Gebeliğe Hazırlık Korona aşısı olup hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Aşımın 2 sinide oldum. 2. Aşımı 11 Eylül 2021 de oldum ve hamileyim 9 hafta 3 günlük (2 ay). Bugün doktora gittim ve bebeğimin kalbi durmuştu. Kalp atışı yoktu. 2. Doktora gittim özele aynı şekilde kalp atışı sıfır. okadar üzgünüm ki. 3. Çocuğum olacaktı. Fakat olmadı. Dünden beri ağlamaktan bittim. Okadar istiyordum ki. Duyunca şok oldum. Ama 3 gündür ters giden birşeyler vardı hissetim. Oğlumun tahlillerini göstermeye gittim bende muayene olmak istedim ve sonuç. Karın bel kasık bacak ağrım çok..

Ayy Allah yardimciniz olsun cok üzüldüm bnde 11 haftalik hamileyim 1. Dozu hamile kalmadan once vurulmustum 2. Dozu vurulsammi diye kararsiz kaldim ama siz cok erken olmussunuz 4 5 aylikken oneriyorlar.Ama olacagi varmis

Merhaba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de ikinci çocuğum olmuyor yazılanları okuyunca ben de mi biontech aşısı olsam diyorum ama bazıları olumsuz etkilerinden bahsetmiş düşük falan kafam karıştı, sizin ne kadar kaldı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…