Arkadaşlar merhaba. Bu konuyla ilgili gebelik sayfasında konu açtım ama yeterli dönüşleri alamadığım İçin burdan yazıyorum. Ayrıca gerçekten de bir derdim var. Şöyle ki ben şundan 15 20 gün öncesine kadar boşanma aşamasında olan bir kadındım. 2 ay boyunca eşimle ayrı yaşadık aşılamaz sorunlarımız olduğunu düşünüyorduk. Ben bu süreçte büyük depresyona girdim. Antidepresanlar kullandım. Alkol sigara tamamen sağlıksız bir 2 ay yaşadım. Birden 9 kilo verdim. Hergün ama hergün ağlıyordum. Ardından eşimle son bir konuşma yapmak İçin buluştuk. Buluştuğumuzda hala birbirimizi sevdiğimizi anladım ve birlikte olduk. O anın heyecanıyla korunmadık.4 yıldır evliyiz ve hiç çocuk istememiş kendimizi hazır hissetmemiştik. Ve bu kadar korunmuşken bir kere korunmasız ilişkiden hamile kalacağımı düşünmedim aklıma bile gelmedi açıkçası. Sonra yaklaşık bir hafta boyunca sürekli Özlem’le birlikte olduk. Barışmıştık. Tekrar denemeye karar verdik neyse uzatmayayım. Ben market alışverişi yapmış yaklaşık 20-25 kilo poşeti arabaya taşırken belime müthiş bir ağrı saplandı. Acil doktora gittim. Ağrı kesici iğne yapacaktı. Hamilelik şüphem var mı dedi ben de o an aklıma geldi korunmasız ilişki oldu dedim. Test istedi daha adetime bir hafta vardı ve beta hcg 60 çıktı

ben şok oldum tabi. Böylece bel ağrısı İçin doktora gidip hamile olduğumu öğrendim. 3 gün sonra tekrar test oldum 414 çıktı. Ben açıkçası ne yapacağımı şaşırdım bu bebek o kadar sağlıksız bir bedene geldi ki 2 ay boyunca antidepresanlar,alkol,stres,sigara birden verilen onca kilo, yemek bile yiyemiyordum ki depresyondan ve anksiyete ataklarından. Şimdi biz barıştıgımız gece hamile kalmama mı şaşırayım boşanmadan dönüp çocuk kafasına girmeye mi... o kadar beklemiyordum ki bu süreçte bir de covid aşısı oldum. Şimdi çok korkuyorum bebeğim sağlıksızsa diye. Hem sağlıksız bir beden ve ruhtayken hamile kaldığım İçin hem de üstüne zigot varken bilemeyip covid alışı olup ağır şeyler taşıdığım İçin

İnanın korkudan sevinemedim bile lütfen bana yardım eder misiniz? Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bu konuda. Ayrıca hala şoktayım