korkuyorum :(

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
kızlar adetim 4 gün geçti test yaptım hcg:1.00 çıktı hemen farlutal aldım kullandım( normalde farlutaldan en fazla 3 gün içinde adetim sökülüyordu şimdi tık yok sadece ara ara karnımın alt bölgesinde bir anda girip çıkan ağrılar var iyi düşünüp kullandığım soğan kürüne bağlıyorum ya değilse ( farlutal zararlıymış ya test yanlışsa yada geç döllenmeyse ne yaparım ben bana dua edin o kadar çok isteyip kendi elimle zarar vermişsem yıkılırım gerçi çokta stresliyim malum kpss seye az kaldı belkide ondandır sökülmemesi ki inşallah ondandır

Aynı durum bende de olmuştu. 3 gün daha bekle benim 6. gün gelmişti.Daha fazla da gecikirse dr.una danışmanı tavsiye ederim..Adaçayı,kekik çayı adetimi söktürmüştü..bir dene istersen.

Kekik çayı düşüğüde sebep oluyor kullanmayın bence 1,00 çıkmış neden söktürücü kullandınız anlamadım bence geç döllenme olabilir yani azcık sabretseydiniz keşke

canım 1.00 çıkınca negetif zaten dedim oradaki kadın doğum doktoruna sordum kullanın dedi gebelik olmaz ama şimdi gecikince korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…