Korkma deyince elbette geçmeyecek ama bu korkuyu yaşayıp atlatanlar illaki vardır. Evin erkegi biz oluyoruz eşlerimiz göreve gittigi zaman çünkü. Mecbur birşekilde atlatmam gerekiyor bu durumu.Bu işin hastalığı var aciliyeti varkorkma desem geçecek mi?
Kullanmicaksin ozaman arabayı yapacak bir şey yok, hayatın gerçekleri yani, birsey olmaz desem yalan olur sonuçta
Acaba derslere mi gitsem tekrar diye düşünüyorum. Bebegim de var kimseye emanet edemiyorum yoksa kullanıyordum cocuk tan önce.Bende sizin gibiydim, arabayı kullanmaya başlayınca ellerim ayaklarım titrerdi korkudan.
Çözümü sık sık araba kullanarak çözdüm.
Kimseyi almadım kaza olursa sadece bana olsun diye.
Her yere arabayla gittim geldim sorunu çözdüm.
Saglıkla kucagınıza alın. Panikatak var bende sanırım sizde de mi var acabaBende var ayni korkubi türlü atlatamıyorum kendimi rahat bırakmaya calışıyorum ama hep bi stres hep endişe. Kendime değil ama kızıma ve karnımdakine bisey olacak diye ödüm kopuyor
Acaba derslere mi gitsem tekrar diye düşünüyorum. Bebegim de var kimseye emanet edemiyorum yoksa kullanıyordum cocuk tan önce.
Var evet. Onunda bebegi var. :))) en iyisi ders gibi sanki. Arkadaslarımın hepsi bebekli. Teşekkür ederim.Dersler de olur.
Birde çok güvendiğiniz kadın arkadaşınızı (ehliyeti olan, araba kullanan) alın yanınıza trafiğe çıkın.
Çok iyi gelecektir.
Kolay gelsin
Korkma deyince elbette geçmeyecek ama bu korkuyu yaşayıp atlatanlar illaki vardır. Evin erkegi biz oluyoruz eşlerimiz göreve gittigi zaman çünkü. Mecbur birşekilde atlatmam gerekiyor bu durumu.Bu işin hastalığı var aciliyeti var
Direksiyon başına geçene kadar heyecan oluyor sonra geçiyor ama mesele o korkuyu atmakta işte. Allah kazadan korusun hepimizi pratik yaparak atlatıcam sanırım. Kaçmamam gerekiyor.18 yaşında kullanmaya başladım babam zorla öğretti korkuyordum elim ayağım titriyordu sık sık pratik yaparak öğrendim arabanın hakimiyeti ilk önce sende olduğunun bilinciyle kullanmaya başla boş arazi vs yerlerde sık sık alıştırma yap. ( kaza Allahtan tedbir bizden) kaza yaparım korkusuyla sürerseniz zaten yaparsınız bu düşünceler bilinçaltı korkunuz sadece hiç bir gerçekliği yok. Şimdi E sınıfı ehliyetim var her türlü aracı kullanabiliyorum. Çok rahatlıkla düşünceleri değiştirin dünyanız değişsin. Vesvese hepsi
Evet onu düşünüyorum aslında. Haberi bile olmaz. Çünkü ulaşamıyorum telefon ile günlerce. Geçen gün de hamile bir arkadas kaza yaptı duyduk. İyice korktum.Ben biraz araba kullanma korkunun nedeninin "esim görevdeyken birşey olursa kimden yardım isteyeceğim?" kaygindan da kaynaklandığını düşünüyorum. Bu tur becerileri bebek olmadan edinmek ve pekiştirmek en güzeli aslında ...bebekten sonra iyice kaygilaniyor insan
Panik atak var bende buna yoruyorum bu durumu. Olmayan arkadaslarım hiç önemsemeden kullanıyor. Kaza yapsalar bile rahatlar.Kim ne derse desin korkum yoktur .Yapım bu . Bu arabayı hergün kullanan kullanıyor da size niye olsun .Olursa da olur .Hayat bu .
İstanbulda olsam sanırım hiç kullanamam:))))) Egedeyim benProfesyonel bir hocadan ders alın ,özgüveniniz gelir ,istanbuldaysanız sizi yönlendirebileceğim iyi hocalar var
Saglıkla kucagınıza alın. Panikatak var bende sanırım sizde de mi var acaba
Kullandıkça geçer vazgeçmeyin .Kaza da herkes yapar siz yapmasanız gelir biri çarpar olacak olan olacaktır.İstanbulda olsam sanırım hiç kullanamam:))))) Egedeyim ben
Açıkçası eşim kaskoyu bu yıl yapmamıştı hamileyim kullanamam diye. Şimdi de kasko yapalım sen kullanacaksın nolur nolmaz diyor:) Durduk yere tedirgin ediyor beni. Yapıcam inşallah. Bir kullansam gerisi gelir.Kullandıkça geçer vazgeçmeyin .Kaza da herkes yapar siz yapmasanız gelir biri çarpar olacak olan olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?