Ay inan içimi çook rahatlatın inşallah dedigin gibi olur sonrasından biraz korkuyorum şimdikinden saha kötü olurda yüzüme yakışmaz die umarım iyi olur senin memnun olmanada çok sevindim geçmiş olsun güle güle kulan burnunu:))Ayy emin ol goz acip kapayana kadar bitmis olucal lafin gelisi degil gercekten oyle tatli derin bi uyku bi kalkmjssin odandasin minicik bi burnun var
Ben elime igne batsa ortaligi yikarim inan ben bile nasil oldu bitti anlamadim sonrasi ise en fazla ilk 3 gun zor gelir oda cok zor degil birazcik oda hemen gecer bugun benim 11.gunum cok rahatim
Bende ilk defa ameliyat olucam çok korkuyorum inşallah sonuçlarımız güzel ve acısız olur :)Valla bende Perşembe olucam ama bende korkmaya başladım ilk ameliyat diye heralde
İnşallah öyle olur sargılarımız çıkınca bol bol fotoğraf atarız buraya :)Bende ilk defa ameliyat olucam çok korkuyorum inşallah sonuçlarımız güzel ve acısız olur :)
İnşallahh:))İnşallah öyle olur sargılarımız çıkınca bol bol fotoğraf atarız buraya :)
İnşallah sonunda bizde iyiki olmuşuz deriz senin gibi :)Bakin kizlar benim yillardir burnumdan yana takintim vardi hic burnumu kapatmadan gulemezdim kanca gibi sarkardi ucu delikler kocamandi tipik gargamel burnu desem cuk oturur
Tatillere gideriz hic foto cekilemezdim belki 30 kere cektigim fotoraflari ayy suna bak sade burun cikmis deyip siler cok uzulurdum burnumdan dolayi hersey egreti duruyo gibiydi bildigin saplanti boyutuna ilerliyordum
YILLARDIR ISTIYODUM AMELIYATI
ama butceme hep fazla geldi yani ayiramadim o kadar para e olmusken iyi bi doktor olsun diyodum ama ucuktu fiyatlar derken burdaki yazilari yorumlari oyle inceledimki
Burda cok övulup iyi oldugunu bildigim doktorlarda vardi ama butcem uymuyordu derken burdaki acilan sayfalarla bi doktor buldum fiyat piyasaya gore cok iyiydi arti bide herkes memnundu hic kotu yorum yoktu sayflaarca inceledim durdum sonra dedim nasipse olur bi gidip yuzyuze konusayip bi gittim hastane kayniyo hep hastalari kapinin onunde ve herkes birbirine bahsediyor iste memnuniyetlerini soyluyolar bakiyorum alcili yuzler girip cikiyolar derken baya bakledim konustum sordum tamam dedim ben goruscem cok aksilik cikti bi gittim doktor yok bi gittim tahliller yetismedi ertesi gune sarkti veee ekime 3 vesait...
Cok uzadi her neyse oldum 11.gunum ne istediysem tarif ettiysem o sekil yapmis daha sis odem var ama cok memnunum bu hali bile tam kafamdaki tasarladigim burun
Yani ilk isiniz guvenecek bi doktor
Sonrasi allaha kalmis gonlunuzu ferah tutun
. Ay inşallah bizde senin gibi derizBakin kizlar benim yillardir burnumdan yana takintim vardi hic burnumu kapatmadan gulemezdim kanca gibi sarkardi ucu delikler kocamandi tipik gargamel burnu desem cuk oturur
Tatillere gideriz hic foto cekilemezdim belki 30 kere cektigim fotoraflari ayy suna bak sade burun cikmis deyip siler cok uzulurdum burnumdan dolayi hersey egreti duruyo gibiydi bildigin saplanti boyutuna ilerliyordum
YILLARDIR ISTIYODUM AMELIYATI
ama butceme hep fazla geldi yani ayiramadim o kadar para e olmusken iyi bi doktor olsun diyodum ama ucuktu fiyatlar derken burdaki yazilari yorumlari oyle inceledimki
Burda cok övulup iyi oldugunu bildigim doktorlarda vardi ama butcem uymuyordu derken burdaki acilan sayfalarla bi doktor buldum fiyat piyasaya gore cok iyiydi arti bide herkes memnundu hic kotu yorum yoktu sayflaarca inceledim durdum sonra dedim nasipse olur bi gidip yuzyuze konusayip bi gittim hastane kayniyo hep hastalari kapinin onunde ve herkes birbirine bahsediyor iste memnuniyetlerini soyluyolar bakiyorum alcili yuzler girip cikiyolar derken baya bakledim konustum sordum tamam dedim ben goruscem cok aksilik cikti bi gittim doktor yok bi gittim tahliller yetismedi ertesi gune sarkti veee ekime 3 vesait...
Cok uzadi her neyse oldum 11.gunum ne istediysem tarif ettiysem o sekil yapmis daha sis odem var ama cok memnunum bu hali bile tam kafamdaki tasarladigim burun
Yani ilk isiniz guvenecek bi doktor
Sonrasi allaha kalmis gonlunuzu ferah tutun
Esabil eker ankaradaBen kacirmis olabilirim hangi dokyora ameliyatinizi yaptirmistiniz ?
Himm keske istanbulda olsaymisEsabil eker ankarada
İnşallahhh dedigin gibi olur çok sagolHadi hayirlisi icini ferah tut guzel dusun guzel olsun vee en buyuk tavsiye basta o sargili mor ve cok kalkik haline takilma hepsi gecici :)
Canım geçmiş olsun inşallah iyisindir bizi bilgilendir bekliyoruzYarın sabah 8de ameliyatım var dua edin kızlar inşallah sonuç güzel ve acısız olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?