korkuyorum..

bu haftalarda bir sıkıntı var sanırım. aynı haftalarda bende eşimin beni aldattığını düşündüm hep normalde tepki vermeyeceğim olaylara aşırı tepki verdim. bu korku içimde büyüdü büyüdü büyüdü ve iyice yerleşti. şu an bu durumdan nasıl kurtulacağım diye düşünüyorum. çünkü hem fiziksel hem ruhsal çöküntü yaşadım böyle bir şey olmadığı kesin olarak ortaya çıktı ama ben hala huzurlu değilim. benim durumuma düşmemek için bu vesveselerden bi şekilde ve bir an önce kurtulmaya çalış derim. yoksa sonu kötü oluyor.

Kız sen gel bana sor ben nasıl korkuyordum anlatamam kimler konussam ağlarım çok fenaydi bu korku . Hiçbir söz yumuşatmadi doğum başladı sancılar da hep oğlumu sapasağlam kucağıma aldığım ani canlandirdım , ayetle kürsi ile doğum yaptım ben öyle söyleyim

İlk çocuğunuz mu?
Genelde ikinci doğumlarda bu korku yaşanıyor arkada diğer çocuk için kaygı duyuluyor.
Hormonlarınız neden oluyor olabilir ama sizin ki biraz fazla olmuş
Başka şeyler düşünmeye kendinizi rahatlamaya çalışın
Bebek için alışveriş sitelerine bakın ihtiyaç listeleri yapın
Kendinizi başka şeylerle oyalayın
İlk gebeligim alışverişe yılbaşından sonra başlamayı düşünüyorum inşallah

bu haftalarda bir sıkıntı var sanırım. aynı haftalarda bende eşimin beni aldattığını düşündüm hep normalde tepki vermeyeceğim olaylara aşırı tepki verdim. bu korku içimde büyüdü büyüdü büyüdü ve iyice yerleşti. şu an bu durumdan nasıl kurtulacağım diye düşünüyorum. çünkü hem fiziksel hem ruhsal çöküntü yaşadım böyle bir şey olmadığı kesin olarak ortaya çıktı ama ben hala huzurlu değilim. benim durumuma düşmemek için bu vesveselerden bi şekilde ve bir an önce kurtulmaya çalış derim. yoksa sonu kötü oluyor.
Ahhh o şüpheler onlarıda yaşadım eski konuma bakarsan artık baktım. O günden beri takipteyim hiç birşey yok salak gibi kendimi o kadar üzdüm ki anlatamam bu stres sıkıntı yüzünden yüzümü sivilce bastı ergenlik çağında bile sivilceli olmayan ben şuan domates tarlası gibi dolaşıyorum sadece kendime yaptım zararı nana dokundu

Kız sen gel bana sor ben nasıl korkuyordum anlatamam kimler konussam ağlarım çok fenaydi bu korku . Hiçbir söz yumuşatmadi doğum başladı sancılar da hep oğlumu sapasağlam kucağıma aldığım ani canlandirdım , ayetle kürsi ile doğum yaptım ben öyle söyleyim
İnşallah bende o sırada dua edip kuran okuyabilirim

Back
X