- 17 Temmuz 2018
- 4.193
- 19.427
- 208
Ev ortak tapulu sadece onun değil yarisida benim ben küçükken hep babam annemi döverdi annem hep ağlardı ben korkardım bildiğim duygular bunlar şimdi sadece bu durum benim çocuklarım içinde böylemi olacak.normal zamanda böyle değil.Annem bizim evde bakıyor kendi evide İstanbul da ama uzak.Babamda bu soğuklarda bizde kalıyor birde iş buldu mahallede ,borçları var çalışıyor.pazar masrafı babamın üstünde.Onlarin varlığından rahatsız oluyor fakat elinde de bişey gelmiyor ara ara böyle bagirarak erkeklik yapıyor aklı sıra.
Uzgunum ama sizce benim sorumun cevabi bu mu? Bu adamin size anne babaniz sizin evde yokken de bir yarari olmadigina ben bile eminim.
Sizin babaniz annenizi dovermis, siz bu travmayla sizi doven kocadan korkmak harici bir sey yapamiyorsunuz, cocuklariniz da sizden gordukleriyle sizin gibi olacak... Kusaklar arasi aktarilmis travmalar iste ayni bu sekilde aktariliyor, biri cesaretli olup bu donguyu kirana kadar. Sizin olmayacaginiz kesin, umarim bir mucize olur da kiziniz bu donguyu kirmayi basarir.
Boyle kaba saba adamlara cocuk dogurmadaki motivasyonunuzu bile anlayamiyorum ki ben. Neyse.