korkuyorum

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Biliyorum bi sorun olsa kanama filan olur ama sorabilecegim çok kimse yok. Aktif bi iş hayatım Var . 2 kati günde en az 6 defa inip çıkıyorum. Koşturma kısmına hiç girmedim.. Allah korusun bebeğimde bi sıkıntı olmaz demi..
Vicdan azabı çekiyorum ona karşı. Sanki onu da yoruyormuşum gibi geliyo.

Hamilelik yatmanı gerektiren bir sıkıntı değil ki... Bilakis aktif yaşam normal doğum için kolaylık...

Ps: Sıkıntılı hamilelikler hariç...

Rahat ol... Eğer yatmanı, dinlenmeni gerektirecek bir sıkıntın olsaydı doktorun söylerdi. Hareketli olman hem sana iyi gelir, hem doğumun kolay olur hem de fazla kilo almazsın. Tabi bu elinde on kilo yükle depar atacağın anlamına gelmiyor. Ani hareketler yapmamaya çalış. Ağır kaldırmamaya çalış gerisini düşünme.

Benim bildiğim kadarıyla spor yapmanız, hareketli olmanız doğumu da kolaylaştıran güzel bir şey. Düşük tehlikesi yaşıyor olsaydınız Allah korusun, zaten doktorunuz size yatıp dinlenmeniz gerektiğini söylerdi. Rahat olun, korkmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sağlıklı doğumlar :)

Hareketlilik doğumu kolaylaştırır diye biliyorum ben de 3 gün merdiven inip çıkıyorum sürekli kendimi de az da olsa spor yaptım diye teselli ediyorum bir şey olmaz inşallah merak etmeyin :)

Son gün karnım burnumda elimle yerleri sildim merdaneli makinada çamaşır yikadim misafirlere üc günlük yemek yaptım gece doğuma gittim
Hiç bisey olmaz Allahın izniyle..

Kaç haftalık bebeğin genelde ilk üç dört ay doktor fazla yorulma diyor ama dört aydan sonra bişey olmaz çünkü dört aydan sonra daha çok yürüyüşe falan yönlendiriyorlar

Benim de öyeldyi mecburen sureklı yuruyor merdıven ınıp cıkıyordum, agır agır yuru ama zaten genıslemişsindir koşmamaya calıs yani agır agır yuru ordan kazancagın bır ıkı dakıka baska yerden kaybetmeye bak cok hızlı yurursen kasık bıle sıkışıyor o zaman olmaz yavas yuru spor ıyı gelır bıle.

ılk uc dört ay ama ıyıce yavas yuru tutunma aşamasında olunca bır de tabı son aylar ıyıce şişiyor ınsan ya nefes alamıyordum ben ölcem sanmıştım kilo da almamaya bak zaten kılo alınıyor ıster ıstemez ya da ben aldım bır dunya olmustum.

Hamilelikte hareketli olmak Lazım bir sorun yoksa yatarak hamilelik iyi değil ama sizin ki biraz fazla
Günde sürekli merdiven çıkmanız koşuşturma halinde olmanız sağlıklı değil gibi geldi bana
Doktorunuza da sorun derim eğer öyleyse iş yerinizle görüşün siz hamilesiniz sonuçta anlayışlı olmaları lazım can taşıyorsunuz

Öğretmenim. Öğretmenler odası 1. Katta tüm sınıflarım 3. Katta tuvalet giriş katta. Her gün kaç kez inip çıkıyorum bilmiyorum. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Evham yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…