korkuyorum

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
34
Merhaba kızlar sağlık konu oluumca hepınızıın doktora git dedıgını bılıyorm ama belkı bır fıkrı olan vardr dıe srmak ıstedm basımın sol üst tarafından kulak ıçıne vuran bı ağrı var çok şıddetlı degıl ama rahatsız edici geçen sene beyın tomografısı çektrdm fakat bışey çkmadı farkedıorum da sıkıldığım korktuğum ve kafayı bışeye çok taktığımda oluyo bnm gıbı olan varmı yada yardmcı olabıılecek şmdıden teşekkürler

migren olabilir mi acaba bilemiyorum stres esnası çıkıyorsa normalde yoksa psikolojik bir hastalık gibi görünüyor

Bendede olur aynisi.
Birden bire beynimdeki incecik bi damari tutup cekiyolarmis gibi.
Elektrik soku gibi bisy olur kulagima dgru.

Ama ben 2 3 sene once kulagimin dis bolumunden bi bosluk enfeksiyon kaptigindan dolayi ameliyat oldum.
Ona yoruyorum.
Ameliyat zor gecmisti hala toparlanamadim.
Sizde oyle bi durum oldumu hic?
Beyin ameliyati? Brun ameliyati felan?
Buna sebep olabilicek yakin bi bolgede?

Hamileyken oluyordu sık sık. Benim migrenim var. Şiddetli ataklar geçiriyorum. Feci birşey anlık olan. Mr sonucum temiz çıkmıştı bende. Bilemiyorum ama bu ani duygu değişimlerinin etkisi olduğunu düşünüyorum ben kendimde. Aşırı uçlarda sevinme üzülme vs. Ben hamileligimde bebeğimi kaybetme durumuyla karşılaşmıştım o zamanlarda sık sık yaşıyordum bu durumu. Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin doktoru.

X