Korona asisi

Şu an seçenek tek diye biliyorum o da Biontech.
Yurtdisinda hamilelere de aşı yapıldığını okumuştum ve herhangi bir sorun olusmamis ama emzirenler icin bilemiyorum. Ülkemizde hamileler henuz aşı olamıyor diye biliyorum.

Ülkede sinovac aşısı yok şu an sadece ilk dozunu sinovac olmuşlara 2. Doz için sinovac vuruyorlar. İlk doz için sinovac randevusu alamıyorsunuz. İlk sağlığı aradım açıklaması bu şekilde oldu..
Gelmeyecek mi artik acaba.
Kuzenimede bundan sonra herkes biontech olacak zaten demislerdi bir ara aşı olurken.

Bende olmayı düşünüyorum, bizim ebe de yeni doğum yaptı o da oldu, biontech sıram gelince olurum ya da beni korkutan şu aşı karşıtları, onları okumamak lazım ya.

Şu an seçenek tek diye biliyorum o da Biontech.
Yurtdisinda hamilelere de aşı yapıldığını okumuştum ve herhangi bir sorun olusmamis ama emzirenler icin bilemiyorum. Ülkemizde hamileler henuz aşı olamıyor diye biliyorum.
Hamilelere de yapılıyor. İki dozumu da biontec oldum.

Bende olmayı düşünüyorum, bizim ebe de yeni doğum yaptı o da oldu, biontech sıram gelince olurum ya da beni korkutan şu aşı karşıtları, onları okumamak lazım ya.
Valla ben asiya asla karşı değilim. Çocuklarıma da her aşıyı yaptırdım. Aklımı karıştıran bir şey olmadı. Çocuk doktorumuz daha biontech ülkemize gelmemişken bekleyin biontech olun dedi. Ben de oldum. Doktorumuza da fazla güveniyorum. 2 kere düşünmedim bile. Baktim randevu acilmis o gün koşa koşa gittim oldum geldim.

Konuyu yanlış yere açmışım özür ama şöyle bi savunmam var bu da benim derdim, illa ailesel aşksal parasal bı sert mi olmalı aşkolsun :)

Valla ben asiya asla karşı değilim. Çocuklarıma da her aşıyı yaptırdım. Aklımı karıştıran bir şey olmadı. Çocuk doktorumuz daha biontech ülkemize gelmemişken bekleyin biontech olun dedi. Ben de oldum. Doktorumuza da fazla güveniyorum. 2 kere düşünmedim bile. Baktim randevu acilmis o gün koşa koşa gittim oldum geldim.
Bende olucam, hepinize teşekkür ederim cevaplarınız icin

Back
X