korkuyorum

bluebayou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
12
0
1
27
haziran 2018'de şüpheli bir ilişkim oldu. kendisinin hiç korunmadıgını, gece hayatına düşkün bir çapkın olduğu ise çok sonra aklıma gelecekti çünkü kalbim kırıktı. sonrasında bu durumun kalp kırıklığı yanını aşıp devam ettim hayatıma (hatta yakın zamanda erkek arkadasimdan ayrıldım)
şimdi çok büyük rahatsızlandım iğne vuruluyorum ve bu yıl çok hastalandım. Ekim, ocak, mart, haziran ve şimdi. bu durum aklıma hiv getirtti. iyilesir iyilesmez test yaptıracağım. içimde cok büyük bir korku var...

Gecmiş olsun. Tabiki test yaptirmalisiniz ama hiv o kadar kolay bulaşmiyor. İliskiye girdiginiz kişi de olsa o da o kadar rahat gezemez.

teşekkür ederim. iyileşince yaptıracağım...
onda ne var inanın bilmiyorum çok vurdumduymaz ve bencil bir adamdı, ama çok severdim tek bir güçsüzlük anım oldu. şimdi düşününce...
bu arada kendisinin 2018 temmuzdan beri bir kız arkadaşı var.

haziran 2018'de şüpheli bir ilişkim oldu. kendisinin hiç korunmadıgını, gece hayatına düşkün bir çapkın olduğu ise çok sonra aklıma gelecekti çünkü kalbim kırıktı. sonrasında bu durumun kalp kırıklığı yanını aşıp devam ettim hayatıma (hatta yakın zamanda erkek arkadasimdan ayrıldım)
şimdi çok büyük rahatsızlandım iğne vuruluyorum ve bu yıl çok hastalandım. Ekim, ocak, mart, haziran ve şimdi. bu durum aklıma hiv getirtti. iyilesir iyilesmez test yaptıracağım. içimde cok büyük bir korku var...
Hpv testinide yaptırın mutlaka bi arkadaşıma erkek arkadaşından bulaştı

Back
X