- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
yokmuş canımKist falan yokmuymus?
keşke öyle olsa canım kardeşim oturdum ağlıyorumKasılma derken? Ağrı gibi mi?
Yumurtalama zamanınızdaki ağrı olabilir mi o?
Ben mesela anlarım yumurtlama zamanımı. Regl yaklaşırken bile bu kadar hissetmem.
Ağrının rahim veya yumurtalıkta olduğunu kişi tam olarak anlayamaz çünkü.
Doktorlar sorun yok diyormuş. Eski eşiniz yüzünden takıntı haline getirdiniz bence. Hastalık arıyorsunuz kendinizde..
ayrıca yanma hissi gerçekten var simearda da çıktı hafif derecede enfeksiyon diye.rahim ağzında yara da varKasılma derken? Ağrı gibi mi?
Yumurtalama zamanınızdaki ağrı olabilir mi o?
Ben mesela anlarım yumurtlama zamanımı. Regl yaklaşırken bile bu kadar hissetmem.
Ağrının rahim veya yumurtalıkta olduğunu kişi tam olarak anlayamaz çünkü.
Doktorlar sorun yok diyormuş. Eski eşiniz yüzünden takıntı haline getirdiniz bence. Hastalık arıyorsunuz kendinizde..
ama bakıyorum internete de klamidya için belsoğukluğu için farklı tahliller yapılıyormuş benden vajinal kültür alındı doktor sonucu doğru düzgün söylemedi bileOnlar olsa tahlillerde cikardi zaten. Ozellikle belsoguklugu takibi yapilan hastaliklar. Bence baska bir doktora danisin.
keşke öyle olsa canım kardeşim oturdum ağlıyorumya bel soğukluğu varsa ya klamidya varsa kürtajım olmuştu zaruriyetten daha önce adetlerim çok azaldı doktorlar takıntı yapıyorsun diyor ama ben ikna olmuyorum adetlerim çok azaldı çünkü çok korkuyorum bebeğim olmaz diye
ayrıca yanma hissi gerçekten var simearda da çıktı hafif derecede enfeksiyon diye.rahim ağzında yara da varyumurtlama ağrısı olduğunu sanmıyorum canım
inşallah dediğin gibidir güzel kardeşim gelir burda sevinçle paylaşırım sonucu.bu cumartesi için randevu aldım araştırma hastanesinden.bende obsesyon da var.kendimi çok yalnız hissediyorum.vajinadaki bu yanma da geçmeyince iyice canım sıkıldı üzüldümKaç doktora gittiniz şimdiye kadar?
Eğitim araştırma hastanesine gidin mesela bir şey olduğundan bu kadar eminseniz..
Bel soğukluğu vs. olsa doktor görürdü bence..
İdrar yolu iltihabı bende de var. Zaten bu meret tam olarak bitmiyor ki. Hamileyken de ilaç içmiştim ben.
Ama bir defa başladı mı bitmez. Enfeksiyon o kadar ciddi boyutta olsa doktor görüp tedavi uygulardı size tekrar..
Bence önce başka doktora gidin. O da bir şey yok derse psikiyatriye gidin.
Ben takıntı yapıp kendinizi dinlediğinizi düşünüyorum.
inşallah dediğin gibidir güzel kardeşim gelir burda sevinçle paylaşırım sonucu.bu cumartesi için randevu aldım araştırma hastanesinden.bende obsesyon da var.kendimi çok yalnız hissediyorum.vajinadaki bu yanma da geçmeyince iyice canım sıkıldı üzüldüm
canım intenette okuyorum ama kültürde çıkmaz diyor bel soğukluğu veya klamidyaCanim zaten kültürde önemli bir şey çıksaydı söylerdi doktor.kulturde ne tir mikrop varsa çıkar bel soğukluğu fln.özel bir hastanedeyse gittiğini doktor açıklama yapmıştır.devlette pek yapası gelmiyor doktorların açıklama ruh hallerine yoğunluklarına bağlı ilgi oranları. Istersen ıyi bir özel kliniğe git .
Kulturde her turlu cikardi. Dahasi smearda da cikardi. Smearda cikan seyin ustune dusun bence. Biraz daha detaylı bilgi verecek bir doktor daha iyi olur.ama bakıyorum internete de klamidya için belsoğukluğu için farklı tahliller yapılıyormuş benden vajinal kültür alındı doktor sonucu doğru düzgün söylemedi bile
canım smearda hafif derecede inflamasyon yazıyorduKulturde her turlu cikardi. Dahasi smearda da cikardi. Smearda cikan seyin ustune dusun bence. Biraz daha detaylı bilgi verecek bir doktor daha iyi olur.
Iltahap anlamina geliyor o. Mubtemelen agriyida o yapiyordur antibiyotik vermesi lazimdi.o yuzden baksa doktora danisin dedim. Sizi. Ki pek onemsememis sanirim.canım smearda hafif derecede inflamasyon yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?