Korkuyorum

ladydarbanville

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
38
19
34
Foruma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum

Emin ol çoookk mutlu olanlar da var inşallah bizde öyle oluruz :KK68: düğün öncesi böyle sıkıntılar yapma. İyi düşün iyi olsun :KK39:

Herkes aynı sorunu yaşayacak diye bir şey yoktu. Benim etrafımdaki herkeste çok mutlu mesela. Özeniyorum bazen hayatı paylaşacakları birisi var diye.
Hem bekarlığın sonu yok, hem de korkunun ecele faydası:)

Foruma katıldığım günden beri evlilik hayatıyla ilgili kadınların o kadar çok sorununu okudum ki, açıkçası bir korku oluştu bende kızlar.. 13 hazıranda evleniyorum, nişanlımı çok seviyorum ama evlilik gerçekten zor bir şey.. Nasıl yenmeliyim bu önyargıyı bilemiyorum
olmayan şeyleri böyle kurmak hiç doğru değil

nişanlında mutsuz olacağınıza dair belirtiler davranışlar var mı ki korkuyorsun?

Korkmayın hiç. Nişanlınıza güveniyorsanız ve seviyorsanız (aynı şekilde o da) sorun çıksa da bir şekilde halledilir. :KK66:

Evlilik aslinda o kadar guzel biseyki kiymetini bilmiyoruz. Bak canim ben evlenmeden biri bana soyle yap soyle yap deseydi yapardim ama kimse bisey demedi.
•Ailesine karsi hep oyna.
Yorulursun ama deger. Onlar seninle ayni yatagi paylasmiyor sonucta. Sen bir kez onlarin gozune girdinmi tamamdir.
•Erkek ne kadar moderen olursa olsun kadindan hel cilve bekler. Cinsellige hayir demez.
•Kavga ettiginizde sen hakliysan bile yan odaya falan gec kavga dursun. Uzatmayin.
•Herseyini esine acik etme. Kendi kisiligin olsun.
•Geceleri tv kumandasini ona ver

Evlilik aslinda o kadar guzel biseyki kiymetini bilmiyoruz. Bak canim ben evlenmeden biri bana soyle yap soyle yap deseydi yapardim ama kimse bisey demedi.
•Ailesine karsi hep oyna.
Yorulursun ama deger. Onlar seninle ayni yatagi paylasmiyor sonucta. Sen bir kez onlarin gozune girdinmi tamamdir.
•Erkek ne kadar moderen olursa olsun kadindan hel cilve bekler. Cinsellige hayir demez.
•Kavga ettiginizde sen hakliysan bile yan odaya falan gec kavga dursun. Uzatmayin.
•Herseyini esine acik etme. Kendi kisiligin olsun.
•Geceleri tv kumandasini ona ver
Bence bu tavsiyeleriniz göreceli ben bunların tek birini bile yapmaya tenezzül etmem çokta mutlu bir evliliğim var. Bence herkes eşine ve ilişkisine göre davranmalı, dengeler ona göre kurulmalı.

Çok şükür kızlar her şey o kadar yolunda ki insanda bir korku oluşuyor. Tabii ki herkesin kendi ilişkisi kendi evliliği.. Aynı sorunlar olacak diye bir şey yok.. Şuan her şey güven sevgi saygı içerisinde umarım hep öyle devam eder ❤️

Biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederim hepinize :KK54:

afedersiniz buraya gelip kocasıyla en küçük kavgayı bile yazan kadınların nasıl bir kafa yapısı var onu anlamıyorum.korkma aşka sevgiye güven

Burda okuduklarımıza göre evlilik kararı vereceksen oho ben dünden nişanı atardım :KK70:
Hem de nişanlı olanların konusu bile çok tuhaf.

Korkunu yenemezsin, evlenince görür yaşarsın, korktuğun gibi olmaz inş..burası derdim var köşesi..dertliler yazıyo:)

Bizim komşumuz var 8-9 yıllık evli. Geçen gün dediki 'iyiki evlenmişim' şok geçirdim bende senin gibi tırsıyorum açıkçası ama bu bayanın söylediği gönlümü rahatlattı :)

X