Korkuyorum

Tayt ben hiç sevmıyorum ya jean gıysene dapdar .s
Makyajınıda çok abartma bence bordo ruj falan ağır kaçar yanı .s
Ben 21 yaşndayım hayatım boyunca tek yaptığım makyaj eyeliner ve rimel
çok sade ve guzel bence .s

kesin birşey yok zaten kızlar. buluşup buluşmayacağımız belli değil işi yarına kadr uzarsa kalacak. yarınbelki görüşeceğiz ama yarına uzamazsa işi biter btmez başka br şehirdeki işi için yola çıkacak çnkü patronu da yanında

Hafta sonu hoşlandığım kişinin yaşadığım şehire gelme ihtimali var. Gelirse sanırım büyük ihtimal görüşeceğiz ama bilmiyorum bir korku var içimde. Sanki şuan güzel giden herşey bozulacakmış gibi hissediyorum.
Ailem sıkı pek dışarı yalnız çıkmama imkan yok ama bir şekilde çıkacağım. ya cumartesi ya pazar günü.
Hani gelirde görüşemezsek diye sıkıntıdayım. Cidden gelirde buraya kadar ben çıkamazsam görüşemezsek üzülürüm bayağı.
Birde giyim konusunda kafam karışık öyle on numara fiziğim yok balık etliyim ama dikkat çekici olduğumu çevremdeki herkes söyler.
Siyah tayt siyah tunik kazak bordo salaş ceket bordo çanta ve bileğin biraz ustunde biten siyah botlar çok mu spor olur ?
birde makyaj yapacağım siyah eyeliner bordo ruj bordo ojeler vs.
Sarışın olduğum için bordo ve siyah yakışıyor daha da dikkat çekici oluyor.

Öyle çok da abartmak istemiyorum hani en sade halimle görsun ki begeneckse öyle begensin. Gerçi güzel bulduğunu ifade etmişti
sen sarisin misin? simdi buna da kizarsin da, yapma ne olur, ne sarisini?

gunaydin umarim buludman guzel gecer de bordodo bencede birazcik olmaz gibi geldi yani genede sen bilirsin canim :KK200:

Tayt yerine siyah kot pantolon tercih etmelisiniz.
Basenleriniz olduğu için tayt tüm fazlalıkları daha belli eder.

Back
X