- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Tutanagin konusu neymis? Savunma vermeniz sicilinizi etkilemez, aksine vermezseniz etkileyebilir.Iyi akşamlar hanımlar bir kamu kurumunda devlet memuruyum bugün personel deb aradılar savunmami istediler hakkımda tutanak tutulmuş suan savunma olarak ne yapacağımı da bilmiyorum fakat savunma vermem sicilimi etkilermi hizmet puanım düşer mi tayin durumumu etkiler mi maaşımdan keserlermi uzaklaştırma alirmiyim of of lütfen cevap verin
Vatandaş a ilgisiz tavrımmis brde çalıştığım yerde ki kişiler le anlasamiyorumTutanagin konusu neymis? Savunma vermeniz sicilinizi etkilemez, aksine vermezseniz etkileyebilir.
Yani savunmam kabul edilmezse mi diyorsunuz?Savunma bisi etkilemez diye biliorum. Anca suçlu durumuna gelirseniz olur
Hayir. Sikayetci olunan konuda sizi suclu bulur ve siciline islenirse. Onun disinda birsey olacagini sanmam. Bende savunma vermistim zamaninda.Yani savunmam kabul edilmezse mi diyorsunuz?
Siz verin savunmanizi gerektigi sekilde. Is arkadaslarinizla da bi sekilde iletisiminizi duzeltin. Yoksa is yeri cehennem gibi oluyor insana.Vatandaş a ilgisiz tavrımmis brde çalıştığım yerde ki kişiler le anlasamiyorum
Beni dışardan normal bir vatandaş şikayet etmedi is yerimde çalıştığım benden üst kişi bazı şeylerle alakali tutanak tukar ken bunuda eklemiş oysa benim vatandaş la konuşmamı birkez olsun görmüşlugu yoktur ve benimde ilgisiz tavrim hiç olmamıştıBende genelde hastanelerde falan sikayetci oluyorum. Devlet dairelerindede genelde oyle. Sanki dunyayi kurtariyorlar. Hep mi vatandasa kotu davranilir? Varsa sucu cezasini ceksin konu sahibi belki ogrenir vatandasa iyi davranmayi. Ha sucu yoksa bosuna iftira atmaktan o sikayet eden bulsun en kisa zamanda insallah..
Düzeltmek istemiyorum savunmami verdikten sonra birimimin değişmesini isteyecegim hepsi nankör çünküSiz verin savunmanizi gerektigi sekilde. Is arkadaslarinizla da bi sekilde iletisiminizi duzeltin. Yoksa is yeri cehennem gibi oluyor insana.
Yani diğer saydıklarım şeyler olmaz dimi?Hayir. Sikayetci olunan konuda sizi suclu bulur ve siciline islenirse. Onun disinda birsey olacagini sanmam. Bende savunma vermistim zamaninda.
Savunmadan hemen sonra istemeyin isterseniz. Suclu o yuzden gitmek istiyor diye dusunmesinler. Biraz vakit gecsin, savunmanin sonucu belli olsun, ondan sonra birim degisikligi isteyin.Düzeltmek istemiyorum savunmami verdikten sonra birimimin değişmesini isteyecegim hepsi nankör çünkü
Siciline islenmez savunma. Islense bile sucuna bagli memurlugunun elden gitmesiYani diğer saydıklarım şeyler olmaz dimi?
Iftira atan cidden cezasini buluyor o halde iciniz rahat etsin. Yani savunmaya bunuda yazin ispatini isteyin sizde. Yok oyle camur at izi kalsinBeni dışardan normal bir vatandaş şikayet etmedi is yerimde çalıştığım benden üst kişi bazı şeylerle alakali tutanak tukar ken bunuda eklemiş oysa benim vatandaş la konuşmamı birkez olsun görmüşlugu yoktur ve benimde ilgisiz tavrim hiç olmamıştı
Resmen insanlar artık çok kötü kalpli olmuşIftira atan cidden cezasini buluyor o halde iciniz rahat etsin. Yani savunmaya bunuda yazin ispatini isteyin sizde. Yok oyle camur at izi kalsin
Allahım memurlugum elden giderse ne yaparım ben rezil olurum intihar ederim o derece etkiler beniSiciline islenmez savunma. Islense bile sucuna bagli memurlugunun elden gitmesi
Teşekkür ederim inşallah kötü bir sonuç çıkmazSavunmadan hemen sonra istemeyin isterseniz. Suclu o yuzden gitmek istiyor diye dusunmesinler. Biraz vakit gecsin, savunmanin sonucu belli olsun, ondan sonra birim degisikligi isteyin.
Onda hemfikirim. Garip bir sekilde geneli mutsuz insanlarin ve mutsuzluklarini baskalarinida mutsuz ederek beslemeye calisiyorlar.Resmen insanlar artık çok kötü kalpli olmuş
Zaten derdim başımdan aşkın birde bunlar çıktı bıktım artıkOnda hemfikirim. Garip bir sekilde geneli mutsuz insanlarin ve mutsuzluklarini baskalarinida mutsuz ederek beslemeye calisiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?