- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Hayirli kandiller canlar. Biliyorum belki yorum yapmaktan biktiniz ama inanin konusmaya cok ihtiyacim var. Esim olacak insan hala ayni degismesini beklemiyorum istemiyorum da zaten ama beni rahat birakmiyor. Konustuk dun baya bi hala ayni seyler sen rezil ettin, g.tumuzu actin,evliligi bitirdin,biz kavga dovus birbirimizi cok seviyorduk,dovsem bile 10 dk sonra geri saliriliyordum dedi ve soyledigine gore beni aldatmis. Dogruluk derecesini bilmiyorum ama whatsapp dan birini engellemis bayan. Bende telefonuma kaydettim aradim bayan cikti. O kalkinca da resmini gosterdim bunla mi aldattin diye yok dedi guldu. 20 25 gun kadinlik yapmadin ne yapacaktim dedi. Benden kahvalti hazirlamami istedi bende istemedim tehdit etti. Cocuk huzursuz olmasin diye gittim hazirladim. Devamli cay ver cay ver diye beni cagiriyor. Sonra balkon kapisini ac sigarami getir dedi bende hayir ben senin hizmetcin degilim dedim kapidan cikarken sacimdan tuttu getirmicem dedim ciktim. Ben bu adam duzelir mi falan diye sormuyorum. Bu adam olmadiktan bi b.k olmaz biliyorum ama cok korkuyorum kizlar. Yarin gidecek insallah bende o arada is bakicam. Bosandiktan sonra nasil olacak bilmiyorum. Mutlu olcam bunu biliyorum ama simdi kimse aman kizim gel bosver bizde kal demiyor. Bende pat diye eve cikamam. Kadin siginma evine guvenmiyorum. Ne ailem arkamda nede kaldigim yurt muduru vs. Olmasin onemli degil ama hemen is bulabilir miyim bilemiyorum. Kimseye guvenip bu yola cikmiyorum ama arkamda birilerinin dayanak olmasini isterdim acikcasi. Lutfen yargilamayin beni zaten cok kotuyum canlar