korkuyorum

kkch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
42
64
3
33
Merhaba arkadaşlar... Yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim ultrason la baktı. Herşey yolunda dedi ama bebeği gördüm yada kalp atışı başlamış gibi beni rahatlatıcı bisey söylemedi ben bos gebelikten korkuyorum. Boyle bi durum yaşayan var mi???

Herşey yolunda dediyse sorun yoktur e sen sorsaydin ya canım

Hersey yolunda demesi guzel de aydinlatsaydi ya
Kalp atislarindan bahsetmediyse
Su tarihte gel falan dedi mi
Dikkat et kendine canim hayrli olsun bu arada

Üstüne basa basa sordum hocam bi sıkıntı var mi normal de kalp atışı duyulmasi gerekirdi dediler falan dedim sonunda tekrar gel bakalım dedi guvendigim bi doktor ama ne bileyim anlamadım ki bende bi de ben 6 sene sonra hamile kaldım her tedaviyi denedim olmadı bi gün gecikmem oldu baktım hamileyim o yüzden korkuyorum aslında

Sağol canım inşallah hayırlı olur da içimi rahatlatmadi maalesef :-(

8de duyulur kalp atışı merak etme. Boş gebelik olsa seni öyle bırakır mı ? İçini ferah tut

6. Haftada kesenin icinde bebek gorunmez mi? Bu benim ilk hamileliğim o yuzden hic bisey bilmiyorum. Kayinvalideme sordum ne biliyim yavrum biz dogana kadar beklerdik oyle bisey gormedik dedi. Geç buldum zamansız kaybetmek istemiyorum. Çevredeki herkes de duydu bayram havası yasadik eğer öyle bisey varsa sonucunu düşünmek bile istemiyorum.

Canım endişelenme benim drum 3 ay dolmadan kalp atısı dinleymez ama ultrason cihazından atılı gösterir bak oluşmuş die mesela azda olsa radyasyon verioz ne gerek var der hem kalp sesi duymak için güçlü doppler titreşimi verilio bu nadiir de olsa düşügü tetikleyebiliomuş hem 8 haftalıklen daha net görülüo kalp atısı

Ben 9.haftada duymuştum kalp atışını. 6.haftada keseyi görür sadece. Bir de geç döllenmede daha da sonra görülebiliyor. Stres yapmayın, içinize sinmediyse bir doktora daha görünün.

Dnzumay tsk ederim inşallah dedigin gibidir içimi rahatlattın biraz. Sende bebek bekliyosun sanirim. Sağ salim kavuştursun Rabbim.

Permanganat galiba ilk hamileligim olduğu icin lüzumsuz pimpirikleniyorum herşey bi anda olsun bitsin istiyorum

Hic panikleme tatlim 6. Haftada bana da dinletmedi, 7+4 te gittim acti sesi ama o kadar zayif geliyor ki ses anlatamam.... kuyunun dibinde sanki. Doktorum normal dedi. Sitede baslik actim hatta beni korkuttu bazi arkadaslar benim de oyleydi durdu sonra felan diye.... 12. Haftaya kadar gitmedim kontrole 12. Haftada gumbur gumbur atiyordu kalbi...

Daha cok kucuktur ve o yuzden acmiyordur doktorun. En guzelini yapiyor! Yurtdisinda 12. Haftaya kadar kalp sesi filan dinletmiyor kimse...

Doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur inan... sorun oldugunda sak diye soyluyorlar vallahi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…