Korkuyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Hafta sonu hoşlandığım kişinin yaşadığım şehire gelme ihtimali var. Gelirse sanırım büyük ihtimal görüşeceğiz ama bilmiyorum bir korku var içimde. Sanki şuan güzel giden herşey bozulacakmış gibi hissediyorum.
Ailem sıkı pek dışarı yalnız çıkmama imkan yok ama bir şekilde çıkacağım. ya cumartesi ya pazar günü.
Hani gelirde görüşemezsek diye sıkıntıdayım. Cidden gelirde buraya kadar ben çıkamazsam görüşemezsek üzülürüm bayağı.
Birde giyim konusunda kafam karışık öyle on numara fiziğim yok balık etliyim ama dikkat çekici olduğumu çevremdeki herkes söyler.
Siyah tayt siyah tunik kazak bordo salaş ceket bordo çanta ve bileğin biraz ustunde biten siyah botlar çok mu spor olur ?
birde makyaj yapacağım siyah eyeliner bordo ruj bordo ojeler vs.
Sarışın olduğum için bordo ve siyah yakışıyor daha da dikkat çekici oluyor.

Öyle çok da abartmak istemiyorum hani en sade halimle görsun ki begeneckse öyle begensin. Gerçi güzel bulduğunu ifade etmişti

Aileni simdiden ayarla ki sorun cikmasin.makyaj ve kiyafete gelince sence de cok bordo olmadi mi?
bordo açıyor beni zaten sıcak olursa ceketi giymeyeceğim. pazar olursa dışarda olacağım annemle.
o zaman bir şekilde ikna ederim annemi ama cumartesi olursa pazar günü için kalmazsa
onda da kardeşimle çıkacağım bir şekilde ikna ettim çocuğu ama sorun evdekileri ikna etmekte.

bordo açıyor beni zaten sıcak olursa ceketi giymeyeceğim. pazar olursa dışarda olacağım annemle.
o zaman bir şekilde ikna ederim annemi ama cumartesi olursa pazar günü için kalmazsa
onda da kardeşimle çıkacağım bir şekilde ikna ettim çocuğu ama sorun evdekileri ikna etmekte.
Ya benim fikrim ben olsam gunduz bordo ruj surmezdim ama seni aciyorsa ne guzel.Kac yasindasin ki ailen bu kadar pimpirikli?

dar bir jean üstüne gömlek giyerdim spor yada kazak salaş üstünede deri çeket giyerdim çok bordo olmamışmı sence

Ilk defa gorusuceksiniz galiba
Nerde tanıştınızki yasadigin şehre gelicek?

dar bir jean üstüne gömlek giyerdim spor yada kazak salaş üstünede deri çeket giyerdim çok bordo olmamışmı sence
ceketi belki kullanmam dedim cnm brde basenlerim vr benm jean biraz kilolu gösterir diye siyah taytı terch ettm ve deri ceket çok sıcak tutar. burda dha hava 24 derece :)

ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık
Hmm anladm canm arkadaslara katiliyorum kıyafetlerini gözden gecirsen iyi olur
Tayt yerine jean
Tunik yerine ekose gomlek tarzi hoş olur
Makyajda siyah eyeliner pembe ruj guzel bir rimelle daha dogal gorunursun

Hmm anladm canm arkadaslara katiliyorum kıyafetlerini gözden gecirsen iyi olur
Tayt yerine jean
Tunik yerine ekose gomlek tarzi hoş olur
Makyajda siyah eyeliner pembe ruj guzel bir rimelle daha dogal gorunursun
basenlerin geniş kot dha geniş gösteriyor jean yerine siyah tayt dha ince duruyor. ve gömlek giymiyrm

ceketi belki kullanmam dedim cnm brde basenlerim vr benm jean biraz kilolu gösterir diye siyah taytı terch ettm ve deri ceket çok sıcak tutar. burda dha hava 24 derece :)
tayt cok basit durur siyah jean giy üstünede gömlek spor ayağınada spor ayakkabı olabilir bilekte biten botlarda olabilir bordo ruj çok koyu olur

O gelmeden ayarla evden çıkma planını..
Kılık kıyafete gelince abartmadan kendini beğeneceğin bir şeyler yap sen kendini beğendikten sonra o da beğenecektir.

Senin kendinle sorunların var bence.
Aslında kendinde kusur buluyorsun ama bir taraftan da güzel diye tescil ettiriyorsun başkalarının laflarıyla.
En sade halinle görüp beğensin istiyorsun.
Kusura bakma da bana komik geldi.
Giyinirsin gidersin güzelce. En sade, orta sade, rüküş bilmem ne terimlerini karıştırmaya gerek yok ki.

Balık etliyim yazmışsın .. tayt pantolondan daha kilolu gösteriyor. Bayanların çoğu senin gibi düşünüyo.evet tayt çok rahat ama malesef vücut şeklini alıo bacaklrn kalın ve girinti cikintilarin varsa bütün kusurlarini ortaya çıkarır . Bnce pantolon tercih etmelisin

basenlerin geniş kot dha geniş gösteriyor jean yerine siyah tayt dha ince duruyor. ve gömlek giymiyrm
Cogu bayanla ayni fikirdeyiz yinede sen bilirsin ama tayt hos bir kiyafet degil ilk buluşma icin hele jean ve gomlekle daha guzel gorunursun tayt ve tunik yerine

O gelmeden ayarla evden çıkma planını..
Kılık kıyafete gelince abartmadan kendini beğeneceğin bir şeyler yap sen kendini beğendikten sonra o da beğenecektir.

sanırım buldum kot ve kazak hem şık hem de spor duruyor

Senin kendinle sorunların var bence.
Aslında kendinde kusur buluyorsun ama bir taraftan da güzel diye tescil ettiriyorsun başkalarının laflarıyla.
En sade halinle görüp beğensin istiyorsun.
Kusura bakma da bana komik geldi.
Giyinirsin gidersin güzelce. En sade, orta sade, rüküş bilmem ne terimlerini karıştırmaya gerek yok ki.

kendimde kusur bulmuyorum sdce çekincelerim vr

Balık etliyim yazmışsın .. tayt pantolondan daha kilolu gösteriyor. Bayanların çoğu senin gibi düşünüyo.evet tayt çok rahat ama malesef vücut şeklini alıo bacaklrn kalın ve girinti cikintilarin varsa bütün kusurlarini ortaya çıkarır . Bnce pantolon tercih etmelisin

kot terch edicem
Cogu bayanla ayni fikirdeyiz yinede sen bilirsin ama tayt hos bir kiyafet degil ilk buluşma icin hele jean ve gomlekle daha guzel gorunursun tayt ve tunik yerine

gömlek giymiyorum gögüslerim büyük olduğu için gömlek düğmeleri asla hoş durmuyor gögüs kısmnda o yüzden yer vermiyorum dolabmda

sileceğim sonradan resimleri

PhotoGrid_1447417224890.webp
PhotoGrid_1447417128552.webp
PhotoGrid_1447417194651.webp

Back
X