Korkuyorum ya hamileysem :(

korkunun ecele faydası yok dizlerını dövene kadar korunmayı sıkı tutucaktın guzelım. böle drumlarda iş kadınlara düşüor

canım yazdım ama kimse görmedi:) hala hamile değilim birazda benim kuruntularımdan galiba şüphem dünde aylık iğnelere başladım içim rahat artık :)
Gözünaydın canım benim. Allah hayırlı zamanında tekrar anne olmayı nasip etsin sana inşallah. Umarım eşinle de büyük sorunlar yaşamazsınız bir daha ufak tefek atlatmanız dileğiyle

nedense insanları yargılamaği burda bazı arkadaşlar kendilerine görev haline getirmişler
kadın kocasınlan sorunları var ama ilişkiye girmiş, eee olabilir kimseye söz hakkı düşmezki
ayrıca yok yaşın 20 yok çocuğun var işte bilmem ne bilmem
herkesin hayatı kendine
niyese herke kendi hayatını örnek hayat sanıyor
konu sahibi arkadaşım sorun çözülmüş anladığım kadariyla bundan sonra daha dikkatli davranırsın olur biter, ayrıca yerinde olsa böyle bir konuyu buraya açmaz direk dr.a giderdim. Dr.un seni en azından yargılamaz.

hamile olmadığına sevindim cnm..

kimse kimsenin üzülmesini istemez sonuçta

şu insanların yargılamalarından dolayı birdaha bu forumda ne derdini yazan kalıcak

ne mutluluk nede bir haber paylaşan..

binden geriye doğru sayar alttakine şarkı armağan eder dururuz o zaman

başımız göğe erer, o olur :kızgın:

şu insanların yargılamalarından dolayı birdaha bu forumda ne derdini yazan kalıcak

bu konuda size katılıyorum arkadasım tamam herkez fikrini sölemekte serbesttir bi konu açan tüm yorumları kabul eder ama bazı yorumlarda çok bilmişçe ve yargılayarak yapılıyo nadirde olsa bu var insan konu acarken cekiniyo yani haklı ve ya haksız gözetmeden yorumlar yapılsa daha iyi olur kırıcı olmadan..

katılıyorum

inşallah eşinle aranızdaki sorunlar da çözülürde kızınızla mutlu mesut yaşarsınız

arkadaşlar benimde böyle bisorunum var.normalde ayın 1- 2 si gibi adet olmam gerkiyordu olmadım 3ünde test yaptım negatif çıktı ve ben hala adet olmadım.ayın 5 oldu ben adet olmadım.testin yanılma ihtimali var mı?bidaha mı test yaptırsam?korkuyorum ya hamileysem.Allah isteyene çoçuk versin.ben istemiyorum.inşallah değilimdir.

Sevgili symt

Testler ilk günlerde yanıltabiliyor
En doğru yöntem kan tahlili
Allah gönlüne göre versin

öncelikle yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum herkeziinn düzenli bi şekilde korunuyordum aslında bi kaç kez son zamanlarda korunmadan geri çekme yöntemiyle birlikte olunca korktum birden offff bende hasta olmamı bekliyordum daha garanti olsun diye dogum kontrol iğnelerinden yaptırıcaktım bu ay ve güzel haber hamile değilimmmmmmmmmmmmmmmm :)))) yaşasın bugun adet oldum..birdaha korunmadan ilişkimi 1 kez bile olsa asla...ilk işim pazartesi doktoruma gidip ya iğne yaptıracm,ya dogum kontrol hapı acayip sevinçliyim kızlarr öpüyorum sizii :)

vallahi pess başka bişi demiyorum
ya pozitif olsaydı nolucaktı
bu kadar cahil cesaretiniz olmasın lütfen

Back
X