Korkuyorum

yagmurdamla2009

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
42
3
40
Slm kızlar,
Benim bir derdim var ve korkuyorum bundan yaklaşık 1 ay önce hamilelik şüphesiyle doktora gittim ve kan testi yaptım;ama negatif çıktı.İşin kötü tarafı bundan sonra başlıyor benim ak yuvalarım tahlilde yüksek çıktı.Doktor bir daha tekrarlatti biraz düşmüştü.Bende sorun yok dedim.Uzun süre adet olmayınca bir daha gittim bu arada ev doktoruna gidiyorum.Doktor kan tahlili yaptı yine ve idrar tahlili benim ak yuvar sayım için sonuç yine biraz yüksek çıktı.Doktor bana bir şikayetim olup olmadığını sordu.Bende olmadığını söyledim beni araştırmak için hastaneye gönderdi.Doktorun dediğine göre uzun yıllardır hep yüksek çıkıyor 5 yıl kadar benim eski tahlillerimde yüksekmiş yani bende netten araştırdım ve biraz korktum daha 18 gün var hastaneye gitmeme ve korkuyorum.
Wbc(AKYUVARLAR):12,6 ve cpr:19 küsür çıkmış.Aranızda bu konu hakkında fikri olan varsa yardım edebilir mi?Uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Neyden korktuğunu ve hastalığın belirtilerini neden paylaşmıyor ki siZinle... Kan kanseri vs gibi birsey mi korktuğu

Bunun 1000 türlü sebebi olabilir(abartmıyorum), lütfen erkenden vesveye kapılmayın. Zaman içinde öğrenirsiniz, hekiminize güvenin.

Neyden korktuğunu ve hastalığın belirtilerini neden paylaşmıyor ki siZinle... Kan kanseri vs gibi birsey mi korktuğu
Ben korkuyorum yanlış anlaşılma oldu galiba kusura bakmayın.Doktora sordum kanser olabilir mi diye Hayır sanmıyorum dedi.Ben yurtdışında yaşıyorum dili pek anlamıyorum.Eşim tercüme etti.İnternetten araştırınca içime kurt düştü.2 küçük çocuğum var o yüzden korkuyorum aslinda

Hmmm sabret canım madem kendini çok iyi hissediyorsun birsey çıkmaz büyük ihtimal.. Dua et içini ferah tut. Sonuçta hasta gibi hissetmiyormuşsun

Canım benimde bir dönem hep yüksek çıktı..seninde dediğin gibi netten araştırdım ve kan kanseri olabilme ihtimali yazıyordu. Ama enfeksiyon ve bakterilerde yüksek çıkartıyormuş. Benim fazla miktarda bakteri çıkmıştı idrarda. Hamilelikte de yükseliyor o değerler. Korkma bişey çıkmaz, kanında mikrop veya enfeksiyon falan vardır. Allah korusun kanser olsa kesin belli eder kendini. Özellikle vücutta oluşan morluklarla. Geçmiş olsun.

Slm kızlar,
Benim bir derdim var ve korkuyorum bundan yaklaşık 1 ay önce hamilelik şüphesiyle doktora gittim ve kan testi yaptım;ama negatif çıktı.İşin kötü tarafı bundan sonra başlıyor benim ak yuvalarım tahlilde yüksek çıktı.Doktor bir daha tekrarlatti biraz düşmüştü.Bende sorun yok dedim.Uzun süre adet olmayınca bir daha gittim bu arada ev doktoruna gidiyorum.Doktor kan tahlili yaptı yine ve idrar tahlili benim ak yuvar sayım için sonuç yine biraz yüksek çıktı.Doktor bana bir şikayetim olup olmadığını sordu.Bende olmadığını söyledim beni araştırmak için hastaneye gönderdi.Doktorun dediğine göre uzun yıllardır hep yüksek çıkıyor 5 yıl kadar benim eski tahlillerimde yüksekmiş yani bende netten araştırdım ve biraz korktum daha 18i gün var hastaneye gitmeme ve korkuyorum.
Wbc(AKYUVARLAR):12,6 ve cpr:19 küsür çıkmış.Aranızda bu konu hakkında fikri olan varsa yardım edebilir mi?Uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
Hanfendi bu değerler vucudunuzda enfeksiyon olduğuunu gösterir yani kanserlik bir durum yok ama enfeksiyon durumu var. O yuzden bir enfeksiyon hastalıklarına gitmeniz gerekiyor. Korkmayın önemli bir şey değil. :)

Canım benimde bir dönem hep yüksek çıktı..seninde dediğin gibi netten araştırdım ve kan kanseri olabilme ihtimali yazıyordu. Ama enfeksiyon ve bakterilerde yüksek çıkartıyormuş. Benim fazla miktarda bakteri çıkmıştı idrarda. Hamilelikte de yükseliyor o değerler. Korkma bişey çıkmaz, kanında mikrop veya enfeksiyon falan vardır. Allah korusun kanser olsa kesin belli eder kendini. Özellikle vücutta oluşan morluklarla. Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler cevabınız için içim biraz rahatladı umarım öyledir.Hamile değilim ve doktor uzun yıllardır böyle diyince biraz korktum sadece çok sağolun biraz rahatladim

Hanfendi bu değerler vucudunuzda enfeksiyon olduğuunu gösterir yani kanserlik bir durum yok ama enfeksiyon durumu var. O yuzden bir enfeksiyon hastalıklarına gitmeniz gerekiyor. Korkmayın önemli bir şey değil. :)
Çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi çıkar.içim içimi yiyor çünkü hastaneye gitmeme 2 hafta var belirsizlik yinede çok kotuymus:) dediğim gibi hiç hasta gibi değilim ateşim bile çıkmıyor tekrar Teşekkürler yorumunuz için

X