Korkuyorum

42yaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
488
758
Kızlar iyi geceler...şu an 38 hafta 1 günlük hamileyim daha önce 7 aylık bi ölü doğum yaptım ve bir sene sonra kızımı dünyaya getirdim..ilk doğumum zaten berbattı ikincisi ise suni sancıyla 11saat sonunda epidural yapılarak olduaradan üç sene geçti alışkın olman lazım diyebilirsiniz ama ben doğum ve alttan muayeneden çok korkuyorum.sırf yatış yapıp suni sancı verir die bu haftaki kntrolüme gitmedim.çarşamba gidicem bakalım.39 hafta bitmiş olcak ama bende tık yok.ara ara aşağıdan şiş sokma tarzında ağrı oluyo ama sanırım kendisinin gelmeye niyeti yok.sizce dr.um kırk haftanın bitmesini bekler mi ben suni sancıyı kabul etmeyip sezaryen tercih edebilir miyim

Kızlar iyi geceler...şu an 38 hafta 1 günlük hamileyim daha önce 7 aylık bi ölü doğum yaptım ve bir sene sonra kızımı dünyaya getirdim..ilk doğumum zaten berbattı ikincisi ise suni sancıyla 11saat sonunda epidural yapılarak olduaradan üç sene geçti alışkın olman lazım diyebilirsiniz ama ben doğum ve alttan muayeneden çok korkuyorum.sırf yatış yapıp suni sancı verir die bu haftaki kntrolüme gitmedim.çarşamba gidicem bakalım.39 hafta bitmiş olcak ama bende tık yok.ara ara aşağıdan şiş sokma tarzında ağrı oluyo ama sanırım kendisinin gelmeye niyeti yok.sizce dr.um kırk haftanın bitmesini bekler mi ben suni sancıyı kabul etmeyip sezaryen tercih edebilir miyim

Kızlar bu arada hamileliğim boyunca toplam üç kilo aldım onuda son onbeş gün içinde.basta bulantılarım vardı 5ay sürdü.ayrıca kan pıhtılaşmam var clexan 06 kullanıyorum yüksek oranda pıhtı.ve kızıım çok yaramaz hiç oturmuyorum dışardada yürüyüş yapmaya çalışıyorum .hurma yemeye ve düzenli duş almaya başladım bakalım nolcak

Clexane kullananlara genelde sezaryen yapiyorlar diye biliyorum ama...Saglikla kavusun bebeginize...

İlk kızımda da frexiparin 06 kullanmıştım ama suni sancıyla normal doğum yaptım şimdiki drumda normal yapabileceğimi söyledi

bir sorun yokken kesinlikle sezeryan yaptirmayin derim ben iyi bişey deyil bi ameliyat sonucta normal dogumsa adi ustunde normal.korkun yersiz birakta biz korkalim :) iık gebelik nasil oldugunu bilmediyimiz icin .ben bile senden az korkuyorum.relax ol

X