Korkuyorum :(

lgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
37
0
36
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar ben 39 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim.. korktuğum bişey var belki de yersiz bilemiyorum.. Bugün sabah biraz bel ağrısıyla uyandım ve kasıklarımda ufak ağrı hissettim.
Ayrıca karnım her zamankinden daha sert ve yer yer tepe gibi kabarıyor.. Yarına doktor randevum var ama gene de sizlerden yardım almak istedim.. Acaba bunlar nedir böyle özellikle tepe gibi kabarıp sertleşmesi çok garibime gitti ve korktum bişey mi oluyor diye.. Tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum lütfen..

Kızlar 3 cm açıklığım olmuş.. Doktor aslında bu akşam da doğuma alabilirim seni ama dedi 1-2 güne kadar doğabilir dedi.. Biraz daha bekleme taraftarı ciğerleri daha da gelişsin diye..
Epidural normal doğum yapıcam ve çoooook heyecanlıyım.. Allah hepimize yardım etsin..

Allah aci cektirmeden yavruna kavustursun insAllah. Her anne gibi sende dogum yapacaksin kurtulacaksin.Yavrun saglikli olsunda varsin biraz sanci olsun.Sanci illaki olucaktir. Ben hic dogum yapmadim ama boyledir genelde. Karnim sisiyor demissin oda sanirim bebegin ayaklarini yada kafasini dayamasindan oluyordur. Allah yardimciniz olsun canim:nazar:

Hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun.. Allah razı olsun.. Bebişimi kucama aldığımda yazarım gene.. Kendinize iyi bakın :49:

ne guzel suren bitmis bebis geliyor bende cok sabirsizlaniyorum bi an once kucagima almak istiyorum ama daha cok var azi gitti cogu kaldi yani:1:rabbim yardimcin olsun saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin :nazar:

Merhaba arkadaşlar ben 39 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim.. korktuğum bişey var belki de yersiz bilemiyorum.. Bugün sabah biraz bel ağrısıyla uyandım ve kasıklarımda ufak ağrı hissettim.
Ayrıca karnım her zamankinden daha sert ve yer yer tepe gibi kabarıyor.. Yarına doktor randevum var ama gene de sizlerden yardım almak istedim.. Acaba bunlar nedir böyle özellikle tepe gibi kabarıp sertleşmesi çok garibime gitti ve korktum bişey mi oluyor diye.. Tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum lütfen..

tecrübeli değilim ama zaten doğumun gelmiş olağan şeyler yani ama tecrübe istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-annelerinin-paylasim-alani-3069.html seni aramızda görmek isyeriz. bu arada Allah yardımcın olsun:16:

Kizlar tekrar merhaba. Kızımın doğumundan 2 gün sonra sizlere yazıyorum. Normal dogum niyetiyle gittiğim hastaneye Sezeryan olarak çıktım. Sorun o değilde sütümün az oluşu :(((( 2 gündür aglamaktan mahvoldum. Ne yapmam lazım bana lütfen yardım edin çok üzgünüm cooooookkkk :(((((((

Kizlar tekrar merhaba. Kızımın doğumundan 2 gün sonra sizlere yazıyorum. Normal dogum niyetiyle gittiğim hastaneye Sezeryan olarak çıktım. Sorun o değilde sütümün az oluşu :(((( 2 gündür aglamaktan mahvoldum. Ne yapmam lazım bana lütfen yardım edin çok üzgünüm cooooookkkk :(((((((

bence öncelikle ağlama çünkü sütünün gelmesini engellersin.
normal doğumda sancı çektiğin için beyin otomatik olarak süt kanallarını açıp sütünün gelmesini sağlıyormuş.
ama sezaryende sancı olmadığı için biraz geç geliyormuş ablamın öyle oldu stres yapma mutlaka gelir.incir ye bol bol en çok süt yapan oymuş.

Öncelikle hayirli olsun canim bebisini sagsaglim kucagina almissin. Sakin aglama, uzulme bunlar cok onemli seyler. Hemen sut gelmeye biliyor. Goguslerine ilik su torbalari koy canim sutun daha akiskan olmasini sagliyor. Bende sezeryan dogum yaptim hemsireler o sekilde sutumu getirdiler ogun bugundurde bebisim emiyor. Bol booool da su ic ve psikolojini "ben bebegimi emircem" olarak degistir. Hersey yoluna gircektir.

Evet haklısınız da iste bebek ağlayınca ben de çok üzülüyorum. Napicami şaşırdım..

oyyy kıyamam yaaa valla içim titredi sen böle deyince demekki annelik böyle bişey tatmadım ama inşallah yakında tadarım.
canım mama ile besle bi süre sonra emin ol sütün gelecekk.dua edicem senin içinnn..

Back
X