Korkuyorum

Boşver takma kafana, eğer öyle birşey yaparsa bu suçtur ,haberin olduğu anda hakkından gelirsin .şimdi ne desek boş

Ayrica boyle seyler yapmayin ama yine de yapicam derseniz snapchat kullanin
Calindi derdi olmaz, kayit etti mi derdi olmaz ekran goruntusu alinca bildirim geliyor cunku

Korkma canım bişey olmaz arkadaşın dediği gibi kim uğraşır ki boş ver takma bişey olmaz hayırlısıyla sınavda başarılar dilerim

12. Sinifsin ve hem real hayatta hemde mesaj yoluyla böyle birşey yaşıyorsun üstelik fotoğraf yolluyorsun PESSSSS! ! AYRICA Kendi rizamla oldu diyorsun ee neden korkuyorsun rizan ve isteğin varsa .. ALLAHİM nasıl bir dünyada yaşıyoruz yaa ben senin yaşlarındaki giricegim universite sınavını düşünürdüm şimdiki gençler ellerindeki telefonu bile igrenc şeyler için kullanır oldu. .

Yüzüm yok da saçlarım çıkmış olabilir. Ondan da belli olur mu? Sanirim kuruntu yapiyorum.

Hayir canim cok absürd bir sac rengin yoksa yine birsey olmaz.

Ki öyle olsa bile kimsenin bu nicedays' midir acaba diye analize girisecegini sanmıyorum.

bununla seni tehdit etmesi zaten suçtur...başkalarına gösterirsede, benim adıma sahte hesap açıp kendisi yazmıştır dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…