Merhaba. Bu sefer bana kızmayın zira bu konu son konum. Sınava kadar bir daha hiç konu açmayacağım. Bunu sormam gerekiyor. Yargılamamanızı rica ediyorum. Eski erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım. Hem gerçek hayatta,hem de sanal hayatta. Yani mesajlaşma yolu ile de. Fotoğraflar da gönderdik birbirimize. Ama tüm bunlar benim rızam dahilinde oldu. Zorlama yok yani. Reşitim zaten.O şekilde mesajlaşmalarımız olduğunda o bana hep,ben mesajlaştıktan sonra siliyorum,sen de sil derdi. Ben siliyordum tabii ki ama onun silip silmediği konusunda emin değilim. Şu an ayrıyız. Kötü bir şekilde ayrılmadık ama ben yine de korkuyorum. Umarım silmiştir. Ya bunlar bir şekilde karşıma çıkarsa,ya beni tehdit ederse... Ya arkadaşlarım,ailem görürse... İlişkiyi de ben bitirdim,geri dönmek isteyip de ben kabul etmeyince tehdit ederse... İkimiz de 12.sınıfız ders çalışırken sürekli bu konu aklıma geliyor,çok korkuyorum. Şimdi tekrar mesaj atsam sildin mi diye,iyice dikkat çeker. Artık sadece derslerime odaklanmak istiyorum. Polemik içerikli yorumlara cevap vermeyeceğim dediğim gibi bu son konum. Sadece içimi rahatlatın istiyorum. Teşekkürler.