korkuyorum :(

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
Bi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu bunu başta ip atlamaya sonra da hasta olmam lazımdı günüm diye önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet evliyim. Hamile olmaktan korktuğum için gidemiyorum. .evde test yapıcam şuan yapsam doğru sonuç alır mıyım .

Bi yerde ip atlamanın faydalarını okudum ve bende atlayayım dedim. Bi hafta sonra kahverengi akıntım oldu hasta olmam lazımdı günümdü önemsemedim sonra sadece silince kan oluyo peçete ara ara kahverengi akıntı. Hasta olmadım günüm geçti başım inanılmaz dönüyo belim ağrıyo hamile olmaktan korkuyorum değilimdir değil mi bunlar hamilelik belirtisi değil mi :KK43:
İp atlayarak mı hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz?

Günün geçtiyse idrar testiyle sonuç alınabilir. Garantilemek için bir hafta bekleyip de yapabilirsin.

Evet evliyim. Hamile olmaktan korktuğum için gidemiyorum. .evde test yapıcam şuan yapsam doğru sonuç alır mıyım .
Günün geçmiş test yapsan çıkar da. Şu konuyu bir açıklığa kavuştur istemiyor musun hamile kalmayı?
Yoksa düşmesinden mi korkuyorsun?

hamle kalmak için mi ip atladınız orasını anlamadım eger öyleyse 1 hafta önce yumurtlama döneminiz olmaz hamile iseniz iple alakası yoktur

X