• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum:((

ne garip değil mi sizler ölmekten korkuyorsunuz çocuklarım ne olur diye bende ölmekten korkmuyorum ölmeyi istiyorum çocuğuma kavuşayım diye her gece kızıma dua ediyorum ona beni de yanına al diyorum...sizler yaşadığınız için mutlu oluyorsunuz ben bugünde ölmedim die üzülüyorum:( kızıma kavuşmam için ölümü tatmam gerek bir gün rabbim benim de canımı alacak ve bu yangın işte o gün sönecek...

bende cok düşünürüm o yuzden bana normal geldı ama üstünde fazla durmamak onemlı olan sonra psıkolojık sorunlara yol acabılırı yoksa ölümü düşünmek guzeld ebısey dınımız acısından kendımızı sorgulamamız acısından korkmak ıyı deıl tabıkı ama bende korkuyorum hatta bazen ölüm senaryoalrı kuruyorum kafamda elımde olmadan ama ben alsıtım ebnım yapım bu yanı herseyı kurarım kafamdan bunla bas etmeyı öğrendim gibi cok üstünde durma düşünebılrısın ama geç git normal bısey:34:

ne garip değil mi sizler ölmekten korkuyorsunuz çocuklarım ne olur diye bende ölmekten korkmuyorum ölmeyi istiyorum çocuğuma kavuşayım diye her gece kızıma dua ediyorum ona beni de yanına al diyorum...sizler yaşadığınız için mutlu oluyorsunuz ben bugünde ölmedim die üzülüyorum:( kızıma kavuşmam için ölümü tatmam gerek bir gün rabbim benim de canımı alacak ve bu yangın işte o gün sönecek...

çok üzüldüm allah sabır versin.:((

Bu duyguları cok yogun tasımak psikolojik bir rahatsızlıgın belirtisidir.Bende babamı kaybettıkten sonra bellı bır donem tedavı gordum..

''Yaygın Anksiyete Bozukluğu .En az 6 ay süreyle hemen her gün ortaya çıkan, birçok olay ya da etkinlik hakkında ( işte ya da okulda başarı gibi) aşırı anksiyete ve üzüntü (endişeli beklentiler) duyma.''

tanımlamayı sağlık sitelerinden aldıgımı ozellıkle belırterek, sık yaşanılan bir duyguysa uzmandan yardım almanızı tavsiye ediyorum..

Arada her ınsanda olur boyle duygusal bunlaım halleri..

kızlar ben de böyle düşüne düşüne kafayı yedim :1:şaka tabii çok endişeleniyordum böyle işte sizler gibi kafama takıp duruyordum.dr.a gittim yaygın anksiyete bozukluğu dedi antidepresan başladık şimdi valla mışıl mışıl uyuyorum tavsiye edrim şiddetle:1:

Hiç bi zaman böyle bi düşüncem olupda korkuya kapılmamıştım..

Ta ki geçen bi gece gördüğüm kabusa kadar..

Rüyamda kendi ölümümü gördüm..

Rüyamı anlatmayacağım, uzundu ancak ölüm anımı gerçekten yaşadım gibi..

Hatta kendi kendime hastaneye kaldırsalarda yaşamam diyodum..

Okulum evime 70 km uzakta, bir hafta boyunca etkisinde kaldım, okula giderken hep kaza yapıcam die korktum..

Tuhaf bi duygu gerçekten..

Back
X