• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum...

dropbydrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
72
1
96
İstanbul
Ne yapicagimi nerden baslicami bilmiorum aslinda yadim 21 ve 3 yillik evliyim 7 aylikta bi kizim var.
Su an bas parmagim hala aciyo ve kolumdaki morluklar yeni gitti.neden mi tahmin edin... esimle tartistik her zaman yaptgi gbi ustume yurudu kufurler savurdu ve kolumu oyle bi sıktı ki parmaklarinin izi cikti ve morardi.obur elimin bas parmagimida bi an nasil yapti hatirlamiorm ama catladi sandim.
doktora gittim allahtan bisey cikmadi ama bu ilk degil ki cevap vermeye korkuorm en ufak tartismada dovmeye kalkar ama ona gore bu siddet degil.daha hamileyken tehditlere baslamisti.kizim sutten kesilince bosancakmisz ve bn mahkemede cocugu babasi alsin dicekmisim.yoksa cok kotu seyler olurms o yokken cikip gidersem keserle gelirmis pesime cocugu vermessem bnm daha once kullandgm antidepresanlarla cocugu alabilicegni iddia edio yani bnn ruh saglgm ii deglmis oyle alirmis.son kavgada seni bicaklaya bicaklaya oldururm seni balkondn atarm gbi tehdtler savurdu.ama guya bu tartsmanin sonunda baristik bana az bsey sevgisi kalmismis.ama bikiorm ki bu son degil yine ayni olucak... su aralar durgunuz... :50:

ahh yavrum ya böyle psikopat insanların yeri akıl hastanesi bizim yanımız değil.allah yardımcın olsun,boşanma durumunuz olursa eğer bebeğin 5 yaşına kadar sende kalır alamaz.ama ya sonrası...o el bir kere kalkmışsa bi daha inmez ömür boyu dayağını çekersin.inşallah ailen arkandadır da sana sahip çıkan birileri olur.

Canım,o küçücük yaşına neler sığdırmışsın:43: korkma,bebeğini elinden alamaz ama seni dövdükten hemen sonra darp raporu alman lazımdı..ailen nasıl??ailen arkandaysa hiç durma o pisliğin yanında:47:

Eşnden şiddet gören hanımlar susmayın ya suamayın Bu ülkede hak var hukuk var Hakkınızı arayın!!!

Seni tehdit ettiği zaman susmayacağını bilsin Bu adam kendini ne sanıyo Bu kk ye üye olduğumdan beri duymadığım görmediğim şey kalmadı Allah yardımcın olsun Ama susup oturmakla eline bişey geçmez Ruh hastası böyle adamlar Normal değiller Çok sinir oldum çok:47::47::47:

Ne yapicagimi nerden baslicami bilmiorum aslinda yadim 21 ve 3 yillik evliyim 7 aylikta bi kizim var.
Su an bas parmagim hala aciyo ve kolumdaki morluklar yeni gitti.neden mi tahmin edin... esimle tartistik her zaman yaptgi gbi ustume yurudu kufurler savurdu ve kolumu oyle bi sıktı ki parmaklarinin izi cikti ve morardi.obur elimin bas parmagimida bi an nasil yapti hatirlamiorm ama catladi sandim.
doktora gittim allahtan bisey cikmadi ama bu ilk degil ki cevap vermeye korkuorm en ufak tartismada dovmeye kalkar ama ona gore bu siddet degil.daha hamileyken tehditlere baslamisti.kizim sutten kesilince bosancakmisz ve bn mahkemede cocugu babasi alsin dicekmisim.yoksa cok kotu seyler olurms o yokken cikip gidersem keserle gelirmis pesime cocugu vermessem bnm daha once kullandgm antidepresanlarla cocugu alabilicegni iddia edio yani bnn ruh saglgm ii deglmis oyle alirmis.son kavgada seni bicaklaya bicaklaya oldururm seni balkondn atarm gbi tehdtler savurdu.ama guya bu tartsmanin sonunda baristik bana az bsey sevgisi kalmismis.ama bikiorm ki bu son degil yine ayni olucak... su aralar durgunuz... :50:

Aileniz nerede? Kimin haberi var bu olup bitenden? Kol kırılır yen içinde kalır diyenlerden misiniz? Neden darp raporu almıyorsunuz? O kolunuzdaki ufak morluklar için bile ciddi bir darp raporu alabilirsiniz, direk gitseydiniz karakola ve şikayetçi olsaydınız. Uzaklaştırma çıkarttırabilirsiniz, ailenizden yardım isteyin?! O korksun siz değil...

Siz bir psikopatla yaşıyorsunuz! Hangi normal insan evladı çocuğunun annesini bıçaklayıp atmakla tehdit eder? ve siz hala neden orada olacakları bile bile duruyorsunuz?

bebeğinizle sizi boş yere tehdit ediyor böyle bir hakkı yokki hakim direk sana verecektir.
böyle devam edeceğini biliyosun ailene durumu anlat gelip alsınlar yada sen bebeğinle git adam psikopat Allah esirgeye bugün kolunda morluklar yapan, öldürürüm keserim diyen biri başka bir kavga esnasında bunları yapmayacağını nerden biliyosun...
bana kalırsa kaç kurtul canım...

Kac kurtar canini, baban abin varsa, gorurse kuyrugunu kistira kistra doner. Polise git koruma iste, alo 144u ara ne yapabilirim can guvenligim yok diye sor.

21 yasinda cekilcek cilemi bu?

Boşanırken bunları delil gösterip kimliğini değiştirir ve farklı bir yere taşınırsın. Hastaneye gittiğinde rapor almalısın. Seni öldürmeden kurtul.

antidepresanla falan çocuğu senden alamaz seni korkutmaya çalışıyo
bence eşinizin sizi dövdüğüne dair polise gidin ve rapor alın uzaklaştırsınlar belki biraz aklı başına gelir. sütten kesilsede çocuk böyle bir adama vermezler merak etme yeterki sen rapor al

Allah yardımcın olsun...bence orda tek bir saniye bile durma...bunları söyleyen bir adam herşeyi yapabilir..o bebeğe yazık, sana yazık...git bi kadın sığınmaevine sığın, ne yerini öğrenebilir, ne yurdunu....hiçbi şekilde öğrenemez.

Destegnz icin tesekkurler ailem arkamda cok sukur ama gidersem ailemede zarar vermesnden korkuorm cocugu bn alsam bile ilk gorus haftasinda kacirir eminim.bna yaptiklarini anasina gostrdim yarn doktora gdicem esim yapti dcem dedim hast polisini devreye sokucm ddm ve btti hastaneden sonrada gidiorm ben ddm ama sonra sirf cocugum icin vazgectim. Bu son olaydan ailemin haberi yok ama teyzeme anlattim.ztn ailemlede gorusmeme izin vermiodu bi kac aydr rahat gorusuorm onuda burnumdan getirio...

Destegnz icin tesekkurler ailem arkamda cok sukur ama gidersem ailemede zarar vermesnden korkuorm cocugu bn alsam bile ilk gorus haftasinda kacirir eminim.bna yaptiklarini anasina gostrdim yarn doktora gdicem esim yapti dcem dedim hast polisini devreye sokucm ddm ve btti hastaneden sonrada gidiorm ben ddm ama sonra sirf cocugum icin vazgectim. Bu son olaydan ailemin haberi yok ama teyzeme anlattim.ztn ailemlede gorusmeme izin vermiodu bi kac aydr rahat gorusuorm onuda burnumdan getirio...

Kusura bakmayın ama çocuğum için vazgeçtim sözünü hatalı buluyorum.Adam çocuğunu almaya çalışıyor sen hala vazgeçtim diyorsun bilakis çocuğunuz için vazgeçmeyip korkmayacaksınız ve savaşacaksınız.Ailene bir an önce söyle. o evde başına herşey gelebilir.. yine forumlarda bu tarz kişilikteki insanlarla evli olanlara bak ama bir kere el kalmış. sınır bozulmuş Düzeleceğini umut etmek biraz hayal olur. Bu kişilikteki adamlar eve adam gönderip üzerine de beni aldatıyordu diyerek seni karalayabilir. bu adam senden vazgeçmiş,çocuğumu da bana ver,ne halin varsa gör diyor sana .herşey onun söylediği kadar kolay değil, seni sindirmesine izin verme . morlukların varsa darp raporunu hemen almalısın.Bir gün eğer gerekirse mahkemede delilin olmalı , ayrıca telefonunla ses kaydetmeyi de öğren kavgalarınızda yolunu bul kaydet tehditlerini. . Sana acımayan,çocuğuna acımayan bir insanla daha birlikte olma nedenin korku olmamalı. o adam yanındayken de zaten tehlikedesin.bak arkadaşlar bir sürü öneri de bulunmuş.Allah yar ve yardımcın olsun

Küçücüksün daha sen ailenin el bebek gül bebeğisin:((

Korkma küçüğüm hiçbir şey yapamaz ailene sığın.

Sen korktuğun için bu kadar rahat o adam.

Rezillikten falan korkma çağır polisi yine seni dövdüğünde.

Kıyamam sana ya daha yaşın ne senin:((((

canım benim geçmiş olsun,lütfen boşanmayı düşünmüyorsan bile babana söyle bi korkutsunlar onu gücü sana mı yetiyor anladığım kadarıyla çalışmıyorsun değil mi ? Lütfen sessiz kalma sana el kaldırdığında bağır ,çağır rezil olsun ama kendine dikkat et her gün televizyonlardaki kadın cinayetleri artık içimizi yakıyor :43:

Yaşadıklarına inanamadım :53:
Ailen arkandaymış ne güzel işte ilk iş git hastaneye darp raporu al :47:
Zaten mahkeme çocuğu anneye vermekten yana bir de adamın şiddet uyguladığını kanıtlarsan kozlar senin elinde :51:
Savaşmalısın yoksa daha çok zarar görürsün

Darp raporu alicaktm ama ne biliym sonradan ozur diledi bnde vazgectim hem en cok korktgumda is buyuyicek ve kizimi alicak bendn sna hasret birakrn bu cocugu fln dedi en cok bu yuzdn almadm rapor.hem bni hastane cikisnda bekliodu rapor istesem doktor polisi cagirir die korktum.

ama en buyuk aptalligi basta yaptim bben okulumu yaarim birakip kactim...

Darp raporu alicaktm ama ne biliym sonradan ozur diledi bnde vazgectim hem en cok korktgumda is buyuyicek ve kizimi alicak bendn sna hasret birakrn bu cocugu fln dedi en cok bu yuzdn almadm rapor.hem bni hastane cikisnda bekliodu rapor istesem doktor polisi cagirir die korktum.

ama en buyuk aptalligi basta yaptim bben okulumu yaarim birakip kactim...

hiçbirşey için geç değil lütfen kendine en önemlisi kızına iyilik yap eşinden ayrıl , sessiz sedasız aileni ara eşin evde yokken çık git , imkanın varsa kayınvalidenle paylaş oda anne sana yardımcı olur belki oğlunu sen gittikten sonra sakinleştirir
kızınıda alamaz çünkü daha çok küçük , eğer eşinin sana şiddetini ispatlarsan ve kızına bakabileceğinide ispatlarsan kızın sende kalır
21 yaşındasın senin yaşındakiler üniversitede okuyorlar küçük masum aşklar yaşıyorlarken sen yaşının katbe kat fazlası acıyı yükü neden sırtında taşıayacaksınki
ailen destek olursa sende okursun ne güzel ilerde arkadaş gibi olacak birde kızın varmış
benide annem 19 yaşında doğurmuş şimdi abla kardeş gibiyiz
ALLAH yardımcın olsun dularım senle

Ztn ailem hep arkamda eger bosanirsam beni okutucagnida soyledi ztn.biliyorum bu tartisma son degil soylediklerinizn aynisini hep dusunuorm ya bisey yaparsa bana die.. hatta avukaktla gorusmus bosanirsak kizim kimde kalir die babayada verilioms kiz bebek ama bnde nette arastrdm babayada verilioms. Bilmiorm artik oyle oldum ki ne yapman gerektgne karar veremiorm. Kaynanam desenz oglunun yaptgni gosternce bn 35 senedr cekiorm erkektir sus demeye getirir hep bn susmayncada suclu olrm. He bu darp sebebi ne blio msnz? Esimin 17 yasinnda bi erkek kardesi var ve esimin fotolaryla sahte face acar baska arkadslk sitelerndede acmis bnde ilk faceyi gorunce sordum kaynima sen mi yappiosn die hayr deddi bna nyse snra bi sekilde o faceyi kavga gurultu kapattrd daha sonra esimin telfnda yine bi siteden gold pakt satin alndgni gordm sonra yine baska sitede profl gordum sonunda sabrim tasti inanmiorm sana artik guvenmiorm ddm kardesinn actgni soledi o prflleri hep mi kardesn acio bunlari ddm bn istemiorm bole bisy yapmasni ya bi tanidik gorse bn ne duruma duserm dusunuo msn sn hic ddm ne var acmissa noolmus dio egonu mu tatmin ediosn ddm sonra cocuu bi hışımla besige atti bana saldrdi...

arkadasi sahte polis kimligi cikarcakmis bundn yardm istemis hyr yapma ddm nerden biliosn seni satmicagni hem boyle seylere karismani istemiorm ddm yine ustume yurudu...
hep sustum haklida olsam haksizda olsam sustum cevap verirsem dovmesindenn korktum...
3 aylik hamileydim yuzume tirnaklarni gecirdi. Sebep mi ?annemlerle gorusmuo ve o gunde kandildi kandillescen mi ddm telfndaydm bnde hyr dedi ses etmedm annemlerede bisey caktirmadan konustm.trlfnu kapattim.inanin hic ses cikarmiorm kendi kendine bagirip duruo bn mi dusunucm onlar bni dusundumu gbisinden soylenio sdece kullandgm cumle su " ne var sen kucuksun noluck ddm " ve o kandil aksami hamile halimle beni saatlerce aglatti bana vuramiomus die sinirini yuzumu sikarak cikardi tirnaklari gecti ceneme...

kaynanam yinede kizio ogluna ama kimseyi dinlemio ki...

Boşanırken bunları delil gösterip kimliğini değiştirir ve farklı bir yere taşınırsın. Hastaneye gittiğinde rapor almalısın. Seni öldürmeden kurtul.

Arkadasa katılıyorum. Çok akılı hareket etmek zorundasınız. Maalesef her ne kadar insan haklarına kanuna aykırı olsa da devlet sizin durumunuzdaki kadınları direk koruyamıyor. O yüzden en azından devletten yardım görene kadar kendinizi koruyabilmeniz lazım. Oncelıkle dayak sonrası gıdıp darp raporu alın. Ve bunu eşinize söylemeyin. Gizlice iş arayın. Mümkünse yakınlarınızın olduğu bir başka şehirde tanıdıklarınız aracılığla arayın işi. Bulduğunuz anda da eşinizden gizli kaçın. Ve hemen polise gidip şikayetçi olun. Koruma isteyin. Boşanma davası açın. Size ettiği tehditleri yapabiyorsanız (ama asla yakalanmayacak şekildeyoksa o piskopat sizi öldürebilir) bir ses/ vıdeo kaydına donustuurun. Telefonunuza kaydedebılırsınız. Moraran yerlerınızın de resmını falan cekın. Malınız mulkunuz varsa hemen tapuya şerh koydurun.

Allah yardımcınız olsun. Dilerim o psikopattan zarar görmeden kolaylıkla krtulursunuz. Daha çok gençsiniz. Böyle bir adamla ömür bitmez ki zaten bu adam sizi öldürebilme potansiyeline de sahip anlattıklarınız kadarıyla.

Son olarak tabi bunları yaparken de eşinizin huyuna gidin, bir dediğini iki etmeyin ki allah korusun size çok ciddi zarar vermesin. Dilerim aileniz sizin yanınızda durur.

Allah yar ve yardımınız olsun....

Back
X