• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık dondurulmuş embriyo

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.572
829
123
28
Merhaba Nisan 2021 de ilk tüp Bebek yaptırdık şükürler olsun oğlum oldu sonra kardeş için temmuz 2024 de dondurulmuş embriyo transferi oldum malesef tutmadı. Bu yıl yani 2025 Ağustos gibi tekrar dondurulmuş embriyo transferi olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Sonuçta o embriyolari dondurali 4 yıl oldu ya yine tutmazsa diye. Aynı durumu yaşayan oldu mu?

Merhaba Nisan 2021 de ilk tüp Bebek yaptırdık şükürler olsun oğlum oldu sonra kardeş için temmuz 2024 de dondurulmuş embriyo transferi oldum malesef tutmadı. Bu yıl yani 2025 Ağustos gibi tekrar dondurulmuş embriyo transferi olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Sonuçta o embriyolari dondurali 4 yıl oldu ya yine tutmazsa diye. Aynı durumu yaşayan oldu mu?
Bence süresi ile alakası yok tanıdığım,hatta takip edip gördüğüm nice 5-6-7 sene sonra kardeş için yaptıranlar var.
Bu genetiğe gitmediyse embriyo ile alakalıdır muhtemelen.

Bence süresi ile alakası yok tanıdığım,hatta takip edip gördüğüm nice 5-6-7 sene sonra kardeş için yaptıranlar var.
Bu genetiğe gitmediyse embriyo ile alakalıdır muhtemelen.
Merhaba canım Alper bey beni 12. Haftamda perinatolojiye yönlendirdi kendi kliniklerinde galiba ikili tarama ve detaylı bakacak dedi bir sorun mu gördü acaba size de böyle demiş miydi

Back
X