korkuyorum

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
yaklaşık 2 aydır çok kötü rüyalar görüyorum.Bitanesi bu geceki mesela. Allahım korusun bbmın bi günlük ömrü kalmış babam ölmeden herkes evde toplanmış ağlıyo cenaze evi gibi .hıçkıra hıçkıra ağlıyorum .o kadar kötüydü ki. Her gece böyle kötü rüyalar görüyorum .Gece sure falan okurum dua edip yatarım.sebebi ne olabilir bu kötü rüyaların :KK43:

yaklaşık 2 aydır çok kötü rüyalar görüyorum.Bitanesi bu geceki mesela. Allahım korusun bbmın bi günlük ömrü kalmış babam ölmeden herkes evde toplanmış ağlıyo cenaze evi gibi .hıçkıra hıçkıra ağlıyorum .o kadar kötüydü ki. Her gece böyle kötü rüyalar görüyorum .Gece sure falan okurum dua edip yatarım.sebebi ne olabilir bu kötü rüyaların :KK43:
kafana çok takıyorsundur herşeyi bir de yattığın yerde ekmek kırıntısı falan varsa ondan da olur yatağının altını üstünü iyice temizle canım yattığın odada resim var mı ? o da etkiler

kafana çok takıyorsundur herşeyi bir de yattığın yerde ekmek kırıntısı falan varsa ondan da olur yatağının altını üstünü iyice temizle canım yattığın odada resim var mı ? o da etkiler
yatağın altını üstünü iyice temizleyip yatayım ben.evet herşeyi çok aşırı kafaya takıyorum dişlerimi sıkıyorum çok.fotograf var odam da o etkiler mi?

Kötü rüyaların üstünde durmamak gerekir psikolojinizi bozabilir. Ben kötü rüya gördüğümde bir kediye veya köpeğe olmadı bir kuşa yemek veririm. O rüyayı öyle unuturum. Birde bilinçaltına böylesi korku yerlestiginde bu tip rüyalar görülür. Yatağınızin altını filan temiz tutun. Tozdan yemek kirintisindan filan. Annem yatağının altında azıcık toz olunca hemen kötü rüya görür hassas kadın işte.

yatağın altını üstünü iyice temizleyip yatayım ben.evet herşeyi çok aşırı kafaya takıyorum dişlerimi sıkıyorum çok.fotograf var odam da o etkiler mi?
fotoğraf etkiliyor canım onları da kaldır sen bizim arkadaşımızın kızı da korka korka uyanıyordu resimleri kaldırınca rahatladı çocuk

Kötü rüyaların üstünde durmamak gerekir psikolojinizi bozabilir. Ben kötü rüya gördüğümde bir kediye veya köpeğe olmadı bir kuşa yemek veririm. O rüyayı öyle unuturum. Birde bilinçaltına böylesi korku yerlestiginde bu tip rüyalar görülür. Yatağınızin altını filan temiz tutun. Tozdan yemek kirintisindan filan. Annem yatağının altında azıcık toz olunca hemen kötü rüya görür hassas kadın işte.
ben bunu bilmiyordum ya.fotograf falan da çok odamda.bugün hepsini temizliycm. psikolojim bozuldu artık.

Bilincaltinda surekli babana birsey olacagi korkusu yer etmis demekki,bu da ruyalarina yansiyor..baska bi aciklamasi oldugunu dusunme.allah babana uzun omurler versin,saglikli uzun omurler tabi.

Bir süre kedi otu, papatya ve sarı kantaron dan birer tutam kaynatarak iç yatmadan bir iki saat önce. Uykun yeterince derin mi?

anlatma gordgun ruyayi herkese suya anlat hayir olsun babanin ömrünu uzatmissin boyle derler tabir olrak. duasz yatma gcer inşallah bi sure sonra

bu kadar olur...
özel mesajından sonra konularını incelmeye başladımda...

hayatlarımız çok benziyor...

bende zamanında böyle babamı görürdüm sürekli rüyalarımda...

bak bu rüyaların bilinçaltı tamamen.. babana çok düşkünsün.. ama sert duruşu yüzünden ona tam yaklaşamıyorsun ve içinde hep bir kaybetme korkusu var.. bende kaç kere babamı öldü görmüştüm sürekli banada ömrünü uzattın derlerdi.. ama maalesef geçen sene kalp krizinden kaybetim.. ama şu oldu... ben bu kabusları yıllarca gördüğüm için hep dua ederdim Allahım nolur babamı yanına imanla al diye.. Ve anlattıklarına göre imanla gitmiş...

O yüzden aklına geldikçe baban için dua et... Yaşarken ettiğin dualar ölümünde ona yardımcı olur..

Demek ki kafana taktığın sıkıntıların var.Gece yatmadan önce rahatsız ve düşünceli olursan.Uyuduğunda sıkıntı yaşaman gayet normal.

Benim de belli bir dönem sürekli böyleydi dualar bile fayda etmedi. Bak sebeplerini sayıyorum:

Oda oksijeni azalırsa kabus görürsün kasların kasıldığı için karabasan muhabbeti var ya heh ondan olur,

Eğer yattığın yatak temiz değilse nevresimi etrafı vs rahat ve derin uykuya geçemezsin,

Gündüz şekerlemeleri bile benim gece uykuumu alt üst eder. Ne zaman gündüz uyusam gece sabaha kadar kan ter içinde kabus görürüm. Tesadüf olamaz..

Hayatında seni üzen biri varsa at gitsin. Ben o dönem çok üzülüyordum sebebi belliymiş:) yine de sen bilirsin.

Tavsiyelere gelince:

Odayı uyuyana kadar iyice havalandır. Hatta cereyan yaptı diyorlar ya( inşallah doğru yazmışımdır CERYAN :KK70: ) heh o duruma gelsin hava sirkülasyonu yarat,

Nevresimini tertemiz yıka mis gibi koksun muhakkak,

Milupa gece çayını tavsiye etmediğim bir allahın kulu kalmamıştır uyumadan iki saat evvel iç ama hemen uyuma onun seni mayıştırmasını muhakkak! Bekle. Mayışınca doğru yatağa. Deliksiz uyursun. İçeriğindeki maddlerden alerjin olan varsa dıktora danış sorumluluk almayayım,

Sonraaa kesinlikle gündüz uyuma. Ve kalkış saatin olsun ki derin uyku uyuyabil gece. Abartısız söylüyorum 10 dakika gözümü yumsam koltukta gece korkudan nefes nefese kalıyorum :KK43:

X