korkuyorumm benim durumum nee???

berbur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
75
2
86
Eskişehir
benimm adetimm normaldee 16 sında gelmesi gerekirkenn 17sinde pembe 3-4 damla geldii sonra durdu 2 gün sonrada çok az kahverengei geldi 2damlaa ve durdu adetde olamadımmm benimm durumum nee hamile olabilirmiyimm böyle durumu olan varmıı bana lütfen yardımcı olunn

benimm adetimm normaldee 16 sında gelmesi gerekirkenn 17sinde pembe 3-4 damla geldii sonra durdu 2 gün sonrada çok az kahverengei geldi 2damlaa ve durdu adetde olamadımmm benimm durumum nee hamile olabilirmiyimm böyle durumu olan varmıı bana lütfen yardımcı olunn

Canımcım gebelik belirtin var mı bi test yapsan,çünkü olumlu düşünürsek bebek yerleşmesi de olabilir. Ama tabi riske atmayıp doktora gitsen çok iyi olur. Hem aklında bi şüphe kalmaz... Allah gönlüne göre versinn canımbenim

gebelik berlirtim sadece migdem bulanıyo ama kusma tarzında deill baskada bişeyy yokkk ve 10gün öncesinde doktora gitmiştim sonuç 0,1 çıkmıştı yumurtlaman yok demişti hamilelik yok demişti doktor anlamadımmm durumum neee

gebelik berlirtim sadece migdem bulanıyo ama kusma tarzında deill baskada bişeyy yokkk ve 10gün öncesinde doktora gitmiştim sonuç 0,1 çıkmıştı yumurtlaman yok demişti hamilelik yok demişti doktor anlamadımmm durumum neee

Eğer ki geç döllenme olduysa 10 gün önce o sonuç çıkması normal olabilir. Stresten de olabilir tabi. ama dediğim gibi istersen başka bi doktora git için rahat etsin.

Back
X