Hamd olsun ki öyle gece kanamam basladi bu başlıktan sonra bu saat oldu acildeyim maalesef Allah razı olsun desteğiniz içinYaşamadım yaşayan da bilmiyorum fakat işiniz Allaha kalmış bolca tevekkül edin dua edin dünyaya gelecek rızkı varsa yerini bulur yerleşir ama yoksa da size zarar vermeden en az hasarla kurtulmak için dua edin herşey Allahın elinde
Çok geçmiş olsun düşük mü olduHamd olsun ki öyle gece kanamam basladi bu başlıktan sonra bu saat oldu acildeyim maalesef Allah razı olsun desteğiniz için
Evet dün kurtaj ile aldılar canimiÇok geçmiş olsun düşük mü oldu
Rabbim çok daha sağlıklısını ve güzelini versin inşallahEvet dün kurtaj ile aldılar canimi
Insallah kardeşim inşallahRabbim çok daha sağlıklısını ve güzelini versin inşallah
Çok geçmiş olsun Allahın vardır bir bildiği, en doğru zaman da tekrar nasip olur inşallah çok üzüldümBugün 5. Haftam. Betam çok güzel arttı katlanarak çok mutluydum tel sıkıntım sağ tarafında ağrı oluyordu. Bugün keseyi görmeye gittik. Kese göründü gayette düzgün fakat rahmin en sağında tüpe çok yakınmış. Pcosum var 9 ayın sonunda kaldım hamile o kadar içim acıyor ki. Doktor hersey olabilir kanama başlayıp atadabilir tüpüne zarar verip patladabilir(bu hayati durum barındırıyor) büyüdükçe yerine doğru da kayabilir dedi. 5 gün sonraya randevu verdi. Ben ne yapacağım? Yaşayan var mı.
Insallah bitanem bende hala atamıyorum hep aklımda inşallah bu psikolojiden çabuk çıkarım kendimi çok boş hissediyorum...Çok geçmiş olsun Allahın vardır bir bildiği, en doğru zaman da tekrar nasip olur inşallah çok üzüldüm
Çıkarsın merak etme. Çok zor bir durum ama bu neden olmuş tedavi vs gerekli mi sonrasında ilk defa duydum böyle bir şeyi. Gönlünü ferah tut sonrasında çok çok zor şeyler yaşayacaktın belki de vardır her şer de bir hayır canım hep öyle düşünInsallah bitanem bende hala atamıyorum hep aklımda inşallah bu psikolojiden çabuk çıkarım kendimi çok boş hissediyorum...
Doktor da hemşire de böyle teselli etti hep sonrası kötü olabilirdi diye.. ayrıntılı şekilde çok iyi bi profesör var ona gideceğim devlet hastanesi biraz ilgisizliği kurtajdan sonra doktoru görmeden ciktim hastaneden. Gerçi Doktor da şaşırdı başka bir Doktor çağırıp baktılar anlam veremediler sebebine tupten rahme girmiş girdiği yerde kalmış büyümüş orada bebeğim ortalara yatağına kadar gelememiş bir sıkıntı vardı rahmimde belli ki geçemedi diyorum kafamcaÇıkarsın merak etme. Çok zor bir durum ama bu neden olmuş tedavi vs gerekli mi sonrasında ilk defa duydum böyle bir şeyi. Gönlünü ferah tut sonrasında çok çok zor şeyler yaşayacaktın belki de vardır her şer de bir hayır canım hep öyle düşün
Canım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun, hastanede değilsen sağlık ocağından yine de beta ver kanama vs olursa tedirgin olma aldıkları şey patolojiye gitti öyle mi kornual gebelik olduğu ortaya çıktı ablam da yaşamıştı Allah hayırlı evlat nasip etsinInsallah bitanem bende hala atamıyorum hep aklımda inşallah bu psikolojiden çabuk çıkarım kendimi çok boş hissediyorum...
Çok sağol kuzum ablanizin süreç nasıl oldu anlatır mısınız? Patoloji falan bi bilgim yok hiç ben kese görmeye gittim herseyden habersiz doktor çok sagda tuplerine yakin eğer buyurse burada patlar tüpün dedi gecesi zaten kanama başladı kürtajla alalım daha iyi parça kalabilir icinde dediler sonra zaten 3 saat sonra doktor falan görmeden taburcu edildim ablanizin kac haftalıkti nasıl olduCanım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun, hastanede değilsen sağlık ocağından yine de beta ver kanama vs olursa tedirgin olma aldıkları şey patolojiye gitti öyle mi kornual gebelik olduğu ortaya çıktı ablam da yaşamıştı Allah hayırlı evlat nasip etsin
Ablam 2016 da bebek istediklerinden sık sık test yapıyordu adetine 3 gün kala baya yüksek bir şekilde pozitif almış regl zamanı geldiğinde gününde regl olmuş beni aradı bu ay da olmadı test bozukmuş sevinmiştik felan dedi regl bitip de belirtileri devam edince test aldık tekrar bize geçtik test kocaman pozitif annem demez mi üstüne gördün kesin diye derken hemen sağlık ocağından kan verdi beta 1000 ler de eniştem hemen hastaneden randevu aldı gittiler ki ne kese başka birşey gözükmüyor özele gittiler ki orda kasığına bastırmış ağrın var mı diyince şüphelenmiş doktoru ki orda tüpte olduğu çıkmış 6 haftalıktı alalım dediler kürtaj oldu doktoru 2 güne bir betaya baktır dedi dediğini yaptık 2 hafta da düştü kanamayla beraber betası, gelen kürtaj raporunda Dış gebelik yazıyordu bebek tüpte kalmış.. Daha uzun haftalık olanlar da sıkıntılı da bir durum Allah kimseye göstermesin şimdi dünya tatlısı bir oğlumuz varÇok sağol kuzum ablanizin süreç nasıl oldu anlatır mısınız? Patoloji falan bi bilgim yok hiç ben kese görmeye gittim herseyden habersiz doktor çok sagda tuplerine yakin eğer buyurse burada patlar tüpün dedi gecesi zaten kanama başladı kürtajla alalım daha iyi parça kalabilir icinde dediler sonra zaten 3 saat sonra doktor falan görmeden taburcu edildim ablanizin kac haftalıkti nasıl oldu
Rabbım korumus patlasaydi neler oldu çok şükür ki öyle birsey olmamışAblam 2016 da bebek istediklerinden sık sık test yapıyordu adetine 3 gün kala baya yüksek bir şekilde pozitif almış regl zamanı geldiğinde gününde regl olmuş beni aradı bu ay da olmadı test bozukmuş sevinmiştik felan dedi regl bitip de belirtileri devam edince test aldık tekrar bize geçtik test kocaman pozitif annem demez mi üstüne gördün kesin diye derken hemen sağlık ocağından kan verdi beta 1000 ler de eniştem hemen hastaneden randevu aldı gittiler ki ne kese başka birşey gözükmüyor özele gittiler ki orda kasığına bastırmış ağrın var mı diyince şüphelenmiş doktoru ki orda tüpte olduğu çıkmış 6 haftalıktı alalım dediler kürtaj oldu doktoru 2 güne bir betaya baktır dedi dediğini yaptık 2 hafta da düştü kanamayla beraber betası, gelen kürtaj raporunda Dış gebelik yazıyordu bebek tüpte kalmış.. Daha uzun haftalık olanlar da sıkıntılı da bir durum Allah kimseye göstermesin şimdi dünya tatlısı bir oğlumuz var
Çok tatlısınızYaramaz gidip oraya mı tutunmuş? Önemli olan sizin sağlığınız şu anda. Çocuk için daha çok fırsatınız olur. Umarım sizde bir hasar bırakmayacak şekilde ilerler durumunuz.
Çok enteresanmış senin durumun canım ya öyle çok zor bir süreç hani biz o belirtileri kaileye almayıp kulak tıkasaydık düşünmek bile istemiyorum ki iç kanama yaşayan tüpü patlayan kadınlar da çok allah kimseyi böyle birşey ile sınamasın ablam yeğenime bu gebelikden tam aynı zamanlar da 1 yıl sonra gebe kaldı çok korkuyordu betası düşüktü doktoru bel bağlama kimyasal da olabilir demişti ama öyle birşey olmadı çok şükür şuan 2. Sınıf benim minik bebeğim Allah en yakın zaman da sana ve isteyen tüm herkese evlat nasip etsin inşallahRabbım korumus patlasaydi neler oldu çok şükür ki öyle birsey olmamışbenimki öyle birseyde değil bebek tupten rahme düşmüş pıt diye kalmış olduğu yerde çevremde kimse de duymamış daha önce hani kese bozuk olur falan normal veya ablanizin da normal şimdi çocuğu varmış hamdolsun bende de birsey diyemedikleri içim kornual dediler bu yuzden
Tabiki biraz daha geç kalinsaydi Allahim korusun Rabbım yegeninize bereketli ömürler versin benimde bir kız yeğenim var 2 buçuk yaşında bıcır bıcır onunla idare etmeye devam yineÇok enteresanmış senin durumun canım ya öyle çok zor bir süreç hani biz o belirtileri kaileye almayıp kulak tıkasaydık düşünmek bile istemiyorum ki iç kanama yaşayan tüpü patlayan kadınlar da çok allah kimseyi böyle birşey ile sınamasın ablam yeğenime bu gebelikden tam aynı zamanlar da 1 yıl sonra gebe kaldı çok korkuyordu betası düşüktü doktoru bel bağlama kimyasal da olabilir demişti ama öyle birşey olmadı çok şükür şuan 2. Sınıf benim minik bebeğim Allah en yakın zaman da sana ve isteyen tüm herkese evlat nasip etsin inşallah
Yeğen candır ya ben hem halayım hem de teyze bir kızçeTabiki biraz daha geç kalinsaydi Allahim korusun Rabbım yegeninize bereketli ömürler versin benimde bir kız yeğenim var 2 buçuk yaşında bıcır bıcır onunla idare etmeye devam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?