korkuyorum

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
36+ 3 haftalik Hamileyim.
dogumdan cok korkuyorum cunku gebelik sekerim cikti bnm seker degerlerim dustu diyet yapiyorum ama dr.bebek sekerden dolayi sen bsy yemesende kg alir dedi ve su an 3kg 200g.

Normal dogum olcak diyor ben avrupada yasiyorum burda Sezeryanla doguma cok karsi dr.lar sonuna kadar normal dogum deniyorlar.

Bnm sorum internette okudum korkularim artti iri bebegi dogurmak cok cok zormus acaba bu konuda bilgisi olan varmi. Normal dogum yapan varmi iri bebege ragmen

Benim annem abimi 4 bucuk kg dogurmus ve evde dogurmus bizim cocuklarda genelde 3 bucuk kilo civari oluyor bende suan 14+4 haftalik hamileyim korkma sen herseyin bir caresi vvardir umarim hersey istedigin gibi olur

Benim annem abimi 4 bucuk kg dogurmus ve evde dogurmus bizim cocuklarda genelde 3 bucuk kilo civari oluyor bende suan 14+4 haftalik hamileyim korkma sen herseyin bir caresi vvardir umarim hersey istedigin gibi olur

Tesekkurler Insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun

Annem kardeşimi 4.150 gr doğurmuştu normal yollarla, bence doğurabilirsin korkma, sağlıklı doğumlar olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…