Korkuyorum yardimci olurmusunuz???

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Iyi akşamlar hanımlar bir kamu kurumunda devlet memuruyum bugün personel deb aradılar savunmami istediler hakkımda tutanak tutulmuş suan savunma olarak ne yapacağımı da bilmiyorum fakat savunma vermem sicilimi etkilermi hizmet puanım düşer mi tayin durumumu etkiler mi maaşımdan keserlermi uzaklaştırma alirmiyim of of lütfen cevap verin

Tutanagin konusu neymis? Savunma vermeniz sicilinizi etkilemez, aksine vermezseniz etkileyebilir.

Bende genelde hastanelerde falan sikayetci oluyorum. Devlet dairelerindede genelde oyle. Sanki dunyayi kurtariyorlar. Hep mi vatandasa kotu davranilir? Varsa sucu cezasini ceksin konu sahibi belki ogrenir vatandasa iyi davranmayi. Ha sucu yoksa bosuna iftira atmaktan o sikayet eden bulsun en kisa zamanda insallah..

Beni dışardan normal bir vatandaş şikayet etmedi is yerimde çalıştığım benden üst kişi bazı şeylerle alakali tutanak tukar ken bunuda eklemiş oysa benim vatandaş la konuşmamı birkez olsun görmüşlugu yoktur ve benimde ilgisiz tavrim hiç olmamıştı

Düzeltmek istemiyorum savunmami verdikten sonra birimimin değişmesini isteyecegim hepsi nankör çünkü
Savunmadan hemen sonra istemeyin isterseniz. Suclu o yuzden gitmek istiyor diye dusunmesinler. Biraz vakit gecsin, savunmanin sonucu belli olsun, ondan sonra birim degisikligi isteyin.

Iftira atan cidden cezasini buluyor o halde iciniz rahat etsin. Yani savunmaya bunuda yazin ispatini isteyin sizde. Yok oyle camur at izi kalsin

hemen öyle bir iftira ile öyle memurluktan atamazlar ki telaş etme savunmanı yaz ver asılsızdır diye yakın bir avukatınız varsa danışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…