Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konunuzda 2015 ' de ilk bebeğime hamileyim heyecanlıyım falan yazmışsınız burda bebeğim olmuyor diyorsunuz. Kayıp mı ettiniz ilk bebeğinizi ? Öyleyse travma yaşamışsınız büyük ihtimalle.
Öyle miymis ? Demekki bebeği olabiliyor kizimizin ! Dediğin gibi travma olabilir

Valla size uc harfliler de dadanmisolabilir cunku bizim burda birinede ruyasina girip kendini olduryoksa biz gelipoldurcez falan demisler kadin en sonunda bi sise tuz ruhu alip icmis falan ben burda birine ne yapilabiljrdiye sordum bilinc altina yerlesen bisey simdi nuksediyo olabilir dedi yapilacak sey stresten uzak durun evi tasiyin bence belki evde bi sorun var
Acikcasi bende dusuyorum bu evi yeni aldm ve bu evin sahibi genc bi erkkmis oda kazada olmus anneside evini satti iste

Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
Bazen ruhani yaratıklar bizi rahatsız edebilir.Gerçekten büyü yapılmış da olabilir güvendiğiniz sağlam bulduğunuz bi kaç hocaya daha gidin okusun sizi evinize gelip görmeli ama kalp gözü açık olanlar zaten hemen ne olduğunu bilir benim kardeşimde de rahatsızlık vardı bir hoca geldi bize hemen hepinizde daralma vs var dedi musla felan yazdı bi kağıt verdi onu suya atıp 21 gün o suyu içtik felan..şimdi rahatız yani bi sıkıntı yok diye biliyorum.

Bazen ruhani yaratıklar bizi rahatsız edebilir.Gerçekten büyü yapılmış da olabilir güvendiğiniz sağlam bulduğunuz bi kaç hocaya daha gidin okusun sizi evinize gelip görmeli ama kalp gözü açık olanlar zaten hemen ne olduğunu bilir benim kardeşimde de rahatsızlık vardı bir hoca geldi bize hemen hepinizde daralma vs var dedi musla felan yazdı bi kağıt verdi onu suya atıp 21 gün o suyu içtik felan..şimdi rahatız yani bi sıkıntı yok diye biliyorum.
Hangi hoca bi bilginz varmi sonucu ne oldu ilestimi

Çok geçmiş olsun
Psikolog ve pskiyatriste imkanın varsa ikisine de git
Hocaya gerek var mı
Dua edersin bol bol Allah ile kul arasına kimsenin girmesine gerek yok

Valla size uc harfliler de dadanmisolabilir cunku bizim burda birinede ruyasina girip kendini olduryoksa biz gelipoldurcez falan demisler kadin en sonunda bi sise tuz ruhu alip icmis falan ben burda birine ne yapilabiljrdiye sordum bilinc altina yerlesen bisey simdi nuksediyo olabilir dedi yapilacak sey stresten uzak durun evi tasiyin bence belki evde bi sorun var
Öldü mü kadın, öldüyse bu hikayeyi Kim anlattı

Sanmiyorum cnku ben esimi sabah namazina kaldirrken ben o sesi duydum esim uyuyi saniyodum esim kalktiginda onu bende duydum dedi ve suratindaki ifadeyle cok net anladim
Sanmiyorum cnku ben esimi sabah namazina kaldirrken ben o sesi duydum esim uyuyi saniyodum esim kalktiginda onu bende duydum dedi ve suratindaki ifadeyle cok net anladim
cnm allh yarıdımcın olsun iyi bir hocaya git sirkeli suyla evini sil felak nas ihlas aytel kürsi banyo suylarınızada oku kenzul-ars duasınıda 3 kere oku niyetin korkularn için olsn ve onu yaz bi kagıda 7 kat yapıp sar yesil bi parca beze dik ewel allahın izniyle gecer inşllah

cnm allh yarıdımcın olsun iyi bir hocaya git sirkeli suyla evini sil felak nas ihlas aytel kürsi banyo suylarınızada oku kenzul-ars duasınıda 3 kere oku niyetin korkularn için olsn ve onu yaz bi kagıda 7 kat yapıp sar yesil bi parca beze dik ewel allahın izniyle gecer inşllah
7 kat yapip ustumdemi tasicam bi yeremi koyicam

Canim buna karsi anca beyin gücünle savasabilirsin. Kendini güclü hissedip, Allaha güvenip teslim olup kazanabilirsin. Hep abdestli olmani , sürekli okumani tavsiye ederim. Evinde kuran oku bol bol , ve güvendigin bir hocaya tilsim hazirlatip yaninda tasiyabilirsin.

Eşinde duyuyorsa başka biseydir o gülüm.
Ust katta oturuyorum zaten yanlarimda kimse oturmuo ev bos ki bende cok eminim dolabtn sesin geldigini
Halid bin velid'e Hz. Peygamberimizin vermiş olduğu bir dua var senin korktuğun şeylerle alakalı 3gun içinde tesir eden onu bul oku internette mutlaka bi yerde yazılı bulursun.. bebeğin için üzüldüm ama herşeyi böyle şeylere bağlama yoksa kendini perişan edersin. İçin rahat etsin diye sana ornek de verdim bende ilk başlarda çok korkmuştum yaşadığım şey yüzünden ama çok farklı bisey çıktı altından. Tesirli dualar vardır onları okursan sorun olmayacak diye düşünüyorum. Namaz da kılıyormussn daha ne olsun okudugun dualar kalkan zaten. Belki de dualara itikat da sorun var biraz gözden geçir kendini. eşinin duyması da çok garip ki sabah namazında duyuyorum diyorsun bana çok garip geldi. Onların en çok oldukları saat kasvet saatlerdir 12ile 3 arası kasvet saati.. Allah yardımcın olsun. Burdaki tavsiyelere uymani diliyorum.. iyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X