• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
:utangac: Arkadaşlar, ben 5 yıldır birlikte olduğum sevglimleyim ama şu ilk geceden korkuyorum :(<

Son düzenleme:
canım kendini olayın akışına bırak eşin seni yönlendirir zaten:1rolleyes:

aynen...düğün heyecanlarından birisi.. utangaçlık ön planda..

bana noluyosa benim düğünü bırak nişan tarihi bile belli diğil ben şimdiden çok korkuyorum hahahakaydirigubbakcemile3

cnm artık internet var bir çok kitap var hatta bu sitede de bu konularla ilgili bir bölüm var onları okumanı tavsiye ederim cnm

o korku bende de vardı..şimdi korkmuyorum canım ya.. bilgilen biraz bu konuda.. korkun kalmaz pek.. sadece heycan olabilir..
korkacak ne var ki. sonucta eşin olcak o senin.. insanlıgın dogasında olan birşey bu.. biyolojik karşıla..
mutluluklar şimdiden canım

nişanlınla konuş bu konuarı o seni rahatlatır o gecenin nasıl geçeceğini anlatsın sana
bence çok güzel bişey ya ben korkmuyorum şahsen çok romantik bi gece olacak heycan var biraz o kadar:kedi:

Bu korkunu nisanlınla paylas, o zaten seni rahatlatacaktır. Icine atma sakın yoksa en güzel gününü mahfedersin. Düsünmemeye calıs, herseyi akısına bırak. Mutluluklar dilerim. a.s.

bende korkuyorum ama o kısmı düşünmemeye gayret ediyorum.düşündükçe ürperti basıyo bi de ben çok utangacım üzerimi bile çıkaramam bırak gerisini :kedi:

nisanlinla konus cok rhaatlarsin.. bir de bu olaya odaklanma... zamana birakicaksin herseyi...

bende korkuyorum ama o kısmı düşünmemeye gayret ediyorum.düşündükçe ürperti basıyo bi de ben çok utangacım üzerimi bile çıkaramam bırak gerisini :kedi:

ama olmaskiii o senin eşin olacak herşeyin olacak onun yanındada utanırsannn napcaksınnn yaa:kedi:

Arkadaslar çok saolun nisanlımla konusucam.. kimse beni doldurmadı korkutmadı ailem bu tür konularda gayet rahat ve bilinçli ama benim nede böyle olduğumu bilmiyorum.. çok normal bişey ama evlilik heyecanı işte..

Cok normal tabiki de canim, ama korkulacak birsey yok. Zannettiginiz gibi bir aci yok. Devamli direnc gosterirsen aci olabilir. Burada nisanlinin kesinlikle anlayisli olmasi gerekiyor. Nazik davranmasi lazim. Annen veya bir yakinindan biraz detayli bilgi alabilirsin. Mutluluklar dilerim canim.

Arkadaslar çok saolun nisanlımla konusucam.. kimse beni doldurmadı korkutmadı ailem bu tür konularda gayet rahat ve bilinçli ama benim nede böyle olduğumu bilmiyorum.. çok normal bişey ama evlilik heyecanı işte..

öyle cnm kadın olmak zor daha şimdiden ev telaşı düğün telaşı yetiyor bende de heyecan var ama birşeyleri okuyup bilgilenince geriye heyecan kalıyor kaydirigubbakcemile5

öyle ya...nisanlımla konustum ve cidden çok anlayışlı ..birbirimizi çok seviyoruz zaten, hem mutlu hem garipim..huh evlensem de kurtulsam diyorum artk :)

Back
X