Korkuyorum :( :(

_Kkbra

19.11.2013 ❤ KÜBRA KEMAL TOR❤
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
34
17
Kızlar yardım edin nolur .
Sevgilim askere gitti gideli 5 gün oldu fakat sara hastasıydı askere gitmeden önce ne bi nöbet geçirmişliği nede bayılmaları vardı fakat bugün konuştuğumuzda bayılmalarım başladı dedi . Daha da kötüye gidicek diye çok korkuyorum :KK43:

Askeriyenin doktoru vardır
Mehmetcige iyi bakarlar ona göre askerliğe devam edebilir mi edemezmi karar verirler

Sara hastasının asker de ne işi var..

Doktor kontrolunden geçip gidiliyor askere..nasıl oluyor..

Çürük raporu vermiyorlar mı ya hastalığı olanlara ? o_O
Üstelik sara gibi bir hastalık yani ? :/

Raporu yoktu benimkide 3 senedir bayılmaları olmadığı için kimseye birşey söylememiş

Sara hastalari askerlik yapamaz, cok cok tehlikelidir ustelik, durumu ailesi bildirsin askeriyeye.

Bayılma başladıysa revire götürülüyordur zaten. Doktora durumu anlatsın muhtemelen askeri hastaneye gönderilir sonra da çürük verirler sara ise eğer.

eğer muayeneden geçmediyse düzgün olarak ve hastalığını belirtmediyse sağlam raporu vermiş olabilirler
ama revirde en azından söylesin

Raporu yoktu benimkide 3 senedir bayılmaları olmadığı için kimseye birşey söylememiş

Birincisi raporsuz ilaç alamaz. İkincisi raporu olmasa dahi hastane kayıtlarında hastalıklarının kaydı tutulur. Kimlik numarası girilince gözler önüne serilir her şey.

Şu durumda ya sevgilin sara hastası değil ya da ortada başka bişiler dönüyor gibi geldi bana.

Askeriye bu, hasta adamı sokar mı nizamiyeden içeri, işini sağlama alır onlar.

eğer muayeneden geçmediyse düzgün olarak ve hastalığını belirtmediyse sağlam raporu vermiş olabilirler
ama revirde en azından söylesin

Aynen dediğin gibi bu benm şu hastalığım var diye söylememiş ciddiye alıp doktorda sağlam raporu vermiş

Benim rahmetli babam da sara hastasıydı.
Ama askerde ortaya çıkmış.

İlk nöbeti askerde gelmiş bayılma falan.
Yalandan yapıyorsun diyerek dövmüşler.
Babamın da deli çağları boyun eğmemiş kaçmış askerden.

Uzun uzun yapmış, zavallı annem de onun yolunu beklemiş durmuş.

O zamanlar hiç de öyle askerlik yapamaz dememişler.:KK14:

Sizin acilen durumu bildirmeniz ve olayın üzerine gitmeniz gerekiyor..
Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

Gonderiyorlar bi tanıdık vardi.sara hastasi.askere gitmişti. Orda krizi gelmiş askerliği bırakıp gelmişti.saglam raporu nasıl alıyorlar ayrıntısını bilmiyorun ama.

geçmiş olsun ama sevgilin bunu neden sakladı ? sağlık bu gizlemek niye ? sara ise gerçekten devam etmeyebilir askerliğine. ciddi bir hastalık genelde gitmiyorlar giden de geri geliyor.

Kızlar bende az önce konuştum saat 2de ambulansla hastaneye götürülecekmiş beyin cerrahiye eğer çürük raporu alırsa teskere alabiliyor mu askerlik yapmış olarak gözüküyormuş

Son düzenleme:
doktorlar bakar orda merak etme...hatta hastalığı anlaşılınca yada sevgilin söylerse geri bile gönderilebilir..geçmiş olsun..

X