Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
31
Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden

Ben gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorum
Psikolog ve psikiyatrist'e gitmek delilik degildir. Nasıl böbrek,kalp gibi organlar rahatsızlanyrsa ruh da rahatsız olabilir bu çok normal bir durum. Hadi diyelim ummu sübyan sana bulaşmış, insan ırkından nefret eden bir varlık bir kurşun ile mi uzak kalacak senden ? Ondan uzak olabilmek için belli başlı dualar var onları oku sürekli. Ayrıca belki senin sorunun ruhanî değil de doktorluktur... doktora da girmekte fayda var geçmiş olsun canım

ses geliyor dolaplardan tahta dolaplar ses cikariyor ve buzdolabi da ses cikariyor
bende de cikiyor buyu mu var simdi inanmayin boyle onsanlara

Ve bir hatırlatma daha yapmak istiyorum ummusubyan hamile lohusa ve 65yas ustu kişilere musallat olur. 10aylik evlilikte hemen bebek olmaz 10yillik evliymissin gibi konuşmuş. Eşinde duyuyorsa o sesleri başka bisey var o işte. Hoca da sag olsun yani !!!!!

ses geliyor dolaplardan tahta dolaplar ses cikariyor ve buzdolabi da ses cikariyor
bende de cikiyor buyu mu var simdi inanmayin boyle onsanlara
Canim herseyden ses gelio tabikide ama bu dedigim sey gardolabtan geliyo yatak odamdan gecenn yarisi bi masaya vurur gibi yuksek ses taaak taaak die cit die cikan ses deil

Ben gercektn saglikli bi insanm deli vvss demek tabikide istemiorum ama duydugum sesleri esimde duyuyo tek ben deil yani pisktrinn bana yardimi olcagini sanmiyorum
Bi kere bu dusuncenizi kafanizdan atmaniz lazim. Psikiyatrin bana faydasi olmaz derseniz, zaten gitseniz de faydasi olmaz. On yargilari kafanizdan atin. Aksamlari yatarken bir sure kulaklik takin, muzik dinleyerek uyuyun. Ve mutlaka doktora gidin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X