Merhaba arkadaşlar yurt dışında yasiyorum Türkiye de eğitimini gören kardeşim buraya dönünce test yapıldı ve karantinaya alindi,test sonucu pozitif cikti halen karantinada bugün 9uncu günü karantina için hazırlanmış otelde kalıyor..en önemlisi kardesimde hicbir belirti olmaması,kendisi sigara kullanan birisi ve halen devam ediyor..ne ateş,ishal,karın ağrısı, öksürük, bulantı,baş ağrısı vs hiçbir sembptomu yok halen normal hayatına devam ediyor otelde karantina odasinda..bu arada belirtmek isterim kardeşim polivitamin ve balık yağı kullanıyordu bağışıklığıni guclendirmekte bunlarında etkisi olmuş olabilir.. Türkiye den çıkış yapmasaydi test yapilmasaydi bu yüzden belki covid-19 geçirdiğini kendisi bilmicekti bile çünkü dediğim gibi hiçbir sembtom herhangi bir rahatsızlık vs yok..belki bircogumuz bu şekilde geçiriyoruz ve bilmiyoruz..dilerim ki herkes böyle hafif geçirir çünkü hepimiz bunu geciricez buna inanıyorum çünkü bende sağlık sektöründe çalışıyorum ve hergun risk var benim içinde..kaybı olanlara Allah'tan rahmet diliyorum..hastalara acil şifalar dilerim..