Sambucol kara mürver efervesan tablet, kefir , meyve
ben bu sambucolu koronadan 1-2 ay önce mevsimsel hastalanmıyım diye eczacı tavsiyesiyle kullanmaya başladım bağışıklığım güçlensin diye.koronadan sonra bi baktım hani bu eve yollanan korona hastaları varya onların reçetesinde de yazılı vitamin diye bunu veriyolarmış.o yüzden hala eritip içerim destekleyici olsun diye.sambucol ile ilgili ben sitokin fırtınası denilen bir şeye neden olduğu için kullanılmaması gerektiğini okumuştum ama bilmiyorum içimde şuphe oluştuğu için kullanmadım
ben bu sambucolu koronadan 1-2 ay önce mevsimsel hastalanmıyım diye eczacı tavsiyesiyle kullanmaya başladım bağışıklığım güçlensin diye.koronadan sonra bi baktım hani bu eve yollanan korona hastaları varya onların reçetesinde de yazılı vitamin diye bunu veriyolarmış.o yüzden hala eritip içerim destekleyici olsun diye.
marketlerde satılan kefir olur mu?Babam korona olmuştu, sıtma ilacıyla baska ilaçlar verdiler artı kefir ve su çok tuketti. İyileşti şükür.
Acil şifalar dilerim
Marketlerde satilan kefirler katki maddelidir.marketlerde satılan kefir olur mu?
evet sade olanı ama oda sıcaklığındamarketlerde satılan kefir olur mu?
Ilaclar ise yariyor merak etmeyin.bol c vitamini almalilar bu asamada.vucuttan en iyi atma yontemi bu cnm.ev yapimi limonata, suya limon, bol ama.iyi yikanmis yesillikler.vuct ne kadar saglam olursa o kadar cabuk gidiyor.arkadasimin ailesi oldu.annesi serviste hastalarin deli gibi limon tukettigini soylemis.ablam hemsire o da zaten serumlarin cogunda vitamin var diyorMerhaba Değerli Üyeler,
Daha önce korona ile ilgili bir başlik açmistim. Hatirlatmak gerekirse 63 yasinda iki kisi ve 90 yasinda bir nineden olusan yakinlarim koronaya yakalandi. Bugun 4. ya da 5. gün.
Pozitif temas sonrasında karantinaya alindilar. Karantinanin ertesi günü belirtiler onlarda da basladi.
Tahliller yapildi. İlaçlar verildi. Evlerine yolladılar.
Su an sadece hepsinde ates, koku ve tat kaybi, grip hissi var. Parol içince rahatliyorlar.
İlerleyen gunler nasil olacak bekliyoruz.
Bu derdimiz icin sizden ricam bildiğiniz, duyduğunuz şunu yaptık/yaptılar iyi geldi dediginiz bir seyler var mi? Beslenme, spor ya da egzersiz, psikolojik rahatlama vb destek unsuru her tecrübeye acigiz.
Teşekkür ederim.
Hastanede neden yatmadılar hem gözlem altında daha cabuk iyileşirler.benmde suan bir yakınım pozitif ama hastanede yatıyoMerhaba Değerli Üyeler,
Daha önce korona ile ilgili bir başlik açmistim. Hatirlatmak gerekirse 63 yasinda iki kisi ve 90 yasinda bir nineden olusan yakinlarim koronaya yakalandi. Bugun 4. ya da 5. gün.
Pozitif temas sonrasında karantinaya alindilar. Karantinanin ertesi günü belirtiler onlarda da basladi.
Tahliller yapildi. İlaçlar verildi. Evlerine yolladılar.
Su an sadece hepsinde ates, koku ve tat kaybi, grip hissi var. Parol içince rahatliyorlar.
İlerleyen gunler nasil olacak bekliyoruz.
Bu derdimiz icin sizden ricam bildiğiniz, duyduğunuz şunu yaptık/yaptılar iyi geldi dediginiz bir seyler var mi? Beslenme, spor ya da egzersiz, psikolojik rahatlama vb destek unsuru her tecrübeye acigiz.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?