Korkuyorum:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
arkadaslar
Hıc anne olamayacagımı düşünüyordum ..
Tüp bebek tedavım sonucu pozıtıf.
Transfer sonrası 8. Gün 102,64
10.gün 213,45
10 gün sonrası için randevumuz var kese ve kalp atısını görmek için .
Heyecan ve mutlulugumu saskınlığı ıfade edemem asla..
Ama korkuyorum dış gebelik , kimyasal , boş gebelik olabılır dıye..
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorum :( korkuyorumm

arkadaslar
10.gün 213,45
Normal gebelikle bu durumlar nasıl ayırt edılır bılemıyorum :KK43: korkuyorumm
Valla bende tüp bebekle anne oldum. Değerin gayet iyi bence. Kendini böyle strese sokma :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı her isteyenin başına

Bunların hiç biri olamaz,dış gebelik olamaz çünkü embriyo rahmine yerleştirildi,yani tüplere değil
Boş gebelik olamaz çünkü ortada bir embriyo vardı ve yerleştirildi,boş gebelikte embriyo olmuyor
Kimyasal olamaz,onda da embriyo yok
Yani boşuna kendini strese sıkıntıya sokma.bol bol dua et ve bugünlerin tadını çıkar...9 ay bu stresle geçmez,relax olmaya çalış

arkadaslar
10.gün 213,45
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaslar
10.gün 213,45
Canım üzülme, sen böyle düşünerek çağırma negatifliği..

Valla bende tüp bebekle anne oldum. Değerin gayet iyi bence. Kendini böyle strese sokma :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı her isteyenin başına
Amin canım. Hep dua edıyorum rabbım olmayanlarada nasıp etsın.
Biz bıraz erken öğrenıyoruz doğal olarak cok zor bu surec. Sız ne zaman kesede kac degerle gordunuz

Çok duygulandım canım. .
Maşallah tebrik ediyorum. .
Sağlıcakla kucağına al inşallah. .
Dert etme , duâ et. .
Rabbim sana bağışlasın. .
Darısı başımıza. .
:anne:
Allahım dileyen isteyen herkese nasıp etsın. Dua edıyorum etmezmıyım . Korkuyorum sadece o kadar diledım kii..

Canım su an yapmangereken en son şey stres ... Lıtfen yapma ve kendını akısa bırak su anın tadını cıkar bu arada tebrıkler

Bunların hiç biri olamaz,dış gebelik olamaz çünkü embriyo rahmine yerleştirildi,yani tüplere değil
Boş gebelik olamaz çünkü ortada bir embriyo vardı ve yerleştirildi,boş gebelikte embriyo olmuyor
Kimyasal olamaz,onda da embriyo yok
Yani boşuna kendini strese sıkıntıya sokma.bol bol dua et ve bugünlerin tadını çıkar...9 ay bu stresle geçmez,relax olmaya çalış
İşte ben burayı bu yuzden sevıyorum . Aglayarak okudum.. Evet olabılır dış gebelik ama yazdıklarınız teselli oldu. Tesekkur ederım cok cok cok

Canım su an yapmangereken en son şey stres ... Lıtfen yapma ve kendını akısa bırak su anın tadını cıkar bu arada tebrıkler
Cok tesekkur ederım. Olmayacak dıye oyle rahattım ki o pozıtıfı gorunce basladı korkum

48 saat ara ile değeriniz ikiye katlamış sağlıklı gebelikte beklenen durumdur kısaca gebesiniz ve tadını çıkarın kese de kalpte görülür daha bunun ikilisi üçlüsü detaylı ûsg si var derin bir nefes al ve bol bol su iç. Sevgiler.

Ayy tebrik ederim çok istiyodun değerlerin de güzel sağlıkla gelsin iyi olacak merak etme kendini strese sokma

48 saat ara ile değeriniz ikiye katlamış sağlıklı gebelikte beklenen durumdur kısaca gebesiniz ve tadını çıkarın kese de kalpte görülür daha bunun ikilisi üçlüsü detaylı ûsg si var derin bir nefes al ve bol bol su iç. Sevgiler.
:) 2-2 bucuk litre içiyorum..
İnş dedıgınız gıbı olur .. Cok zor kavustuk

Ayy tebrik ederim çok istiyodun değerlerin de güzel sağlıkla gelsin iyi olacak merak etme kendini strese sokma
Evett dusunsene neler yazıyordum şimdi kavustum.. Nasıl olsa olmayacak dıye 8. Gun baktırdım sonucu gorunce saatlerce kafnıma sarılıp agladım:):):)

Oy sonunda güzel bir şey okuduk.:halay:
Şişşt, iyi düşün iyi olsun. Negatif şeyleri sil aklından..:sinirli:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :anneadayı::KK200:

Canım benim 9 gün sonra doktor da gebeliği kesinleştirdiğinde en yakın arkadaşım içinde dua et olur mu adını sanını bilmesen de olur içinden geçir Rabbim onun da kucağını doldursun

Back
X