Korkuyorum...

deniz neyse de diskoya gitmese olmazmı ya:18: bian senin yerine koydum da kendimi gerildim bi an :17:

Gider mi bilmiyorum ki canım. Ailesiyle gittikleri zaman gitmiyordu. Ama şu an yanında yaşıtı biri var.

Gider mi,gitmez mi. Giderse bana söyler mi,söylemez mi hiç bilmiyorum.

Gidipte söylerse ve ben kızarsam. Savunması da "Ben kızlara mı bakıyorum. Kırk yılda bir eğlenmeye içki içmeye gidiyorum" olacaktır. Adım gibi eminim. Buna hazırlıyorum kendimi... Sonuçta ya biticek bu ilişki ya da susucam buna da...

Gider mi bilmiyorum ki canım. Ailesiyle gittikleri zaman gitmiyordu. Ama şu an yanında yaşıtı biri var.

Gider mi,gitmez mi. Giderse bana söyler mi,söylemez mi hiç bilmiyorum.

Gidipte söylerse ve ben kızarsam. Savunması da "Ben kızlara mı bakıyorum. Kırk yılda bir eğlenmeye içki içmeye gidiyorum" olacaktır. Adım gibi eminim. Buna hazırlıyorum kendimi... Sonuçta ya biticek bu ilişki ya da susucam buna da...

keşke aklıma bi çözüm gelse.. ama konunun başından beri sanki ben açmışım gibi bu konuyu seni çok iyi anlıyorum. tek yapabildiğim seni anlamak ama çözüm bulamıyorum işte üzgünüm :43:

Abimiz belliki sıkılmış sana karşı gardını almış

seni merak ediyorum , ne zaman dönücen , napıyosun ,nerdesin içerikli aramalar veya mesajlardan kaçınarak
ve tabi o aradığındada bunları sormadan kendinin söylemesini beklesen bir süre sonra abimiz sanırsam zırhını indirir...

plajda tl yanına almayabilir ,diskoda duymayabilir tabi sen aradığındada açılmayan telefon seni gerecekte gerecek
plajda kızlamı taşıştı ,diskoda rus varmıdır düşünceleride listeme dahil sinirlerine hakim olmaya çalış

Aslında ben sana şunu sorayım sen bu adamla bi yere varabileceğini düşünüyormusun çünkü sen haberdar edilmek aramak aranmaktan hoşlanan birisin arkadaş bu işlere zıt belliki.....

susacam buna da diyorsun ama icinde biriktiriyorsun bu da en tehlikelisi .birden patlayıp içindekileri kustuğun zaman erkek arkadaşın diyecek ki bana rol mu yaptın birsey olmamıs gibi davranmasaydın.

:17::17: gönlünü ferah tut

beklentilerini yüzyüze konuş o zman canım onunla. her dakika rapor verir gibi değil ama en azından kimlerle nereye gittiğini haber verir. ya da sen ona göre mesaj atmazsın. bunları ikiniz belirleyebilirsiniz. iletişim kopukluğundan kaynaklı diye düsünüyorum yoksa basit seyler ama konuşamamanızdan birikmiş.
:17:

Yok zaten canım ben burdayım,şununla dediği zaman ben mesaj atmıyorum. Hatta o atıyor barıştığımızdan beri.

Ama tatilde ne olur bilmiyorum. Geçen senelerde sıktığım için,şimdi normal olan sorularımı da sıkma olarak algılıyor.

Ve onun için konuşmak gereksiz. Herşeyi akışına bırakıyor böyle. Konuşmayalım ne olursa olsun. Sen içine at ben içime atayım. İşin kötüsü mesela o da bişeye üzüldüğünde bana anlatmaz. İçine atar. Belki konuşsa daha iyi gelecek, belki de konuşmaya ihtiyacı olmuyor daha mutlu oluyor içine atarak bilmiyorum.

Ama benim konuşmaya ihtiyacım vaaaaaarrrr
:14:

Abimiz belliki sıkılmış sana karşı gardını almış

seni merak ediyorum , ne zaman dönücen , napıyosun ,nerdesin içerikli aramalar veya mesajlardan kaçınarak
ve tabi o aradığındada bunları sormadan kendinin söylemesini beklesen bir süre sonra abimiz sanırsam zırhını indirir...

plajda tl yanına almayabilir ,diskoda duymayabilir tabi sen aradığındada açılmayan telefon seni gerecekte gerecek
plajda kızlamı taşıştı ,diskoda rus varmıdır düşünceleride listeme dahil sinirlerine hakim olmaya çalış

Aslında ben sana şunu sorayım sen bu adamla bi yere varabileceğini düşünüyormusun çünkü sen haberdar edilmek aramak aranmaktan hoşlanan birisin arkadaş bu işlere zıt belliki.....

Ben o adamı çok çok çok seviyorum... :17: İstese öyle bi arar ki,ama küçücük yalnışlarımı büyütüyor. Evet dediğiniz gibi birsürü soru işareti olacak kafamda. İşte bunları ona nasıl anlatırsam anlatayım alacağım cevap,sen bana güvenmiyor musun... :)

herkesin yapısı farklıdır o sorunlarını kendi içinde çözmeye çalışan bir yapıya sahip demek ki. sen ise konuşarak.

fakat sizin ortak bir hayatınız var bu yüzden paydası ilişkiniz olan konularda ikinizin de konuşması lazım ki ilişki sağlıklı bir şekilde yürüsün..

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
:34: kullandığın kelimelerde seçici ol canım . :32:aşılamayacak sorun yok ki bunda sadece zamana bırak ve uygun zamanda rahatsızlıklarını dile getirirsin.

herkesin yapısı farklıdır o sorunlarını kendi içinde çözmeye çalışan bir yapıya sahip demek ki. sen ise konuşarak.

fakat sizin ortak bir hayatınız var bu yüzden paydası ilişkiniz olan konularda ikinizin de konuşması lazım ki ilişki sağlıklı bir şekilde yürüsün..

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
:34: kullandığın kelimelerde seçici ol canım . :32:aşılamayacak sorun yok ki bunda sadece zamana bırak ve uygun zamanda rahatsızlıklarını dile getirirsin.

Gerçekten uğraşıyorum ama. Mesela " Aşkım bak ben seni sıkmak istemiyorum,merak ediyorum. Sevdiğim için..." Falan filan yazsam. Tek cevabı "Peki".

Bence bu adam ya beni sevmiyor, ya cidden ben sıkıyorum :( Ayrıca daha yeni barıştık,biraz daha ilgi bekliyorum...

Sizce gerçekten tatilde kızlara bakmayacağından aklında öyle bir şey olmadığından dolayı bunlardan sıkılıyor olabilir mi? Hani ben bişey yapmıyorum neden bu tarz şeylere maruz kalıyorum. 4 senelik bi ilişki bizimki en nihayetinde. Ne dersiniz?

bence sevgilin gitmeden al karşına konuş cnm,güzel bi dille anlatırsan anlayacaktır
çok zor bi durum bara diskoya gittiğinde haber bile verse insan ne kadar huzurlu olabilir ki:( burda sevgiline büyük iş düşüyo bence senin üzülmemen için elinden geleni yapmalı,tatile gittmesine gezmesine tozmasına birşey demiyosun sonuçta e oda artık senin onu sıktığını düşünmesin yani.
bi şekilde anlat ona içindekileri,çünkü konuşmazsan emin ol döndüğünde bi yerden patlak verir
eğer konuşmak istemiyorsa onun seni anlamasını sağlayabilirsin
mesela sende ailenle,ailenden birileriyle(kuzenin v.s)yada arkadaşlarınla program yap günübirlik şeyler olabilir bunları sevgiline anlatabilirsin işte sen tatile gidiyosun bende bunları yapıcam diye..yani onda bi merak uyansın seni anlasın..
o sormadan haber veriyomuşsun sen bence o nasıl davranıyorsa sende öyle yap.yani sen bilirsin cnm ama erkekler başka türlü anlamıyolar sanırım.
ve son olarak sen haklısın insanlar bu gibi şeylerden fedakarlık yapmak zorunda bence.bi erkeğin ciddi bi ilişkisi olduğunda sanki hayatında biri yokmuş gibi yaşamamalı kafasının estiği yere gidememeli,ben böyle düşünüyorum.
inş bu tatil olayını üzülmeden sorunsuz atlatırsınız

bence sevgilin gitmeden al karşına konuş cnm,güzel bi dille anlatırsan anlayacaktır
çok zor bi durum bara diskoya gittiğinde haber bile verse insan ne kadar huzurlu olabilir ki:( burda sevgiline büyük iş düşüyo bence senin üzülmemen için elinden geleni yapmalı,tatile gittmesine gezmesine tozmasına birşey demiyosun sonuçta e oda artık senin onu sıktığını düşünmesin yani.
bi şekilde anlat ona içindekileri,çünkü konuşmazsan emin ol döndüğünde bi yerden patlak verir
eğer konuşmak istemiyorsa onun seni anlamasını sağlayabilirsin
mesela sende ailenle,ailenden birileriyle(kuzenin v.s)yada arkadaşlarınla program yap günübirlik şeyler olabilir bunları sevgiline anlatabilirsin işte sen tatile gidiyosun bende bunları yapıcam diye..yani onda bi merak uyansın seni anlasın..
o sormadan haber veriyomuşsun sen bence o nasıl davranıyorsa sende öyle yap.yani sen bilirsin cnm ama erkekler başka türlü anlamıyolar sanırım.
ve son olarak sen haklısın insanlar bu gibi şeylerden fedakarlık yapmak zorunda bence.bi erkeğin ciddi bi ilişkisi olduğunda sanki hayatında biri yokmuş gibi yaşamamalı kafasının estiği yere gidememeli,ben böyle düşünüyorum.
inş bu tatil olayını üzülmeden sorunsuz atlatırsınız

Amin inşallah. Ama bugün görüşme şansımız yok yüzyüze. Daha kötü olur diye soru da soramıyorum.

Bilmiyorum acaba ciddi mi düşünmüyor. Yoksa üstteki mesajda dediğim gibi acaba gerçekten aklında kızlar falan yok,tatil yapmak istiyor. Bu yüzden bu sorular onu bunaltıyor olabilir mi?

Amin inşallah. Ama bugün görüşme şansımız yok yüzyüze. Daha kötü olur diye soru da soramıyorum.

Bilmiyorum acaba ciddi mi düşünmüyor. Yoksa üstteki mesajda dediğim gibi acaba gerçekten aklında kızlar falan yok,tatil yapmak istiyor. Bu yüzden bu sorular onu bunaltıyor olabilir mi?

olabilir tabi ki aklında niye kızlar olsun ki bunları aklına getirme
senin ona güvenmediğini o yüzden sorduğunu düşünüyodur o yüzden bunalıyodur,işte bunu ona anlatman lazım sana güveniyorum ama seni merak ediyorum gibisinden..

aslında senin nerdesin napıyosun gibi şeyler sorman cok normal çünkü tatile gidiyo sonuçta ama demişsinya daha önce çok sıktım demek ki o yüzden artık normal durumda bile bunalıyo
bu yüzden dikkatli olman lazım ki tartışmayasınız
biraz umursamaz davran diycemde bu da çok zor:(

Cidden: Kendine iyilik yap ve onu rahat birak! Birak ne hali varsa görsün. Hic kötüde olma, ama hic arayipda sorma. Oda ne oldu neden aramiyorsun diye ararsa - ki akli basina ancak iki üc dört gün sonra gelir, isine gelir cünki aramaman, ozaman siz güzel vakit gecirin diye rahatsiz etmek istemedim, iyi dinlen tatilinde vs de. Hic sorma yok bar, yok discoya mit gittiniz, hesap sorma hic.
Zaten yapacaksa bir pislik, öylede yapar böylede. Ama birak o biraz korksun seni kaybetmekle.
Normalde kiskanc birisin, peki arayip sormassan tuhafina gitmiyecekmi? Gidecek. Birde hic küs olmuyacaksin, gayet normal konusacaksin, sasirip kalacak. Kiskanclik yapacaksanda ortada gercekten birsey varken yaparsin, örnegin bir kizdan bahsederse.
Ozamanda ama "Senden hic böyle birsey beklemezdim, beni cok üzdün, kizlarla geziyormusunuz demek, arama beni ozaman tatilin boyunca, beni bari rahatsiz etme!" diye cikisirsin kapatirsin telefonu. Biraz tavir yapmak lazim, ama dogru yerde.
Cokda yüz vermen iyi olmaz, kendini bulunmaz hint kumasi sanar. Tatilde bir haftada seni aldatacaksa zaten seni haketmeyen bir tip, kurtulursun o bahaneyle.
Yoksa hangi bir gün onun pesinden gideceksin bugünmü aldatti, sunlami aldatti diye diye hayatmi gecer.
Seven erkek kendi arar sorar. Biraz sen arama sorma, sen mesafeli dur, ona firsat verki, seni merak etsin, seni arasin, seni düsünsün, kafasi senle mesgul olsun. Sürekli onu arayarak, hesap sorarak sen kendi degerini düsürüyorsun.
Ayrica sevgilisiniz ve senin dogumgününe kücücükde olsa birsey düsünmemis, cok aci. Yok kuzen falan, bunlar bahane.
Simdiden böyleyse, evlendikten sonra düsünemiyorum bile. Kendinin degerini bil, ve kendini psikolojik olarak onsuz bir hayata alistirki, onla beraberde olsan simarip tepene binmesin, sana böyle eziyetler etmesin. Allah yardimcin olsun.

tek kelimeyle yoll verr.. bu çocuktan sana daha da hayır gelmez!
bu nasıl bir sevgidir Allah aşkına kendine acı bari
:44:

Cidden: Kendine iyilik yap ve onu rahat birak! Birak ne hali varsa görsün. Hic kötüde olma, ama hic arayipda sorma. Oda ne oldu neden aramiyorsun diye ararsa - ki akli basina ancak iki üc dört gün sonra gelir, isine gelir cünki aramaman, ozaman siz güzel vakit gecirin diye rahatsiz etmek istemedim, iyi dinlen tatilinde vs de. Hic sorma yok bar, yok discoya mit gittiniz, hesap sorma hic.
Zaten yapacaksa bir pislik, öylede yapar böylede. Ama birak o biraz korksun seni kaybetmekle.
Normalde kiskanc birisin, peki arayip sormassan tuhafina gitmiyecekmi? Gidecek. Birde hic küs olmuyacaksin, gayet normal konusacaksin, sasirip kalacak. Kiskanclik yapacaksanda ortada gercekten birsey varken yaparsin, örnegin bir kizdan bahsederse.
Ozamanda ama "Senden hic böyle birsey beklemezdim, beni cok üzdün, kizlarla geziyormusunuz demek, arama beni ozaman tatilin boyunca, beni bari rahatsiz etme!" diye cikisirsin kapatirsin telefonu. Biraz tavir yapmak lazim, ama dogru yerde.
Cokda yüz vermen iyi olmaz, kendini bulunmaz hint kumasi sanar. Tatilde bir haftada seni aldatacaksa zaten seni haketmeyen bir tip, kurtulursun o bahaneyle.
Yoksa hangi bir gün onun pesinden gideceksin bugünmü aldatti, sunlami aldatti diye diye hayatmi gecer.
Seven erkek kendi arar sorar. Biraz sen arama sorma, sen mesafeli dur, ona firsat verki, seni merak etsin, seni arasin, seni düsünsün, kafasi senle mesgul olsun. Sürekli onu arayarak, hesap sorarak sen kendi degerini düsürüyorsun.
Ayrica sevgilisiniz ve senin dogumgününe kücücükde olsa birsey düsünmemis, cok aci. Yok kuzen falan, bunlar bahane.
Simdiden böyleyse, evlendikten sonra düsünemiyorum bile. Kendinin degerini bil, ve kendini psikolojik olarak onsuz bir hayata alistirki, onla beraberde olsan simarip tepene binmesin, sana böyle eziyetler etmesin. Allah yardimcin olsun.

O kadar haklısın ki canım,aklımı başıma getirdin gerçekten.

Çok seviyorum ama burdaki kızların ortak bir lafı var. Yapacak olan her yerde yapar. Belki bu konuyu başkası açmış olsaydı bende aynı fikirde olurdum. Ama konu kendim olduğunda hiç bir zaman mantığımı dinleyemedim.

Çook haklısın eminim kızlar da okusalar sana katılırlar. Elimden geldiğince rahat bırakmaya çalışıyorum şu günden itibaren. Biterse bitsin dünyanın sonu değil.

Hadi bu sefer sustum. Hadi 1 sene sonra da sustum. Eee ömür boyu mu böyle sürücek? Belki de sürmicek benim susmama rağmen biticek. Ben neden kendimi paraliyim ki?

Haksız mıyım kızlar bu konuda? Ararsa da aramazsa da verdiği değeri gösterir.

Ben bu akşam yoldayken hazır kafasında bişey yokken ona yazarım düşüncelerimi sonrasında da keyfi bilir. Bana yardımcı olmak isteyen olursa da anlatırım burdan gelişmeleri...

Hiç te sormam. Gerçekten haklısın. Sadece bana haber verirsen sevinirim derim. Verir vermez. Döndüğünde zaten ben yüzünden anlarım yalan söyleyip söylemediğini... O zaman bakarız.

olabilir tabi ki aklında niye kızlar olsun ki bunları aklına getirme
senin ona güvenmediğini o yüzden sorduğunu düşünüyodur o yüzden bunalıyodur,işte bunu ona anlatman lazım sana güveniyorum ama seni merak ediyorum gibisinden..

aslında senin nerdesin napıyosun gibi şeyler sorman cok normal çünkü tatile gidiyo sonuçta ama demişsinya daha önce çok sıktım demek ki o yüzden artık normal durumda bile bunalıyo
bu yüzden dikkatli olman lazım ki tartışmayasınız
biraz umursamaz davran diycemde bu da çok zor:(

Haklısın canım. Anlatıcam bu akşam,aynen bu şekilde.

Doğru olur mu sence?

Canım senin aklında belki kızlar yok, sana güvenmemle de alakası yok ama ne kızlar var ki sen yüz vermesen bile hani yapışıyolar tarzında daha uygun kelimeler seçerek. En azından bu kadarına hakkım var.

Sonunda da tabi ki ben bunları söylüyorum ama yapıp yapmamak sana kalmış,bana verdiğin değeri göstermiş olursun.

Yazarım?

Olur bence?

Haklısın canım. Anlatıcam bu akşam,aynen bu şekilde.

Doğru olur mu sence?

Canım senin aklında belki kızlar yok, sana güvenmemle de alakası yok ama ne kızlar var ki sen yüz vermesen bile hani yapışıyolar tarzında daha uygun kelimeler seçerek. En azından bu kadarına hakkım var.

Sonunda da tabi ki ben bunları söylüyorum ama yapıp yapmamak sana kalmış,bana verdiğin değeri göstermiş olursun.

Yazarım?

Olur bence?

sen olur diyosan olur tabi cnm,sonuçta onu sen tanıyosun ona göre konuşursun,böyle yumuşak bi şekilde konuştuğunda da bunaldım filan demez ve seni daha fazla üzmez inş.

Sevgilimle yeni barıştık. Konularımı takip edenler biliyordur.
1 hafta önce yurtdışından kuzeni geldi. Erkek. Bunun sonucunda biz 1 haftadır görüşemiyoruz.
Dün doğum günümdü ve doğum günümde bile görüşemedik.
Kuzen bunlarda kalıyor ve yaşıtı başka erkek yok ailede.

Doğum günümden 1 gün önce yaptığı bir şakayı yalnış anlamam sonucu bozuştuk. Yalan söyleme gibisinden laflar ettim. Tamamen ben hatalıyım ama doğum günüm olmasına rağmen kaç kez de özür diledim... Doğum günüm berbat geçti sonuç olarak. Hakettiğim bi kutlama bile yapmadı...

Ve o günkü asıl berbatlık sevgilimin kuzeniyle birlikte tatile gideceğini öğrenmem. Akrabalarının yazlığına. Sevgilimin annesi,kuzeni ve o. Gitmesinde bi problem yok. Ama biz zaten benim ona Nerdesin,Nabıosun demelerim yüzünden ayrılmıştık. Benim de bi hayatım var demişti ki hak vermiştim buna o konuda.

Ama şimdi korkuyorum. 1 hafta kalacaklar. Daha önce de gitmişti ama ailesiyle birlikte. Şimdi elbette ki yani öyle tahmin ediyorum. Kuzeniyle gittiği için akşamları merkeze bara,diskoya giderler. Veya gündüzleri erkek erkeğe denizde yalnız kalırlar.

Sevgilime güveniyorum ama şunu söylemek istiyorum,mesela ben ona şu an karışsam, ya da bara diskoya giderken eğer haber verirse karışsam,tekrar kavga ederiz. Veya benden gizler. Üzülen ben olurum. Bu yüzden güvenemiyorum haklı olarak. Neden karışamıyorum? İnsan sevgilisi için böyle şeylerden fedakarlık edemez mi? Güvensizlik doğurmuyor mu onun bu yaptıkları? Tamam belki bara,diskoya kızlar için gitmiyor. İçki içmeyi seven bir sevgilim var ama benim içim rahat değilse bunu ona kızdırmadan belli etmemin bi yolu yok mu?

Mesela dün beni sık sık arar mısın dedim. Özlemişim,özlüyorum. Daha gitmeden beni kızdırma dedi cevap olarak.

Eskiden gerçekten çok bunaltırdım sıkardım farkediyorum. Ama 1 haftadır kuzeniyle nereye gitse,ne yapsa karışmadım. Ben erken uyuyan bir insanım akşamları, eve kaçta dönerse dönsün oturdum bekledim.

Eğer ben ona bu disko bar konusunda (Tabi ki giderse,ki gidecektir...) karışmazsam,söylemezsem yine üzülen ben olucam... Zaten çok özledim. 1 haftadır görüşmüyoruz, şimdi 1 hafta daha görüşmeyeceğiz...:14: Kavga çıkartmamak için elimden geleni yapacağım elbette ama çok üzülüyorum. Bunu ona söylediğimde,ona onu sıktığım izlenimini veriyor... Ne yapacağımı bilmiyorum
:14:

Baştan çok sıkmışsın ayrılıp barıştığınız için alttan almanı kullanıyor gibi geldi..

Onun kendi hayatı varsa senin de var! Arama o seni aradığında evde bile olsan evde değilim geziyorum,kızlarla çıktık falan de... yada gece x arkadaşımda kalıcam kız kıza muhabbet edicez falan de bütün gece uyumadık dersin sonra... Ne bileyim sen onu düşünmekle kafayı yerken bırak biraz da o düşünsün..O kafayı yesin... :27:

Son düzenleme:
Baştan çok sıkmışsın ayrılıp barıştığınız için alttan almanı kullanıyor gibi geldi..

Onun kendi hayatı varsa senin de var! Arama o seni aradığında evde bile olsan evde değilim geziyorum,kızlarla çıktık falan de... yada gece x arkadaşımda kalıcam kız kıza muhabbet edicez falan de bütün gece uyumadık derdin sonra... Ne bileyim sen onu düşünmekle kafayı yerken bırak biraz da o düşünsün..O kafayı yesin... :27:

Gamsız o gamsız. Ölse de belli etmez ne sevgisini ne üzüntüsünü. Gözünden anlamaya çalışıyorum bende sürekli. Ama haklısın zaten içimden de gelmiyo pek mesaj çekmek üzüldüm çünkü davranışlarına doğal olarak...

Back
X