sen heryerde karşıma cıkmasan olmaz mıİnsanların derdi varki BDV ye konu açıyo . Tabı ki onlarca mutlu ınsalrda vardır .
Onlar mutluyuz dıye konu açmadıkları için hep mutsuzları görüyorsun .
Korkmana gerek yok . Haklarımızda hayırlısı..
sen heryerde karşıma cıkmasan olmaz mıal işte vazgectim yorum yapmaktan
BDV Hayatın gerçekleriBu aralar BDV'de o kadar çok boşanma, aldatılma vs. konuları açılıyor ki...
Dikkatimi çekense çoğu yeni evli yani en fazla 4-5 yıl falan olmuş.
Son iki üç gündür okuduğum konular arasında kiminin daha 1 yıl olmamış kimininse 2,5 -3 yıl ancak olmuş.
Bizim neslimiz bu kadar mı kötü?
Bu kadar mı sıkıntılı?
Bende evleneli 2,5 yıl oldu. Ufak tefek problemlerimiz olsa da sadakat konusunda eşime çok güvenirim. Güvenirdim. Güvendiğimi sanıyordum.
Ama şimdi KORKUYORUM.
Yani güvenimi sarsacak bir durum yok ama
Galiba bu BDV benim psikolojimi bozuyor
Neslin ne kadar kötü olduğunu bilemem ama kadınlarımız artık daha bilinçli geliyor bana..
Eskiden boşanma azdı da ne oluyordu,yıllarca çektim diyen nene-teyze kaynıyor etraf..
Çektiler de ne oldu madalya mi taktılar?
Burda kilit nokta eş.
Aşığım ölüyorum demeden önce bu gerçekten vicdanlı merhametli iyi bir baba olacak sorumluluk taşıyabilecek bir adam mı diye düşünmek gerekiyor.
Akrabaların yedi kat yabancı bile eşin iyi yada kötü yorum yapıyor kendi arasında konuşuyor.
Burda çoğu konuda adam gayette kendini belli etmiş kadınlar inanmak istememiş gözüne perde inmiş resmen.
Ne anlatmak istediğinizi anladım,sorun şu ki bunlar ezelden beri vardı,sadece erkek yapar-kadın çeker gibi bir psikolojik dayatma vardı,şimdi ise kadınlar bilinçli ve bu tür safsatalarla hayatının geri kalanını mahfetmiyorlar..Ben kimse boşanmasın. Oturup sıkıntı çeksinler demedim zaten. Son zamanlarda sorunların artmış olmasından insanlardaki tahammülsüzlük, merhametsizlik, sadakatsizlik vb. durumlardan yakındım aslında.
Bu aralar BDV'de o kadar çok boşanma, aldatılma vs. konuları açılıyor ki...
Dikkatimi çekense çoğu yeni evli yani en fazla 4-5 yıl falan olmuş.
Son iki üç gündür okuduğum konular arasında kiminin daha 1 yıl olmamış kimininse 2,5 -3 yıl ancak olmuş.
Bizim neslimiz bu kadar mı kötü?
Bu kadar mı sıkıntılı?
Bende evleneli 2,5 yıl oldu. Ufak tefek problemlerimiz olsa da sadakat konusunda eşime çok güvenirim. Güvenirdim. Güvendiğimi sanıyordum.
Ama şimdi KORKUYORUM.
Yani güvenimi sarsacak bir durum yok ama
Galiba bu BDV benim psikolojimi bozuyor
bir erkek arkadasım var iş ortamında sadeceAldatma son zamanlarda artmadi , bunun nesille alakasi yok
Teknoloji cok hizla ilerliyor adamlar kolay yakalaniyor , kadinlar daha bilincli , eskiden kadinlar gormezmis duymazmis , duyarsa gormezden gelirmis , yani son zamanlarda aldatma artti diye birsey yok sadece kadinlar pesini birakmiyor
Ayrica her erkek aldatir kocaman bir yalan , o zaman her kadin aldatir da diyelim
Aldatma karakterle alakalidir , 40 yasindayim , is hayatim sebebiyle yuzlerce adamla muhatap oluyorum
Kimi karisina cicekler gonderip karicim canim cicim deyip ev disinda hergun karisini aldatirken , kiminin gozu disarda kimseyi gormuyor evden ise yasayip gidiyor
Karakteri bozuk adam aldatir , bizde kadinlar dogru durust tanimadan sirf evlenmek icin evlendiklerinden adamin bu yavsak karakterini de goz ardi ediyorlar
Eger kocanizin karakteri saglamsa bosuna korkup hayati ikinize de zehir etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?