- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Teoride ne kadar çok şey bilirsen bil,pratikte öyle olmuyor..içgüdüsel olarak çocuğunu kucağına aldığın an aranızdaki duygusal iletişimle olabilecek en iyi anne olacaksındır zaten..19 haftalık hamileyim . Bebeğimi ogrendigimden beri piyasada okunmadik kitap bırakmadım . Instagramdan bir sürü pedagog takip ettim ne anlatırlarsa dinliyorum not alıyorum . Kendim için de kişisel gelişim kitapları okuyorum . Eksik yonlerimi torpulemeye çalışıyorum. Ama içim icimi yiyor ya bakamazsam iyi bir anne olamazsam diye . Bende öğretmenim lise gruplarindayim ama çocukları severim . Yeğenim buyurken cok ciddi katkım oldu ama korkuyorum emanetime bakamamaktan. Normal mi acaba bu his
her şeyin fazlası zarar, akışına bırak kendini rahat bırak.tamam bilinçlen sudan çıkmış balığa dönme ama takıntı haline getirip psikolojine de zarar verme.her şey kitaplardaki ezber cümleler gibi olmayacak, çocuğun huyuna suyuna göre ona alışacaksınız, beraber yaşayarak tecrübe edeceksiniz zaten :) siz sağlıklı olmaya bakın, bol bol dinlenmeye bakın enerjiye ihtiyacınız olacak :) çocuğa bakarsınız niye bakamayasınız19 haftalık hamileyim . Bebeğimi ogrendigimden beri piyasada okunmadik kitap bırakmadım . Instagramdan bir sürü pedagog takip ettim ne anlatırlarsa dinliyorum not alıyorum . Kendim için de kişisel gelişim kitapları okuyorum . Eksik yonlerimi torpulemeye çalışıyorum. Ama içim icimi yiyor ya bakamazsam iyi bir anne olamazsam diye . Bende öğretmenim lise gruplarindayim ama çocukları severim . Yeğenim buyurken cok ciddi katkım oldu ama korkuyorum emanetime bakamamaktan. Normal mi acaba bu his
normal değil tabi ki. akışına bırakın biraz.19 haftalık hamileyim . Bebeğimi ogrendigimden beri piyasada okunmadik kitap bırakmadım . Instagramdan bir sürü pedagog takip ettim ne anlatırlarsa dinliyorum not alıyorum . Kendim için de kişisel gelişim kitapları okuyorum . Eksik yonlerimi torpulemeye çalışıyorum. Ama içim icimi yiyor ya bakamazsam iyi bir anne olamazsam diye . Bende öğretmenim lise gruplarindayim ama çocukları severim . Yeğenim buyurken cok ciddi katkım oldu ama korkuyorum emanetime bakamamaktan. Normal mi acaba bu his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?