• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum:(

melindax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
266
4
46
Balıkesir
yaklaşık 1 yıllık evliyim bebek için çabalayıp durduk.
sonunda oldu çok şükür ama ben hamilelikten doğumdan çok korkmaya başladım
doğum anı aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
zaten süreklide herşeye ağlayıpduruyorum
mesela ben anneme annemde bana çok düşükündür.babam öleli seneler olduğu için aramızda çooookkk sıkı bir bağ vardır
ben başka bi şehirdeyim ama o gelince yada ben oraya gidince gezerdik alışveriş yapardık birlikte en iyi arkadaşım annem herşeyimdir o benim
şimdi bebek olduya çok saçma ama onu aldatıcakmışım gibi geliyor
ağlayıpduruyorum annemi özledim diye
bukadar fazla çocuk isteyen bana ne oldu bilmiyorum
nankörlükte değil hala istiyorum Allahıma binlerce şükür oldu Rabbim herkesede nasip etsin
üstelik ben bu duyguları daha keseyi bile görememişken yaşıyorum
ben kötü birimiyim?

Kötü biri falan değilsin..tüm bu hissettiklerin tamamen"hormonlarının"coşmasından kaynaklanıyor canım..sağlıkla sıhhatle rahat bi doğum geçirirsin inşallah.

Kötü biri falan değilsin..tüm bu hissettiklerin tamamen"hormonlarının"coşmasından kaynaklanıyor canım..sağlıkla sıhhatle rahat bi doğum geçirirsin inşallah.

olabilir bende ona bağlıyorum iyice bağlandım anneme
birde annem yalnız abimle yaşıyor bebek olunca gidememekten iyice yalnız kalmasından korkuyorum sanırım

Son düzenleme:
yaşadıkların tamamen hormonel bence..bebek karnında büyüyüp hareketlerini hissedikçe daha çok bağlanacaksın bebeğine...onunla konuşacak,güleceksin..üzülme arkadaşım geçici bi süreç yaşıyosun...

yaşadıkların tamamen hormonel bence..bebek karnında büyüyüp hareketlerini hissedikçe daha çok bağlanacaksın bebeğine...onunla konuşacak,güleceksin..üzülme arkadaşım geçici bi süreç yaşıyosun...

inşallah öyledir yoksa ağlamaktan içim dışıma çıkıcak:43:

Annenı aldattıgını neden dusunuyorsun kı canım benım . Torun baldan tatlıdır der benım anneannem hep ona torun sevgısını yasatacagın ıcın cok mutlu olman lazım . artık kalabalık oluyorsunuz ıkınız bırbırınıze cok duskunken bebek olduktan snra sayı 3e cıkar . boyle dusunme sen gıdemezsen annen gelır ayrıca sen nıye gıdemıyormussun bal gıbıde gıdersın :16:

Annenı aldattıgını neden dusunuyorsun kı canım benım . Torun baldan tatlıdır der benım anneannem hep ona torun sevgısını yasatacagın ıcın cok mutlu olman lazım . artık kalabalık oluyorsunuz ıkınız bırbırınıze cok duskunken bebek olduktan snra sayı 3e cıkar . boyle dusunme sen gıdemezsen annen gelır ayrıca sen nıye gıdemıyormussun bal gıbıde gıdersın :16:

haklısın canım yorumun içimi rahatlattı biraz
annemde gelip çok kalmıyo ben gidip kalırım çoğunlukla ama şimdi bebekle nasıl olucak bilmiyorum
gerçi eşim ozaman bebeğe bakamıyoruz deriz mecbur gelir diyo ama:1:
zaten babam yok bende başka bi şehire geldiğim için vicdan azabı duyuyorum annem yalnız kaldı diye
şimdi sanki iyice yalnız kalıcak diye korkyorum

haklısın canım yorumun içimi rahatlattı biraz
annemde gelip çok kalmıyo ben gidip kalırım çoğunlukla ama şimdi bebekle nasıl olucak bilmiyorum
gerçi eşim ozaman bebeğe bakamıyoruz deriz mecbur gelir diyo ama:1:
zaten babam yok bende başka bi şehire geldiğim için vicdan azabı duyuyorum annem yalnız kaldı diye
şimdi sanki iyice yalnız kalıcak diye korkyorum

Dusunme sen bunları bak goruceksın bebek bı dogsun sız cagırmadan gelır :16:

Back
X