edemiyorum öğrenciyim güvenemiyor bana her sorunum için özele götüremezsin diyor. Bilmiyorum bi kapı aralansa hayırlısıyla kendine gelse biraz da olsa bakacağım çaresine.Bırakıp gidince dertler azalıyorsa hepimiz kaçalım tabiki böyle yapmayacaksın ALLAH yönelip dua okuyacaksın elbette iyi şeyler olucak sadece şuan imtihanda olduğu düşün ve bunların geçeceğini inan unutma ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır rabbim sana sabır annene sağlık sihhhat versin kalbine ferahlık versin
İşte yeni henüz ilaçlar belki öyledir ben evet değişmesi gerekiyordur ama dediğim gibi fiziki hali kaza falan hassas olduğundan ilaç denerken daha kötü olur diye endişem. Beyin ödeminden korkuyorum. Dua edin lütfen Allah herkese şifa versinSen kendine haksızlık yapıyorsun bence.Gayet güçlü bir evlatsın.Bu bahsettigin rahatsızlıklar o yaş grubunun çoğunda mevcut zaten.Belki tansiyon ilacının değişmesi gerekiyordur.Bazı ilaclar yapıyor öyle.Bunlarin çözümü var kendini harap etme.Allah dermansız dert vermesin.Sen kendini motive et önce
Geçsin istiyorum kıyamıyorum dayanamıyorum. Ablası bile normalde ararken şimdi aramıyor gibi geliyor normalde değişiklik olsun diye yanına çağırıyordu pandemide beraber kalırız diye. Ya şu an hassasım Ve gece gündüz bekliyorum diye bana öyle geliyor ya da gerçekten öyle pek aramıyor. Şu anki karmaŞayı telaşı atlatınca psikolog da bakabilirim.Tum bu hastaliklar kazadan sonra olduysa, travma kaynakli olmasin? Ruhuna iyi gelecek seyler yapsaniz? Psikolog randevusu almaniz da ise yarayabilir.
23 yasinda piril piril bir ciceksiniz. Anneniz sizinle ne kadar ovunse az. Hayatta her sey gecici, bugunler de gececek ve annenizle karsilikli kahve icerken bugunleri hatirlamayacaksiniz bile.
Allah bir an önce annene şifa versin.Kaza geçirmiş travma yaşıyordur büyük ihtimalle.Psikiyatriye gittiniz mi? Antidepresan kullanıyor mu?İşte yeni henüz ilaçlar belki öyledir ben evet değişmesi gerekiyordur ama dediğim gibi fiziki hali kaza falan hassas olduğundan ilaç denerken daha kötü olur diye endişem. Beyin ödeminden korkuyorum. Dua edin lütfen Allah herkese şifa versin
Yok kullanmıyor kalpte biraz sorun çıkınca psikolojik ya sa panik atak değil dedik anjiodan sonra rahatlamıştı işte ama kısa sürdü. Bu hafta nöroloji baksın kardiyoloji de tekrar baksın inşallah bi şey çıkmaz da sonra ona da bakarım. Hastanelere de Şu dönemde götürmek istemezdim ama Bakalım MR tomografi falan temiz çıkar umarımAllah bir an önce annene şifa versin.Kaza geçirmiş travma yaşıyordur büyük ihtimalle.Psikiyatriye gittiniz mi? Antidepresan kullanıyor mu?
.Allah bir an önce annene şifa versin.Kaza geçirmiş travma yaşıyordur büyük ihtimalle.Psikiyatriye gittiniz mi? Antidepresan kullanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?