Korkuyorum

turku442

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben hamileyim yanlız size sorum olacak.doktor 6 haftalık dedi dün ama benim mide bulantım falan yok normalmi sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var.keseyi ultrasonla gördü ama bebeğinde görünmesi gerekmiyomuydu

Hayır canım korkmana gerek yok. Herkes de olacak diye birşey yok zaten. Ben de hiç bulantı yaşamamıştım. Biz 7 kardeşiz annem hep der ben bilmem öyle bulantı falan. Hatta en sonuncusunda kis ameliyatına almışlardı annemi 2 kilo kis parçalanmış ve içinde nur topu gibi bir oğlumuz vardı. Doktorlar mucize bebek koymuşlardı adını. Telaş etme herşey rabbimizden. Benim bebeğim sağlıksızdı kaybettik 7 haftalıkken görünüyordu da ama tutunamadı kendiliğinden terk etti annesini. Sağlıklı olması için dua et bol bol.Stres yokkk ona göre kötüyü düşünürsen kötü gelir.Burda ki bazı arkadaşlardan da gördüğüme göre mide bulantıları 7-8. haftalardan sonra da olabiliyor. Rabbim sana da bebişine de sağlık versin inş. Hayırlı evlat olsun. Bizlere de duanda yer ayır.Güzel haberlerini alıcaz inş. KORKMAA RABBİNE BIRAK.

bebek henüz görülmez cnm herkesde değişir bu durum bulantıya gelince kişiden kişiye göre değişir zamanı bende de 8.haftada başlamıştı ama aşırı değildi. ağrılarında normal ama dinlenmeye gayret göster.

canım merhaba benim bulantılarım 12.haftada başlamıştı o yüzden içini ferah tut ve ayrıca hiç başlamasa daha iyi bence beni mahfetmişti ama geçti çok şükür.
zaten hemen bebek görünmez daha tam oluşmamıştır sadece kese görünür birdaha gittiğinde büyüdüğünü göreceksin tebrik ediyorum

arkadaşlar dün kontrole gittim ve minicik bebeğimi gördm doktor kalbi atıyo ama siz farkedemezsınız dedi çok mutlu oldum bi can taşıyorum artık birde şu sigarayı bırakabilsem benden mutlusu olmucak

arkadaşlar dün kontrole gittim ve minicik bebeğimi gördm doktor kalbi atıyo ama siz farkedemezsınız dedi çok mutlu oldum bi can taşıyorum artık birde şu sigarayı bırakabilsem benden mutlusu olmucak

sana inanamıyorum yaa.. nasıl yapıyosunuz bunu anlamıyorum. bebeğin o zehirle mücadele ederek can buluyor senin bedeninde. bebek sahibi olmak için ne zor süreçler geçirenler var bu hayatta. nelerle karşılaşıyo insanlar. bunlardan biri de benim hatta. çokşükür bebeğimi kucağıma aldım. allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sana tavsiyem hemen bırak eğer bırakmadıysan. değerini bil güzelim sağlıklı olan gebeliğinin.

çok azalttım canım 2 veya 3 tane içiyorum onuda tamamen bırakıcam zaten.bir sorum olacak bende sarı ve beyaz akıntı oluyo bide kasık ağrılarım hep sol tarafta.akıntılardan dolayı çok korkuyorum wc ye gitmeye korkuyorum netten araştırdığım kadarıyla normalmiş gebelilte bu akıntılar.bu c.tesi teslerimizi yaptırıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…