Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden? Yani sinovac asimi yok yoksa emzirenleremi biontechŞu an malesef aşı seçme şansımız yok tek aşı biontech
Ülkede sinovac aşısı yok şu an sadece ilk dozunu sinovac olmuşlara 2. Doz için sinovac vuruyorlar. İlk doz için sinovac randevusu alamıyorsunuz. İl sağlığı aradım açıklaması bu şekilde oldu..Neden? Yani sinovac asimi yok yoksa emzirenleremi biontech
Gelmeyecek mi artik acaba.Ülkede sinovac aşısı yok şu an sadece ilk dozunu sinovac olmuşlara 2. Doz için sinovac vuruyorlar. İlk doz için sinovac randevusu alamıyorsunuz. İlk sağlığı aradım açıklaması bu şekilde oldu..
Bilemiyorum ki.. ben de hamileyim doktor olacaksan sinovac ol dedi ama malesef..Gelmeyecek mi artik acaba.
Kuzenimede bundan sonra herkes biontech olacak zaten demislerdi bir ara aşı olurken.
merhaba yan etkisi varmı acabaBen oldum. Çocuk doktoru olabilirsin dedi. Biontech vardı sadece.
Uzun vadede soruyorsanız kimse bilemez bencemerhaba yan etkisi varmı acaba
Emziriyorum biontech oldum.Emzirip korona aşısı olan var mı ve hangi aşıyı sectiniz
Hamilelere de yapılıyor. İki dozumu da biontec oldum.Şu an seçenek tek diye biliyorum o da Biontech.
Yurtdisinda hamilelere de aşı yapıldığını okumuştum ve herhangi bir sorun olusmamis ama emzirenler icin bilemiyorum. Ülkemizde hamileler henuz aşı olamıyor diye biliyorum.
Valla ben asiya asla karşı değilim. Çocuklarıma da her aşıyı yaptırdım. Aklımı karıştıran bir şey olmadı. Çocuk doktorumuz daha biontech ülkemize gelmemişken bekleyin biontech olun dedi. Ben de oldum. Doktorumuza da fazla güveniyorum. 2 kere düşünmedim bile. Baktim randevu acilmis o gün koşa koşa gittim oldum geldim.Bende olmayı düşünüyorum, bizim ebe de yeni doğum yaptı o da oldu, biontech sıram gelince olurum ya da beni korkutan şu aşı karşıtları, onları okumamak lazım ya.
Bende olucam, hepinize teşekkür ederim cevaplarınız icinValla ben asiya asla karşı değilim. Çocuklarıma da her aşıyı yaptırdım. Aklımı karıştıran bir şey olmadı. Çocuk doktorumuz daha biontech ülkemize gelmemişken bekleyin biontech olun dedi. Ben de oldum. Doktorumuza da fazla güveniyorum. 2 kere düşünmedim bile. Baktim randevu acilmis o gün koşa koşa gittim oldum geldim.
Kolum ağrı oldu sadece.merhaba yan etkisi varmı acaba