- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Herkese merhaba hayırlı akşamlar
Kısaca derdimi anlatacağım..
18 yaşında üniversiteye hazırlanıyorum 2.senem..
Hiç iyi değilim son 5 aydır.
Sürekli sınav psikolojisi evi ailemin başına yıktım resmen.
Sürekli intihar düşünceleri falan.
Psikatristte aldım soluğu.
Anksiyete bozukluğu ve major depresyon dedi...
Xanax ve zedprex diye iki ilaç verdi tabi bunlardan önce de verdi onlar kesmedi beni.
Kullandım ve toparlandım biraz...
Tedavim 8 ay sürecekti ben 3 ay devam edip bıraktım iyiyim diye
Ve şu an hiç iyi değilim.
İlaçları istemiyorumOlumsuz etkileri çok oluyor...
İnsanlardan nefret ediyorum sürekli uyumak istiyorum.
Üniversitede sosyoloji istiyorum.
Ya oradaki arkadaşlarım iyi olmasa ya pişman olursam bla bla bla...
Kaç zamandır biri hayatıma girmeye çalışıyor reddediyorum sebep ne?
Beni yarı yolda bırakıcaksın
Arkadaşlarıma sürekli tavır trip hepsinden uzaklaşmak istiyorum.
Kimseyi istemiyorum.
Ailemide huzursuz ediyorum.
Sürekli birşeyleri yıkmak yakmak istiyorum odamdaki pencere başta olmak üzere.
Ne yapıcam bilmiyorum.
Hayat dolu cıvıl cıvıl peri gitti,bu geldi!
Sağol canım.Canım ygsden kaç aldın ?
Dönmüşsün siteye bu arada hayırlı olsun
Yasim gecicek bi baltaya sap olamayacagm bi yil daha kaybedemem diye sartladim kendimi su an çıkamıyorum isin icinden.korkacak bişey yok. sınav da neymiş. gittiğin okulu sevmezsen tekrar girersin sınava. ben öle yaptım. 2. senemde ve mezun olunca tekrar girdim sınava haa tercih yapmadım o ayrı mesele şimdi memnunum hayatımdan
Mercan bi insan bu kadar gelecek kaygisi tasiyamaz ya.Peri sınava girecek bir çok insan neredeyse aynı durumda. Şu son 1 ay bir geçsin her şey eski haline dönecek bence.
Benimde ikinci senem ve inan bende deliriveriyorum erkek arkadasimi ailemi cok uzuyorum bazen . Onceden kizmadigim seylere olağanüstü tepki gösteriyorum ve kimse anlam veremiyor halime
Sağol canım.
Puanim kötü canm...heyecandan kalem oynattgm söylenemez.
Yasim gecicek bi baltaya sap olamayacagm bi yil daha kaybedemem diye sartladim kendimi su an çıkamıyorum isin icinden.
Mercan bi insan bu kadar gelecek kaygisi tasiyamaz ya.
Hic ani yasayamiyorum gerçekten.
Hep gelecek bi yil sonrası iki yil sonrası arkadaslarim illallah ediyor Kurcalama diye.
yahu daha dur nereye geçiyo yaşınSağol canım.
Puanim kötü canm...heyecandan kalem oynattgm söylenemez.
Yasim gecicek bi baltaya sap olamayacagm bi yil daha kaybedemem diye sartladim kendimi su an çıkamıyorum isin icinden.
Mercan bi insan bu kadar gelecek kaygisi tasiyamaz ya.
Hic ani yasayamiyorum gerçekten.
Hep gelecek bi yil sonrası iki yil sonrası arkadaslarim illallah ediyor Kurcalama diye.
Bugün durduk yere iki saat ağladım kriz geçirdim resmen.
Düşünebiliyor musun yeni aldigim kıyafetleri giymiyorum.
Layik değilim kazanirsam giyerim diye.
Anlatinca doktor sok olmustu..
Cok korkuyorum amaİşe sınavı bu denli önemsememekle başla.
Hepimiz girdik o sınava kimimiz ilk seferde kimimiz üçüncü seferde istediği yeri kazandı.
Yine mi olmadı ucunda ölüm yok.
Doktor falan hikaye en iyi ilaç yine sen de kendini rahatlatmaya bak. Çık arkadaşlarınla dolaş ama sınavı unutarak.
En güzel yaşlarda şu lanet sınav yüzünden herkes senin gibi oluyo karamsar, içine kapanık...
İnan hiç gerek yok.
Biliyorum ama cok olumsuz etkiliyodu nefes alamiyodum onlarsz.insallah teşekkür ederim.Selam canım.doktora danışmadan ilaçlarını kesmeseydin keşke.ama birazda olsa olumlumdüşünöeye çalış.bırak hayatına renk gelsin.arkadaşlarınla vakit geçir.bu olumsuz düşünceler seni daha çok hasta eder.tedavide zorlaşır.geçmiş olsun canım
Mercan çok korkuyorum aglamak istiyorum.Peri gerçekten aynı durumdayım. Bir kuzenim var ikimiz de bu sene sınava giriyoruz. Son 1 haftadır her gün 2-3 saat telefonda şunları konuşuyoruz acaba napıcaz acaba neresi olacak, ya olmazsa, hadi oldu diyelim nasıl okuruz vs. böyle uzayıp gidiyor.
Ben özel okumayı düşünüyorum resmen fiyata göre okul seçmek zorundayım. Hem pahalı olmasın burs kesilirse çok zor durumda kalmıyım hem mümkünse burs kesmesin hem güzel olsun diye bakmaktan kafayı yedim.
Haklisinz ama işteyahu daha dur nereye geçiyo yaşın30 küsur yaşında hala kpss ile uğraşanlar var onlar napsın ölsün mü
Tekrar devam edecegim zaten paketler yeni duruyor.ilaçlarını öyle iyi oldum diye bırakamazsın kafana göre.
ben de anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum. 1 ay oldu daha ilaçların etkisi yeni ortaya çıkıyor.
en az 6 ay kullanıp doktor kontrolünde bırakmalıymışız.
yoksa ilk halinden de kötü olursun..
bu kritik dönemde bence tedavini bırakma.
Bende kot ceket alacagim geçen yazdan beri almiyorum kazanamadim ceza diyeygsden sonra iyi gecerse alcam demistim aldim ceketi megersem iyi gecememis bende cook aglariim her gun nerdeyse ,her gun dershaneye giderken huzunlu muzikler dinliyorum psikolojim fenaa
Ayniyz resmen.
Bide kazannca ya mutlu olamasam var...
abarttıgımı düşünmüyorum çünkü benim elimde olan birşey yok gerçekten.Bu kadar abartmayin bu sinav dunyanin sonu degil bende bu sene ilk kez girdim ygs falan evde calisip girdik iyide gecti onemsedim lys yede girip bi yeri tutturmayi dusunen ben gidip lys ye basvurumu yapmamisim akla bak cok kizdim kendime bi sene gitti ama nasip degilmis diyorum psikolojinizi falan niye bozuyosunuz bu kadar ya ben napam
geçicek değil miHepimiz geçtik aynı dönemlerden ben de öss öncesi başlamıştım ilaç kullanmaya bir de şanslısınız 836373862 tane sınava giriyorsunuz seçme haklarınız var bizimki tekti koca eğitim hayatı için 3 saatti alternatifi de yoktu, şükret geçer
canım ben üniversite sınavını 3. girişimde kazandım.o zaman bile kazanacağımı düşünemiyordum.uzak şehire gittiğim için maddi olarak ailem karşılayamaz sanıyordum ama Allah yardım etti 4 sene bitti.bitirdiğim sene kpss ye girdim puanım yetmedi yine hazırlanıyorum.şu ana kadar o kadar çok sınava girdim ki anlatamam.hepsi gelip geçiyor ileride anı olarak kalıyor.kendini üzme sıkma güzel günler yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?