Benim de belli bir dönem sürekli böyleydi dualar bile fayda etmedi. Bak sebeplerini sayıyorum:
Oda oksijeni azalırsa kabus görürsün kasların kasıldığı için karabasan muhabbeti var ya heh ondan olur,
Eğer yattığın yatak temiz değilse nevresimi etrafı vs rahat ve derin uykuya geçemezsin,
Gündüz şekerlemeleri bile benim gece uykuumu alt üst eder. Ne zaman gündüz uyusam gece sabaha kadar kan ter içinde kabus görürüm. Tesadüf olamaz..
Hayatında seni üzen biri varsa at gitsin. Ben o dönem çok üzülüyordum sebebi belliymiş:) yine de sen bilirsin.
Tavsiyelere gelince:
Odayı uyuyana kadar iyice havalandır. Hatta cereyan yaptı diyorlar ya( inşallah doğru yazmışımdır CERYAN
) heh o duruma gelsin hava sirkülasyonu yarat,
Nevresimini tertemiz yıka mis gibi koksun muhakkak,
Milupa gece çayını tavsiye etmediğim bir allahın kulu kalmamıştır uyumadan iki saat evvel iç ama hemen uyuma onun seni mayıştırmasını muhakkak! Bekle. Mayışınca doğru yatağa. Deliksiz uyursun. İçeriğindeki maddlerden alerjin olan varsa dıktora danış sorumluluk almayayım,
Sonraaa kesinlikle gündüz uyuma. Ve kalkış saatin olsun ki derin uyku uyuyabil gece. Abartısız söylüyorum 10 dakika gözümü yumsam koltukta gece korkudan nefes nefese kalıyorum