- Emoji Skoru
- 968
- Puanlar
- 103
Dalga geçen sensin bence.taytın üstünden dokunmayla nasıl hamile kalabileceğini düşünüyorsun.adetin kafana takmaktan tabiki gecikir.Bilmiyorum soruyorum adetim de gecikti yeterince stresliyim dalga geçmeseniz olmuyor mu
Korkma sen boyle yaptıkça olmaz sakin ol. Kötü bişey yok. Kolay değil öyle hem içiniferah tut senİlk kez ilactan sonra gecikiyor normalde az olurdu ilac kullanınca ama bu sefer gecıktı korkuyorum
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimKorkma sen boyle yaptıkça olmaz sakin ol. Kötü bişey yok. Kolay değil öyle hem içiniferah tut sen
Bilmiyorum ki panik oluyorum şüpheye düşüyorum pişmanım böyle cevaplar çok mu hoş umarım sizin çocuklarınız yaşamaz.Dalga geçen sensin bence.taytın üstünden dokunmayla nasıl hamile kalabileceğini düşünüyorsun.adetin kafana takmaktan tabiki gecikir.
En ayar olduğum meseleye konuyu getireceğini biliyordum.evet yaşamaz çünkü ben ona göre yetiştireceğim merak etme.sanki Allah yaşattı kendi isteğin dışında gibi lafını bilmeden konuşma lütfen.birşeyler yapıp yapıp ailenizi düşünmüyorsunuz ondan sonra burda duyar kasıyorsunuz umarım sizin çocuklarınız yaşamaz bilmem ne.daha fazla cevap yazmazsan sevinirimBilmiyorum ki panik oluyorum şüpheye düşüyorum pişmanım böyle cevaplar çok mu hoş umarım sizin çocuklarınız yaşamaz.